שבוע טוב לכולם^____^

remundo

New member
אני לא יכולה, זה ספויילר :X

אבל מה שכן, יש שם אחד שקוראים לו ארגון והוא חמוד, ו.. מרטאם או משהו כזה, הוא ה"אימו" יותר, אם מקבילים אותם לדמויות בדיג'ימון אז ארגון טאי ומרטאם מאט ^-^ ויש גם אחד זקן שקוראים לו ברום, שזה שם של יסוד בכימיה גם אבל זה לא ממש קשור, ויש אחת סאפירה שהיא מצד אחד בוגרת ומשכילה ומצד שני יש לה יציאות והיא קצת אינפנטילית לפעמים.. הממ.. סורה! (וברום לא ג'נאי בכלל. הוא יותר כמו סאן-דאיימה. ידעתי, אני נארוטופאנגירל.) הממ ואריה ביג'ין ♥_♥ וזהו.

Digi Lista

New member
מה בדיוק ספוילר בזה?

גם לי יש את הספר כבר כמה זמן והאמת שבגלל קוצר בזמן אני בקושי מספיקה לקרוא את הכמות ספרים שאני קונה מתי שיוצא לי ואני נורא מצטערת על העניין אבל כשיש סופשבוע או חופש ואני פנוייה אני לגמרי חורשת על הספרים אז אני בכול מקרה אקרא אותו,למה לא לספר קצת עליו?מקסימום תשימי את הסימן ספוילר,למרות שאני רואה את זה יותר כהמלצה מאשר כספוילר

remundo

New member
טוב אז ../images/Emo58.gif

בעולם אחר, בו קיסרות מושחתת שהגיעה לשלטון בדרכי זדון ומובילה את אזרחיה ותושביה לסבל והרס מיוזמתה, נער-איכר-עני פשוט והרפתקן מוצא אבן מוזרה בעלת מראה בעל ערך. לרוע מזלו, הוא מצא אותה באור הררי המיוחסים לו שמועות קסומות, יחד עם מראה המוזר של האבן היקרה איש לא מעוניין לקחתה מידיו, ובעצם אין בה כל תועלת עבורו. האמנם? עמים עתיקים ואגדתיים, קסמים ודרקונים קורמים עור וגידים אל מול עיניו. סודות אפלים מתגלים ו.. וזה עוד "המשך יבוא"! ארגון הופך להיות בכור הדור החדש (והאחרון, ככל הנראה) של רוכבי הדרקונים ויוצא למסע נקמה יחד עם סאפירה וברום (שמניעיו להצטרף למסע נסתרים בערך כמו המניעים של סאי ב"נארוטו", ויותר אני לא אכתוב על זה :X), מסע שמטרותיו, מסלולו, והשותפים למסע מתחלפים ללא הרף. ספר חמוד ביותר, נהנתי מאוד לקרוא אותו והתקשתי לעזוב אותו (אבל זה לא אומר שהוא מרתק, אני בכלליות מתקשה להנתק מספרים). וכידוע, ספר טוב זה ספר שככל שמתקרבים יותר לסופו כך נעשים עצובים יותר (בלי קשר לעלילה, אלא עצובים כי הוא הולך להגמר) וזה בדיוק מה שהיה הספר הזה (ואני מחכה בקוצר רוח לספר הבא. אני יודעת שהוא כבר יצא, אבל אני לא יודעת אם הוא כבר יצא בעברית. בכל מקרה, אני צריכה לחכות שהוא יגיע לבית שלי כדי לקרוא אותו, נה? ^^"). בקיצור, ספר מומלץ מאוד בחום (למי שאוהב פנטזיה, ולא אכפת לו שהגיבור הראשי בן 15-16 בינתיים.) (טוב, אם אהבתם דיג'ימון אתם בטח עונים על הקריטריונים האלה, לא? ^^")

../images/Emo51.gif רבה לך על המידע!

זה נשמע ספר ממש מעניין.אני מודה שלא יוצא לי כלכך לקרוא ספרים לאחרונה,אבל אולי אם ייצא לי אני אקרא אותו.

למעלה