שבוע טוב לכולם (גם לך מר טיני)

שבוע טוב לכולם (גם לך מר טיני)

יש לי כמה בעיות
(מתה על החמוד הזה): 1. התרשימים שאתן מעלות פה, פשוט יפים ונהדרים, אבל לצערי, חוץ מאנגלית, אני לא קוראת שום שפה אחרת. איך אתן מתרגמות את זה? ראיתי כאן דיבורים על איזה תוכנת תרגום ??? גרוזינית ממש
2. יש לי בעיה עם התליון מגנדוד- חלק ממנה היא העובדה שלא היה לי מספיק כחול. אני אצלם את התליון עם הבעיה, אקנה את הצבע המתאים, ואבקש תיקון. מתאים??? 3. לגבי הצמיד שאני מדברת עליו מהיום הראשון שלי פה- לא תאמינו!!! כמעט סיימתי אותו !!! רק חסרות לי 8 אבנים בצבע תכלת, אז ביום שני (לא יכולה מחר), אני אלך לאבגד לקנות. תגידו, מתי תהיה הסדנא על המאלות? מתי יפורסמו החומרים? עד כאן החפירה ללילה זה מאיה- תחזיקי מעמד. אלה

wildspirit

New member
שבוע טוב מתוקה ../images/Emo140.gif

תשובות 1. לגבי התרשימים אכן את צודקת הרי אי אפשרל קרוא את כל השפות, בעיקרון בגלל שכבר מי שמבין לקרוא תרשימים מסתדר איתם בלי השפה אז אין בעיה אבל בכל זאת במידה ויש בעיה את יכולה להעזר בכמה תוכנות שעוזרות לתרגם אתרים ואני מצרפת לך אותם לכאן למטה. בעיקרון את פשוט מעתיקה את כתובת הלינק של האתר שאת רוצה לתרגם לתוך התוכנת תירגום ואז הוא מתרגם לך את כל האתר. ומה רע בגרוזינית
(גם אני חולה על האייקון הזה) 2. לגבי התליון מגנדוד חופשי תעלי צילום וננסה לעזור לך במה שאפשר, כי הוא די פשוט כך שלא צריכה להיות בעיה של ממש. 3. אני מתה כבר לראות את הצמיד שלך - ואני בטוחה שהיה שווה לחכות, אבל די הסקרנות הרגה את החתול ומה יהיה עליי? אשת החתול
4. סדנת מאלות את צודקת צריך להרביץ למנהלות האלה - לא עושות את העבודה שלהן
מיד מעלה הודעה לגבי זה נו מה לעשות אני ישנה בבגדים לפעמים
בכל זאת עדיין קר בלילות לא
ולגבי החפירה לפחות מצאת משהו שווה

למעלה