שבוע טוב לכולם.יש לי שאלה לגבי השימוש ב-גלוקוז ..
או אולי במוצר אחר, כאשר יש לי נפילת סוכר ,(וזה קורה לרוב, לאחר פעילות -ספורט),
בעבר,ההמלצה שקיבלתי מהרופא הייתה, להשתמש בגלוקוז ,(כזה שנמכר בפארם בשפופרת.)
אבל,הבעייה עבורי היא ,שזהו סירופ מתוק מדי ,שגורם לי בחילות בלתי נסבלות ,לאורך זמן.
בבוקר כשחזרתי מהליכה של שעה, הסתחררתי,ולאחר מדידת- הסוכר,התברר שזו נפילת סוכר .(מצב היפו- הסוכר ירד ל-50,)
מיד שלפתי מהמקרר צנצנת סילאן,(דבש תמרים טבעי)
ואכן כף אחת סילאן ,פתרה לי את הבעייה במהירות.
השאלה היא : האם זה אכן הפיתרון הנכון והבריא להשתמש בסילאן שהוא סירופ תמרים ?
או אולי מיץ פירות טבעי מומלץ יותר ,במצב של נפילת סוכר ?
אשמח לתגובות ותובנות בנושא.
או אולי במוצר אחר, כאשר יש לי נפילת סוכר ,(וזה קורה לרוב, לאחר פעילות -ספורט),
בעבר,ההמלצה שקיבלתי מהרופא הייתה, להשתמש בגלוקוז ,(כזה שנמכר בפארם בשפופרת.)
אבל,הבעייה עבורי היא ,שזהו סירופ מתוק מדי ,שגורם לי בחילות בלתי נסבלות ,לאורך זמן.
בבוקר כשחזרתי מהליכה של שעה, הסתחררתי,ולאחר מדידת- הסוכר,התברר שזו נפילת סוכר .(מצב היפו- הסוכר ירד ל-50,)
מיד שלפתי מהמקרר צנצנת סילאן,(דבש תמרים טבעי)
ואכן כף אחת סילאן ,פתרה לי את הבעייה במהירות.
השאלה היא : האם זה אכן הפיתרון הנכון והבריא להשתמש בסילאן שהוא סירופ תמרים ?
או אולי מיץ פירות טבעי מומלץ יותר ,במצב של נפילת סוכר ?
אשמח לתגובות ותובנות בנושא.