שבוע טוב לכולם + שאלון

CHRISS

New member
שבוע טוב לכולם + שאלון

מכיוון שנוספו פה הרבה חדשים חשבתי שכדאי לעשות שאלון הכרות מחדש כדי שנכיר קצת יותר =] שם : גיל : מגורים : השיר של קים שאני הכי אוהב : איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה : תמונה >>>>>>>

CHRISS

New member
עונה

שם : כריס גיל : 21 =[ מגורים : רמת גןן השיר של קים שאני הכי אוהב : ORIENTATSIYA איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה : שיר שקט..באנגלית.. תמונה >>>>>>>>>>>>>>>>>

אילנה112

New member
עונה אבל לפני זה..

השאלון הזה מיותר כל פעם מחדש יש לכל אחד "עולם" משלו שאם רוצים להכיר אותו ניכנסים לעולם הזה שם יש את כל הפרטים שאלון אפשר לעשות עם החלק השני של השאלות ששאלת על הדעה שלנו על שירים \הופעות של קים ועכשיו אני עונה
שם :שולי גיל: 25 גרה בקרית אתא שיר אהוב של קים: שלך לעולם הסגנון שאני אוהבת אצלך קים: בלדות שקטות ומרגשות תמונה >>>>>>>>>>>>>

CHRISS

New member
צודקת שולי לא חשבתי על זה חעחעח

לא נורא פעם באה חח מואהה

עונה

שם : חן גיל : 16 :) מגורים : קריית גת השיר של קים שאני הכי אוהב : שלך לעולם איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה : לא יודעת מה הייתי רוצה לשמוע , בכללי אני אוהבת אותה בסגנון השיר שלך לעולם :) תמונה >>>>>>>>>>>>>>>>>

CrazyGay

New member
עונה

שם : בר גיל : 28 מגורים : קרית גת השיר של קים שאני הכי אוהב : אל תלך איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה : בלדות שקטות תמונה >>>>>>>

עונה

שם :אלון גיל :19 מגורים :חיפה השיר של קים שאני הכי אוהב : לא בוכה איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה :שירי דאנס רוצים תמונה? יש בכרטיס שלי פה פשוט אין לי עדיין תמונות בגלל שזה מחשב דיי חדש

EMANUELA XD

New member
עונה לשאלון

שם :עמנואלהשם וירטואלי ובפורומים -ניקול שם בחיים גיל :לטרנסקסואליות אין גיל מגורים :תל אביב השיר של קים שאני הכי אוהב : "אני שלך לעולם" איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה :-כל הסיגנונות-משהו ים תיכוני יהיה מדהים-בסיגנון שרית חדד מומלץ

עכשיו תורי.

שם :אורטל גיל :17 מגורים :כרמיאל השיר של קים שאני הכי אוהב : לא בוכה איזה סיגנון הייתי רוצה לשמוע את קים שרה :שירים מרגשים

למעלה