שבוע טוב לכולם..עבר סופ"ש שקט

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם..עבר סופ"ש שקט

ציפי מקווה שאורי ירגיש טוב בהקדם וישוחרר הביתה...מחכה לביקור של בודקת מביטוח לאומי...נראה מה ישתנה הפעם.

מינהר

New member
חזרתי מהליכה. לצערי בחודשיים האחרונים העליתי

במשקל, בגלל שאני הרבה בבית בגלל כאבי העינים וההתעסקות איתם וגם כי השמש מפריעה לי. בנוסף היו לי בעיות עם המדרסים, עוד סיבה שמנעה ממני הליכות.
הבעיה כפולה, כי גם הבגדים לוחצים, וגם אני מרגישה עם זה גרוע. מאחלת לכולכן לשמור על משקל יציב.
תמר, כמו שאת עושה- הגהה בזמן סיום הכתיבה- זה מעולה. גם אני עושה כך, לפני שאני שולחת. אבל לפעמים כשאני קוראת את ההודעה שלי, אני רואה שמשהו לא ברור, או בכל זאת התגנבה טעות, אז אני מתקנת במסגרת "עריכה".
קבלתי היום את רשיון המתווך שלי ממשרד המשפטים למחצית השנה השניה של 2017, לאחר ששלמתי אגרה ב31.7.17. עוד באוגוסט הפסקתי לעבוד בגלל העינים, אז אין לי מה לעשות עם הרשיון, חוץ מלשים אותו בתיק.
עני מאכלת לח הדסא ביכור מוצלך של הביתואך הלעומי.

בוקר , תודה ליעלי , ציפי ומינהר

על העזרה בטיפול ב "עריכה" .
מינהר גם אני עושה דיאטה . התחלתי בסוף שבוע שעבר , כלומר , כבר 10 ימים . אני קצת מאוכזבת מעצמי , כי קשה לי להתמיד בלי מתוקים . מאוד אוהבת את הקפה של הבוקר עם עוגה. מתוקים במשך היום , ולפני השינה . . . . . .חצי טבלת שוקולד ! אני סקרנית לדעת כמה זמן אחזיק מעמד . מחר יהיה יום קשה , הולכת לאכול ארוחת בוקר עם חברה , ושם תוך כדי דבור , לא מפסיקה ללעוס . אולי כדאי שאקנה מסטיק במקום .
ציפי הרבה בריאות לשניכם, ושחרור מוקדם , תמר .

מינהר

New member
תמר, אותי לימדו בקבוצה מסוג שומרי משקל,

שחשוב להימנע ממתוקים, קמח לבן ושומנים. אפשר לאכול די הרבה ירקות וחלבונים ותבלינים, וללעוס בלי סוף. אצלי זה לא עובד בלי פעילות גופנית נלווית, כנראה זה חילוף החומרים העצל שלי.

הדסהש1

New member
הדיאטנית שלי אמרה לי להשתמש

בלחם מחיטה מלאה.קיטניות למינהם.גם אני העליתי בחגים מעט.ולרדת אותם יהיה קשה.אני לא מכניסה הביתה כמעט מתוקים כדי שלא אתפתה.אבל צריך כוח רצון .אחרת זה לא עובד
..

בת אל57751

New member
להוריד סוכרים וקמחים ותרדו על הכייפק

כוח רצון ,פטנט להרבה דברים

יום מבורך,,הולכת לסדנת פיסול
יערב לכן היום

בת אל57751

New member
עדין לא הבנתי את עקרון ןהצורך לעשות עריכה

כשאני גומרת לכתוב את הטקסט
אני קוראת אותו, ועל המקום מה שלא בסדר מתקנת
ואם יש שגיעה פה ושם, לא סוף העולם
אין שלמות,

מינהר

New member
היום שלחתי מייל לשגרירות פולין. נעלמה לי חברה

פולניה מלובלין. אני מתקשרת ומקבלת תשובה שהטלפון הזה לא קיים. בקשתי מן השגרירות, שימצאו לי את הטל' החדש שלה, ואם היא בחיים. יתכן שעברה לדיור מוגן.

בת אל , כששאלתי על העריכה ,

חשבתי שהנהלת הפורום מצנזרת קטעים פוגעניים או לא ראויים לפרסום. לא העליתי בדעתי שזו הגהה פרופר .מסתבר שטעיתי . עריכה , זו הגהה , אחרי השילוח .

הדיווח היומי

הבוקר בביקור רופאים ראה אותו מנהל המחלקה וקבע שמצב השתל טוב,
הוחלט לשחרר אותו מחר, עכשיו נצטרך המון סבלנות בטיפול בשתל ויותר מזה,
המקום שממנו נלקח העור לשתל וזה סיפור ממושך,כמו כן צריכים עכשיו להתחיל
כמה סוגים של בדיקות אורולוגיות, כדי לדעת למה יש דם בשתן, בבי"ח לא
עושים את זה הם עשו בדיקת שתן ונתנו המלצה להמשך בירור בקהילה, לאיזה סוג בדיקות הכוונה,
בנות, תודה על ההתעניינות,
לילה טוב,
נ,ב, מאז שכתבתי פה שהצוות נהנה מהזוגיות שלנו, השתנו דברים, לא בא לי לפרט.

למעלה