שבוע טוב לכולם..אתמול נכדי שמשרת בגולני

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם..אתמול נכדי שמשרת בגולני

חודש כבר לא היה בבית ..נמצא עכשיו בשמירות על עוטף עזה
צלצל ואמר שיתכן ולא יגיע עוד שבועיים..אבל מצב רוחם טוב .
יודעים שזה צוו השעה..זה קשה מאוד הגעגועים לנכדים..
אנו לא רגילים לא להתראות איתם חודש שלם..היום היה צריך להיות לי תור למרפאה אורטופדית בתל השומר.זה נדחה כבר פעמיים..כי הניתוח שאני אמורה לעבור לא דחוף..נמתין שהכל יסתיים..כל עקבה היא לטובה...כי הניתוח בקרסול חייב גבז ל6 שבועות ופיזיוטרפיה לאחר מיכן.כבר עברתי 3 ניתוחים ברגל אחת..זה בגלל שחיקת סחוסים..משהו שלא מובן בסדר גודל שאני סובלת ממנו..אבל לכל דבר רע או טוב מתרגלים לחיות איתו.הדבר הכי קשה לי שאנני מסוגלת ללכת כמו שהייתי עושה הליכות יום יומיות או מכון כושר.טיולים בארץ לרוחבה ולאורכה הלמרות גילי .עשיתי דברים שהיום אנני מאמינה.אומגה.סנפלינג..הלכתי עם מטיבי לכת..בעלי טוען שהרסתי את רגלי בגלל שיגעון הטיולים..אבל נשארו ו לי הזכרונות והתמונות....

יוליקה

Member
מנהל
שבוע טוב ומועדים לשמחה!!

הנכדה השלישית שלי בת 10 היום!!
נחגוג לה רק ב-ZOOM!!
לפני חודשיים הופיעה בטלויזיה
בזכות התחביב שלה - קריאה!!

נימה3

New member
מקסימה הנכדה.

הדסה הרופאים מזהירים מפני דחיה של טיפולים "רגילים" לטובת הקורונה כי אחרי שהמגפה תחלוף נהיה צפויים לגל של חולים שכבר אין להם מרפא. כדאי לבדוק את הנושא. שמרי על הבריאות

יוליקה

Member
מנהל
אתן עושות כרמזלי...לביבות תפוחי אדמה

זה מה שעושים בפסח, תפוחי אדמה, ביצים, קמח מצה,
מלח ופלפל שחור... מטוגן...

tamarsharoni

New member
היי לכווווווווווווולם . הנכדה מקסימה , ונראה לי שאתן דומות

באשר ללביבות , ובכן אצלנו זו מסורת שבעלי הביא מבית הוריו , ששניהם ילידי הונגריה .
ואפרופו מסורת של שולחן החג . אחרי כ 15 שנות נישואין , ולאחר שחמותי ז"ל הלכה לעולמה , העזתי לשאול את בעלי , אם אפשר להחליף את העוף המכובס של ליל הסדר במשהו יותר טעים , ולמרבה הפלא הוא שמח על היוזמה .
כעת אני הולכת חתוך דק דק את העוף המכובס מהמרק של ליל הסדר , ולהכין ממנו קציצות מתובלות, שאפשר לנשנש כשרעבים .עם חסקה זה הולך מצויין .

הדסהש1

New member
יוליקה מזל טוב לנכדתך ליום ההולדת..

טוב שאתם מעודכנים בזום..אנחנו עדיין לא יודעים איך להתחבר לזה.
מחכים לבת שתבוא אך הסגר מונע זאת..

judithedna

New member
הדסה עדיף לחכות. ותגידי לבעלך

שגם אני הייתי באותם טיולים ולמרות המחלה שלי נהניתי מכל רגע ונותרו הזכרונות.
באשר לנכדך - הוא יחזור בחמש אחרי הקורונה....רק תגידי לו שישמור על עצמו.

למעלה