שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

איזה כייף...היורה יגיע מחר...לפחות לצפון...
היורה בדרך, גשמים מלווים בסופות רעמים יחידות.
ערכתי לאחרונה בתאריך 27.09.14 בשעה 15:46 בברכה, yanivriz
ממחר בלילה -בוקר כבר יחלו גשמים בצפון הארץ, מקומית יתכנו וחזקים.לקראת צהרים הגשמים יהיו מלוים בסופות רעמים יחידות, יתכנו גם סופות רעמים מקומיות מעל שדרת הרי המרכז.גשמים מקומים לאורך החוף.ביום שני, גשמים מקומים לאורך צפון ומרכז הארץ.

בואו נצחק קצת....

יהודי בן? ?80? ?מגיע לרופא כשהוא סובל מתשישות.
&nbsp
אחרי שהרופא מסיים הוא שואל אותו? "?כמה פעמים בשבוע אתה מקיים יחסי מין ?"
&nbsp
עונה לו הקשיש?: "?ביום ראשון?, ?ביום שני?, ?ביום שלישי וביום חמישי"
&nbsp
הרופא מסתכל עליו ואומר?: "?זה קצת יותר מדי לגילך?, ?תוריד את יום שני."
&nbsp
הזקן שומע את זה ומתחיל לרקוד מרוב שמחה?, ?שואל אותו הרופא? "?למה אתה כל כך שמח?"
&nbsp
עונה הזקן?: "?כי ביום שני זה עם אשתי"!...? ?

&nbsp
&nbsp
&nbsp
גבר אחד התחתן עם אחת משתי תאומות זהות?. ?כעבור שנה הוא הגיש תביעה לגירושין?. ?כששאל אותו השופט לעילה?, ?סיפר הבעל? : "?ובכן כבוד השופט?, ?מדי פעם באה לבקר אותנו אחותה התאומה של אשתי?, ?וקרה לי לא פעם שבטעות קיימתי יחסי מין איתה ולא עם אשתי?".?
&nbsp
השופט שומע את דבריו של הבעל ואומר בפליאה?: "?אתה בטוח שאין שום הבדל בין אשתך ואחותה התאומה??"?
&nbsp
הגבר עונה?: "?ברור שיש הבדל? - ?בגלל זה אני רוצה להתגרש?!" ?

&nbsp
&nbsp
&nbsp
בעליו של מפעל גדול בעיר חדרה?,? החליט אתמול לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם?. ?הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש?.?
&nbsp
הוא התעצבן?, ?ניגש לבחור ושאל אותו?: "?תגיד?, ?כמה אתה מרוויח בחודש??" ?
&nbsp
?"?בערך שלושת אלפים שקלים?" ?ענה הבחור?. ?בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות?, ?ולפני כל העובדים?, ?ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו?: "?הנה המשכורת שלך?, ?קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם?!" ?
&nbsp
הבחור לקח את הכסף והלך?.?
&nbsp
לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו?: "?איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו??"?
&nbsp
?"?האמת?." ?ענה מנהל העבודה?, "?הוא בכלל לא עובד אצלנו?, ?הוא השליח של הפיצה?..."

חדשה1022

New member
שבוע טוב

וואוו אתה בן אדם מקסים-חבל"ז.אהבתי את השיר.
תודה עופר

עפריק

New member
שבוע טוב אח שלי

במי הוא הולך לירות מחר....מפחיד..מזל שהוא יהיה רק בצפון...חחחחחחחחח

למעלה