שבוע טוב לכולם (הודעות ועדכונים)

rmoses1

New member
שבוע טוב לכולם (הודעות ועדכונים)

1. להודעות של השבת אין לי כל כך מה להוסיף כי די מיצו את כל הנושאים, וטוב שכך, ותודה ליוסי ולעמרי (ולשאר החברים) על ההשתתפות. 2. מצטרפים חדשים: מרינה (אמא של נועלה) שגרה במדריד. zniibidl danchen EMITIST (שהעלתה כמה רעיונות מעניינים במסר אישי, אבל משום מה נעלמה...) 3. חוזרים (שלא כתבו בפורום הרבה זמן) ygaller אם שכחתי מישהו/מישהי - כתבו לי. אגב, לכל המצטרפים והותיקים, יהיה נחמד לדעת את השם שלכם מעבר לכינוי. 4. בקרוב, כנראה, ישונה שם הפורום ל"ספרדית ותרבות לטינית". הסיבות לכך הם א. פניה למכנה משותף רחב יותר של אנשים. ב. אני חושב שמי שמתעניין בספרדית מתעניין גם במכלול התרבות של דוברי הספרדית - החל מספרד דרך ארגנטינה וצ´ילה וכלה בפרו ובוליביה ומקסיקו. יש שם תרבות נפלאה, שהיא אמנם עולם שלישי לפי ההגדרה, אבל מאוד מעניינת ומגוונת, והייתי רוצה לראות גם דיונים על התרבות והחדשות של המדינות האלה. (יש לי גם מניע אישי: אני לומד כרגע לתואר שני במדעי המדינה - יחסים בינלאומיים, ואני מתכנן לכתוב את התיזה שלי על התרבות הדרום אמריקאית-עולם שלישי). 5. אני רואה שהרעיון של המשחקים קצת דועך, אז כנראה שלא יהיה משחק מספר 4 בשלב הקרוב, אלא אם כן תהיה דרישה. לדעתי, זה רעיון מעולה אבל בלי השתתפות מצדכם זה לא ילך. כל מה שאני יכול לעשות זה להקפיץ מידי פעם את המשחק כלפי מעלה. 6. שיהיה שבוע טוב לכולם. ראובן נ.ב. אני מקווה להפוך את העדכון הזה למשהו שבועי, אבל נראה איך זה יתפתח.

Hurakano

New member
משחקים

אני אנסה לחשוב על אחד חדש.... נראה מה יעלה לי בראש שבוע טוב

perrinat

New member
../images/Emo45.gif לשניכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ה

perrinat

New member
../images/Emo140.gifוואלה../images/Emo70.gif כבר שינו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למעלה