שבוע טוב לכולם...היתה שבת נעימה...

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם...היתה שבת נעימה...

הנכדים חלקם היגיעו...בקשר למתכונים שלא הכנתי מעולם...
קניתי קוואקר וסולת..כדי שבימים הקרים הכנתי דייסות...
ויש כמות גדולה...הסתכלתי אינטרנט והוצאתי מתכון של קוסקוס
עוגיות קוואקר וסולת...השבוע ננסה לעשות...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

ששה סופי שבוע ארוכים מתוכננים...

ראו את ההצעה של בנט:

הוספה של ימי חופש לכלל העובדים במשק בשישה ימי ראשון שיחפפו לחופשות התלמידים. בתמורה עשויים המעסיקים לקבל הגמשה בתשלום השעות הנוספות, שיחושבו לפי חודש ולא לפי יום...

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3619899,00.html?dcRef=ynet

בקר טוב בקר אור, יש לי הצעה לשיפור

רעינו של בנט.

הורים לתלמידים עד כיתה... לא יעבדו בימים בשבועות ובחדשים שילדיהם בחופשה. חופשת חג, חופש הגדול או שביתת מורים.

על תמורה עוד לא חשבתי...

עמיקם10

New member
שנינו עבדנו ושכנה שלנו שמרה על הילדים..

תמיד יש נשים שכדאי להן לשמור על ילדים מאשר לצאת לעבודה במשכורת - אפס. בקיבוצים עם כל רעיון השוויון-
התכוונו שהנשים תעבודנה בשדה-אבל כבר בהתחלה הן מצאו את בית הילדים..לא עלה על הדעת שהגברים יעשו את זה. העבודה בחקלאות היתה קשה..ובודדות עבדו בחקלאות. נשים עבוד בלול. חלק ברפת- אבל עם העליה בגיל הרוב עבדו במטבח,בתפירה, ובבתי הילדים.

עמיקם10

New member
עיתונאי קטן שלי..וזה של מישהו אחר.

אני קורא ב'הארץ'-בלבד.'הארץ' של יום- יום בגלל שהכל ישנו ברשת..אין לו מה לחדש כי הוא מאתמול ועל עיתון מאתמול את יודעת מה אמרו--זה כי לעטוף דגים. בידיעות של שבת קורא רק את מאיר שלו. מעריב לא. לגבי המוסף של 'הארץ' שנהיה לא מעניין. השבוע היתה כתבה על יהודה מלצר פרופסור לספרות אני חושב- שהיה למוציא לאור..של הארי פוטר- כתבה שחוץ ממו"לים וסופרים לא מוצלחים ממש אין בה ענין לקוראים. נסיון לא מוצלח לעניין אותי שלא הצליח.[קראתי חצי..]
על זה בדיוק נאמר שצריך לכתוב אז כותבים.יש שם כתבות כל שבוע על נוסעים שיוצאים ומגיעים לנתב"ג..לפעמים יש מישהו מעניין.
אולי בגלל שהיסטוריה מעניין אותי..ההווה נראה לי משעמם.
נראה לך שמה שאומר יאיר לפיד יותר חשוב ? כי לי נראה שביבי מעליו וגם מקדים אותו וגם כופה עליו. פעם בכנסת היו יורדים על היריבים.איפה ?

יוליקה

Member
מנהל
עיתון הארץ מוחרם אצלנו...כי

מי שאוהב את הארץ לא קורא הארץ!!!

יוליקה

Member
מנהל
להתייחס לבן כספית כ"עיתונאי קטן"

כן, אני יודעת ש"עיתונאי קטן שלי" זה שיר של אריק איינשטיין
וזה רחוק מבן כספית כמרחק הקשת בענן....

וכן, עבורי יאיר לפיד חשוב יותר מאהוד ברק שעד היום בגד
בכל מי שנתן בו אמון...כולל החברים הכי קרובים שלו!!

עמיקם10

New member
לגבי בן כספית-סידרת הכתבות של פרובוקציה

אחד על רצח רבין ושני על מלחמת יום כיפור-שכל כך הרבה אי בהירות ומקרים וכוונות ו-2760 הרוגים אז עצם השימוש בהגדרה פרובוקציה- כשתוצאות האמת-הן רצח במקרה הראשון והסכם שלום ראשון - במקרה השני- ומלחמה איומה שבסופה שלום. אז בשני המקרים מדובר בראשי ממשלת ישראל- נבחרים- ואני בכוונה מפרט..שלא יהיה מקרה שלא תביני- כמעט כרגיל למה אני מתכוון- מראה על שטחיות ועל עיתונאות שמחפשת כותרות ורייטינג..ואכן זה מה שיש בערוץ 2.
לגבי 'הארץ' אכן יש בעיה ואשתי מתעקשת להמשיך בחתימה אבל העיתון של המדינה הוא בכלל לא עיתון אלא כותרו ת גדולות וסנסציות צהובות בדרגה נמוכה. ומכוון את עצמו לשכבו ת מסויימות. ואחת הסיבות שביבי מוציא עיתון משלו היא ידיעות אחרונות והשניה אולי הארץ.
לגבי ברק- מה שהוא עשה בסוף..זה לא כל החיים שלו. ולגבי יאיר לפיד בינתיים הוא נשאר הבטחה. אגב היכרתי אותו אישית כשהיה בטירונות עם הבן שלי. והוא היה מאוד פופולארי בין בני גילו.
ולגבי מה שהוא יכול לעשות- עם סיעה גדולה כמו שיש לו- בינתיים זה לא הרבה. למשל השוויון בנטל- מדברים על 5-7 שנים..זה צחוק מעבודה- שהרי בזמן ההוא הוא לא יהיה שם. אולי אני טועה כי לאור מקרה שלי יחימוביץ- זה ממש לא פשוט. אבל ממנו הייתי מצפה ליותר.
למה למשל הוא כבר בנסיגה מענין הפייסבוק.? הרי זו נסיגה פופוליסטית בגלל שהעיתונאים ירדו עליו. אבל זו מדינהה חפשית.
הוא מפחד מההדים שייצר. חושש מביבי. ברק היה יותר אמיץ..בפוליטיקה. ועשה מה שבא לו. כמו משה דיין. את רואה את זה אצל יאיר ?

עמיקם10

New member
למה לי אין ר-ו-מ-נ-י-ם..כאלה.?

מישהו הולך למסיבה עם מישהי קושרים לו סיפורים..ואחרי זה מתברר שהכל קאלאם פאדי.

עמיקם10

New member
איך 7 [שבע]שנים לא מתחתנים ?

נינט טייב הייתה בת זוגו של השחקן יהודה לוי משנת 2005. בנובמבר 2012. [ואיפה כבוד המשפחה.? שלו...שלה..ואצלם מזמן.. ]

הם ישבו כנראה בפינת השולחן.....

אמונה תפלה רומנית, שמי שיושב בפינת השולחן, לא יתחתן 7 שנים...

יוליקה

Member
מנהל
זה אמונה של אשכנזים, לאו דווקא רומנים...

גם אצלנו זה נהוג!!

גם לא שותים יין של הבדלה - כי יצמח לנו שפם!!!

י מ י ת 2

New member
יוליקה, לא נסחפת קצת? אני קוראת ה"ארץ" בימי

שישי אז מה, לפי זה קובעת שאני לא אוהבת אתה הארץ?
מוסף הארץ דוקא מאד מעניין יש כתבות שאי אפשר למצוא בשום עיתון אחר. על רמה אחרת לגמרי.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, איני מבטלת את הבחירה של אף אחד

אבל זוהי בחירתי האישית.

רק לידיעתך לא אני המצאתי את הסלוגן "אני אוהב את הארץ, לכן איני קורא את הארץ"
זה היה סטיקר שהודבק למכוניות בתקופת מלחמת שלום הגליל...

כעת, כשגדעון לוי שלטעמי הוא האנטישמי הכי גדול בישראל, הוא מהכתבים הבכירים שלהם
העיתון לא יעבור את סף דלתי.

למעלה