שבוע טוב לכולם..בשעה קשה זאת אני דורשת בשלומכם..

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם..בשעה קשה זאת אני דורשת בשלומכם..

אני קוראת כמעט יום יום את הנעשה בפורום..לא עונה כדי לא להכנס לויכוחים בשעה זאת.לא כולם מכילים את הדיעות של האחר..
לכן אני מכונסת עם עצמי..מבודדים אני ובעלי מהמשפחה וזה קשה לי מאוד.לבעלי זה קשה יותר ממני כי הוא רגיל לראותם כמעט כל שבוע..
עכשיו זה דרך הטלפון ושיחות ועידה..מאחלת לכולם שבוע רגוע
ושהכל יבוא על מקומו בשלום מהר ככל האפשר .

הניה 8

New member
הדסה יקרה, נכון שזה קשה לא לראות את הנכדים

אבל נקוה שזה יעבור מהר, תקוה תמיד רצוי שיהיה
בקשר לאנשים שלא מכילים דיעה אחרת, אם כך הדבר, מקומם הוא לא פורם
גם בחיים עצמם , לא כל האנשים חושבים אותו דבר, חברה בנויה עם דיעות שונות, ואם אדם חושב שהוא תמיד צודק והשני לא,הוא לא יוכל לנהל אורך חיים
וחיי חברה תקינים, אין דבר כזה רק אני צודק!

הניה 8

New member
לתמר תשובה מאתמול,,,טוב עשית שסגרת את הטלויזיה אתמול,,,

תושיה לגבי התרגזות,

yaely2

New member
מנהל
נעלמה לי ההודעה מהבוקר

שלום כולם, הנה מה שכתבתי הבוקר
בתוך הבית חצי מאונס חצי מרצון ואינני מכירה את עצמי. בחיים לא הייתי מאמינה שאני, שכול היום נהגתי להתרוצץ בין חוג לסדנה, בין לימוד להרצאה מסוגלת לשרוד סגורה בבית, לנשום.
לא מבינה איך, איך במאות שעברו, אנשים הצליחו לעבור את התקופה הסגורה ולצאת שפויים. יש לי מחשב, טלפון, טלוויזיה סקייפ וכול אלה ממש מעסיקים אותי, בתוספת שינה.
אני משחקת ברידג' במחשב מול אנשים מכול קצווי תבל. למדתי בקורס ברידג' רק שנה וחצי ומתגלחת על זקנם של שאר המשחקים. אבל לדאבוני הם לא רוצים להתגלח כועסים ונוזפים בי ואפילו חוצפנים מסלקים אותי משולחנם אני בניגוד להם לא כועסת אפילו רואה בזה אפילו שעשוע.

שי1951

Member
צהרים שקטים של יום ראשון - לכל גולשי הפורום

יעלי - ההודעה שנעלמה - נראתה הבוקר בפייסבוק
תמר - הרעיון שלך (עם כיבוי הטלוויזיה) - לא יעיל ועלול לקלקל את המכשיר - עם יותר מידי הדלקות וכיבויים.
יש לי רעיון פשוט יותר - עבורך:
פשוט לעבור לערוץ אחר (אם את לא רוצה לראות מי-שהוא או מה שהוא בערוץ מסויים). בלי לכבות את הטלוויזיה.

מצרף קובץ (עם כל מיני שטויות מצחיקות מהרשת בנושא הקורונה) לשיפור מצב הרוח.
המשך יום טוב לכולם

tamarsharoni

New member
היי לכולם ,

יעלי במאות הקודמות לא ידעו על בידוד , לא ידעו על היגינה ורחיצת ידיים . אנשים המשיכו בחייהם כרגיל עד שחלו .לכן המגפות היו הרבה הרבה יותר חמורות , עם מליוני מתים .
שי הרעיון של השחרת המסך , אינו רעיון שלי , קיבלתי בוואטצאפ .ובאשר לכיבוי המכשיר . נכון שאפשר לעבור לערוץ אחר , אבל קשה לי להאמין ששני כיבויים והדלקות המסך יעשו את זה . ברגיל אני מדליקה ומכבה t.v. כמה פעמים ביום , אז הפעמים האלו זה טיפה בים .
הדסה , את צריכה לכתוב מה שאת רוצה מה שאת עושה , מה שמענין אותך ומה שמציק לך . מי שדעתו אינו כדעתך , ובטוח שיש הרבה כאלה , איך אמרנו כשהיינו ילדים " שיקפצו לי" . מי שלא רוצה שלא יקרא ושלא יענה . יש לך זכות מלאה לכתוב מה שבא לך , כל זמן שזה אמת ולא פוגע באחרים .

yaely2

New member
מנהל
תגלית מהממת

ערב טוב,
אני יעלי ממוצא הונגרי טהור, גיליתי היום שאני בעצם פולניה.

רחצתי את הידים בסבון שפשפתי ושפשתי עד שעכשיו הידיים בצבע שלג.

ממש פולניה

yaely2

New member
מנהל
להודעת תמר,

היהודים, מרגע היותם יהודים, רחצו ידיים לפני האוכל ואחרי השירותים. הנשים טבלו במקווה לאחר המחזור החודשי. היו מבודדים את חולי הצרעת המדבקת עד שהבריאו.
הגויים נהגו לומר ש"היהודים כרתו ברית עם השטן" וזאת משום שהם הקפידו כול כך על הבידוד ועל הרחצה.

הניה, בבית דיברו המבוגרים ביניהם הונגרית ואיתנו הילדים דיברו יידיש.

טובי1952

New member
היגיון

תמר,
בכול מקום בו יש תקנון/כללים/חוקים יכול המנהל לאכוף את התקנון. את מעודדת את הדסה לכתוב מה שהיא רוצה, אם היא תנהג כך היא עלולה למצוא את עצמה חסומה.
חבל

tamarsharoni

New member
טובי , אני כותבת מה בראש שלי ,

ואני סבורה שגם להדסה יש זכות לכתוב מה שמענין , עובר , מעסיק אותה . בלי לפגוע באחרים . וכי מה רצית שתכתוב מה שעובר עליך או עלי . או שמא יסדרו תוכנית .
ביום ראשון כולם כותבים על מזג האויר .
ביום שני על חוגים שהולכים
ביום שלישי הנושא יהיה טיולים בארץ ובעולם . וכן הלאה .
נראה לי שזה יהיה נורא משעמם .

למעלה