שבוע טוב לכולם רק שנהייה בריאים

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם רק שנהייה בריאים

נכון שהאדם יודע מה טוב עבורו..יש לי הרגשה שהרופאים
נותנים כדורים מעל ומעבר...למה לקחת נספר כדורים לאותה המטרה...
והרופאה שלי עקשנית...אני מצמצמת את מספרם והתוצרות טובות...
שרק נחזיק מעמד...אני עם משקפיים עשרות שנים אמנם לא מספר גבוה
אבל לא יכולה לקרא או לראות טלויזיה בלי...לכן יש לי את המולטיפוקל

י מ י ת 2

New member
איזה כיף! מדברים על מחלות על הבקר. בקר טוב.

אז ככה בקיצור, כאשר אני חשה חולשה חזקה סימן שלחץ הדם עולה, אני שותה מים. הרופא נתן לי איזה כדור מתחת ללשון, שאיני זוכרת את שמו, עדיין לא קבלתי אותו מבית המרקחת. אני חושבת שלא אקח אותו. ארקוקסיה עשה אותי זומבית ומיד הפסקתי. בשבוע שעבר נפלתי וקבלתי נקע ברגל וטראומה בכל הגוף. היה לי שבוע קשה אבל עכשיו אני מתאוששת בעיקר בזכות הביקור שילדי ונכדי ונינתי המתוקה עשו לי במוצ"ש. אז זו התרופה הטובה ביותר. והיום מתחיל שבוע חדש של אחרי החגים.
תהיו כלכם בריאים ושלמים וחזקים ובעיקר שמחים.
שבוע טוב.

יוליקה

Member
מנהל
כל זמן שמדברים על מחלות סימן שבריאים...

ארקוקסיה הצילה את חיי במובן מסויים.
לפני כשנתיים התחלתי לסבול כאבים נוראיים בברכיים שניראו
לי כנצח שאצטרך לחיות עם זה לתמיד... קיבלתי ארקוקסיה וקצת פיסיותרפיה...
הכאבים חלפו ולא חזרו מאז. גם הורדתי כ-10 ק"ג שכניראה הועילו לענין.

בעלי קורא לי "חולה לייט" יש לי סוכרת, לחץ דם וקצת כולסטרול... אבל הכל במידות
נמוכות שטיפול מסדר הכל לנורמה - אם וכאשר אני לוקחת..אני קצת שוכחת...

emmy5

New member
בוקר טוב,אני שוכחת על הכל,היום זה ,יום....

יום שמח במשפחתנו,
אתמול היה לנו שבת חתן ,והיום הנכד הצעיר שלי מתחתן.
מאחלת לכולם בריאות ורק שמחות .
שבוע נפלא לכולם !!!

הדסהש1

New member
מזל טוב אממי...שתזכי להרבה נחת

ולזוג הצעיר אושר ובריאות .....

זה לא שמדברים על מחלות

אלא על דרכים לטפל בהן נכון, ועל איך להימנע ממצבים לא טובים, וזה כנאמר, מאוד בריא.
חוץ מזה, לא יזיקו גם קצת "תרופות סבתא", גם מסבתא לסבתא.....

עמיקם10

New member
במוסף הארץ- האחרון היה ראיון עם רופא שמתאים

לנושא התרופות והבריאות. תנסו לקרוא. הוא תהה 'מהי הנפש' כי לא השלים עם התשובה- פיזיקה ואלקטרוניקה-
הראיון מאוד מעניין גם אם לא הכל ממש משכנע. הוא רופא מצנתר- עשה גם לשמעון פרס צנתור.
למי שלא יקרא- הנקודה העיקרית שלו היא שאנשים טוענים שכואב להם- והבדיקות מראות שהכל בסדר- והם ממשיכים לסבול.
ויש לו תשובה חלקית..

ימית, תבקשי בדיקה של בלוטת התריס,

אותי שלחו לעשות בדיקת התריס עקב חולשה, למרות שהעלו לי את מינון הכדורים נגד לחץ דם, אלך ביום שלישי !
חוץ מזה הכל בסדר !

י מ י ת 2

New member
לאה יקרה, כבר עשו לי את כל הבדיקות

למזלי אני לא זוכרת כבר איזה בדיקות ומה הן הראו. אני כנראה מסרבת לדעת ולהבין בעניני רפואה וכך רק כאשר אני מרגישה לא טוב, מודדת לחץ דם והולכת לרופא השבוע אני בטראומה עקב הנפילה שהיתה לי וכתוצאה מכך גם החולשה אבל נתגבר. היום אני כבר הולכת לפתוח ספריה ולתת שעת סיפור לילדי הגן אחרי הפסקה ארוכה של החגים והחופש הגדול וחוץ מזה הכל בסדר.

ימית , גם אני החלקתי לפני 10 ימים,

היינו בארוחת צהריים בחיק משפחת של בתי ורציתי להראות להם איך היינו משחקות עם כדור ומעבירים רגל,
פתאום החלקתי ועפתי עד הספה, אמנם קבלתי מכה מהנפילה , אבל לא כאב לי , אחרי כמה ימים היה לי
בעיה עם כל הרגל , כאבים לכל אורך הרגל, בקושי יכולתי לדרוך ! אני תמיד חושבת שאני עדיין בת 18 ולא ההיפך, חה חה חה !!! הנשמה נשארת תמיד צעירה , רק הגוף מתבלה, לצערי!

אממי ,בלויי נעים בחתונת הנכד !

כן ירבו, אמן ! מזל טוב לך ולכל משפחתך אמן!!!!

יוליקה תודה, כל פעם נדבק לי משהו

חדש !!! במקום ללכת לאורטופד שהוא לא עוזר לי, רק מוסיפים עוד כדורים, התחלתי טפול סיני , של 10 טיפולים, נקוה לטוב !! אולי זה יקל עלי !!!

עמיקם10

New member
אם מולטיפוקל כעת ב-999 שקל אז עם מסגרת

זה 2000 גג. המחיר ירד לחצי. לגבי התרופות הן לא מרפאות הן רק מגינות. הליכה היא הכי טובה לבריאות -היום הלכתי 8 ק"מ..להסתפר.לספריה שנפתחת ב-2 והיתה סגורה בחול המועד.
אין להם ספרים של עגנון. בגלל הסרט עליו. מתברר שהיה לו חתיכת אגו.

הדסהש1

New member
לא נראה לי סביר משקפיים מולטיפוקל

עולים אלפי שקלים..רק המסגרת עולה כמה מאות...
תךוי מאיזו ארץ העדשות וטיבם...לי עלה 3500 שקל
לפני 3 שנים

עמיקם10

New member
לפני שנה 4700..סביר ?

ראו בן אדם מבוגר..ועבדו עליו. בערד לא היתה תחרות הלכנו לגליקליס בערד שאלנו גם בבאר שבע- והזמנו. לא מעל 3500.
בראשון כל דבר אנחנו בודקים שלש פעמים. חול מתגבש לחתול - מכרו 10 קילו ב95. ואתמול מצאתי חנות ע'י הבית 45 ש'. החתול הרי לא מוציא כרטיס..אשראי.

למעלה