שבוע טוב לכולם מה התיכנונים שלכם לשבוע הקרוב ? עידו איך הולך עם הלהקה? תשתפו
1 1mayush New member 24/3/08 #1 שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif מה התיכנונים שלכם לשבוע הקרוב ? עידו איך הולך עם הלהקה? תשתפו
א אושרי59בכחול New member 24/3/08 #2 התיכנונים שלי לסוע לעיתון הארץ כדי למסור תמונות של התחנה המרכזית הישנה בתל אביב וטיפקס במטרה שיפרסמו אותן
התיכנונים שלי לסוע לעיתון הארץ כדי למסור תמונות של התחנה המרכזית הישנה בתל אביב וטיפקס במטרה שיפרסמו אותן
א אושרי59בכחול New member 25/3/08 #7 אני סיימתי בשנת לימודים הקודמת מגמת צילום ואני לא רוטצה שיהרסו את התחנה הישנה וחוצמזה אני גם אצטרך בעתיד לעבוד ובקרוב אני מקבל תעודת צלם כי סיימתי עם תשע יחידות בצילום
אני סיימתי בשנת לימודים הקודמת מגמת צילום ואני לא רוטצה שיהרסו את התחנה הישנה וחוצמזה אני גם אצטרך בעתיד לעבוד ובקרוב אני מקבל תעודת צלם כי סיימתי עם תשע יחידות בצילום
ט טיפקסית New member 24/3/08 #3 אני והתיכנוניישן אני מניחה שלהיות בעבודה. עובדים עובדים עובדים הרבה הזמנות מלקוחות הרבה לחץ יהיה בסדר מחכים לפסח
אני והתיכנוניישן אני מניחה שלהיות בעבודה. עובדים עובדים עובדים הרבה הזמנות מלקוחות הרבה לחץ יהיה בסדר מחכים לפסח
ט טיפקסית New member 25/3/08 #6 עובדת במפעל שלנו אנחנו מייצרים וסתי מים להשקייה אוטומטית.\ אני עובדת במחלקת הסולונואידים שמייצרת את אחד מהמוצרים שלנו שמשווקים הן לארץ והן לעולם. המון שעות אבל מתרגלים. יש בנות מקסימות איתי. והבוסים נורא מתחשבים. כך שהכל בסדר
עובדת במפעל שלנו אנחנו מייצרים וסתי מים להשקייה אוטומטית.\ אני עובדת במחלקת הסולונואידים שמייצרת את אחד מהמוצרים שלנו שמשווקים הן לארץ והן לעולם. המון שעות אבל מתרגלים. יש בנות מקסימות איתי. והבוסים נורא מתחשבים. כך שהכל בסדר