תביטו סביבכם: הרוב הולכים עם הטלפון ביד.
גם להיות זמינים בכל שניה וגם לפעולות רבות המשמשות אותם.
כל פיפס שהם עושים, מיד הם מדווחים לכל העולם. כמות המלל המיותרת העוברת בתקשורת היא מטורפת.
הבעיה המרכזית של הדור הנוכחי שבמקום שהציוד הטכני ישרת אותם, הם עבדים נרצעים של המערכות הטכניות.
אצלי הטלפון לא עושה קפה !
התפקיד שלו: לשמש ככלי תקשורת, מחסן למספרי טלפון שבשימוש תכוף (לכל המספרים יש לי "פאלם"). זה הכל. אני לא צריך יותר מזה.
הטלפון פשוט עם מסך מגע, והעיקר פעמון חזק...
יש לי שעון-יד "פרו-טרק" שהוא שעון לטיילים, והוא לא תלוי בשום גחמה של אינטרנט או אחרים, והוא גם מראה שעה/יום/תאריך, גם נותן לי את מזג האויר ולחץ ברומטרי, גם מצפן כולל אזימוט, טיימר, ומד-גובה.
ואין לי שום כוונה לוותר עליו.
למוזיקה יש לי מכשיר זעיר בגודל 3 על 4 ס"מ ובו כ-2000 שירים מסוגים שונים+אוזניות.
יש לי מכשיר ניווט פשוט ויעיל שעובד מול מפה (מי היום יודע לקרוא מפה?).
כשהסברתי למישהו שאני מהדור שלפני טיול לומד את המפה וכך יודע מה והיכן ללכת, הוא צוחק עלי: הכל יש בפלאפון-שמלפון.
ואם זה מתקלקל ?
אין דבר כזה.....
על זה אמרו חכמינו :"לא שמים את כל הביצים בסל אחד".
ראינו השבוע שהטלפונים שותקו לשעתיים, אנשים הסתובבו ברחובות כמו "זומבים" המומים, לקחו להם את החמצן.....
מה קורה למישהו שהאייפון-שמייפון שלו מתקלקל ?
לגבי עוכרי-הדין, אחרי מאות רבות של הופעות בבתי המשפט משך שנים רבות , לראות את עוכרי-הדין מתעמרים בקורבנות, מתעללים בקורבנות אונס וכו והכל בשם ההגנה על הלקוח, זו המציאות.
רק עוכר דין מסוגל להגן על עבריין שביצע עבירות בניגוד לחוק ונגד בני אדם, ולעשות הכל כדי להוציא אותו זכאי, אפילו בטיעון טכני.
בעיני, עוכרי-הדין ופוליטיקאים נמצאים בדיוק על אותה מדרגה, ליתר דיוק, בתחתית גרם המדרגות.
מה שמצער אותי שפיספסתי מלשמור את המאמר של אביגדור פלדמן, מבכירי עורכי-הדין שאמר בדיוק אותו הדבר, והוא מהצד שלהם בכלל.