שבוע טוב לכולם..

karoleking

New member
שבוע טוב לכולם..../images/Emo13.gif

חזרתי מהחופשה הקצרה. והיה מדהים!! נהננו מכל רגע ובעיקר מההופעה הכיפית ששלומי נתן. עם שירים מהדיסק החדש כמובן. אנשים השתוללו שם ורקדו (הופעה בעמידה, כמו שצריך) היה ממש מושלם. כמובן שצילמתי הרבה. מחר נעלה לכאן כמה תמונות. לילה טוב לכולם!

orianush

New member
באמת היה מדהים!

חוץ מהדרך חזרה הביתה רק עכשיו הגעתי.. איזה שיכור אחד קפץ על השמשה של האוטובוס זה היה כל כך מפחיד
לא ראיתי בדיוק מה קרה, שכבתי על הכיסאות הייתי רדומה האישה שישבה מקדימה נתנה צעקה ומהבלימה עפתי כזה והצלחתי לעצור את עצמי עם היד טוב שהיא צעקה ככה התעוררתי לא הבנו בכלל מה קרה כל האנשים באוטובוס נעמדו, האישה קדימה צעקה לנהג שיסע כמה אנשים מאחורה צעקו לו שיפתח את הדלת האחורית והנהג בטח היה בהלם, לקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו ואז הוא זז וראינו בנאדם שוכב על הכביש אז הבנו שנדרס מישהו רק אחר כך התברר שהוא קפץ בכוונה זה היה כזה מבהיל!! ואני בכלל נכנסת ללחץ במצבים כאלה ואז עיקבו אותנו שם מלא זמן בואו נגיד שיהיה לנו קשה מאוד לשכוח את הסופ"ש הזה אני מבטיחה מחר לספר את הדברים הטובים יותר, כמו ההופעה שהייתה שמאוד מאוד נהננו בה
לילה טוב!

karoleking

New member
פשששששששששש../images/Emo10.gif

כמה עצוב לסיים ככה סוף שבוע מדהים... כל זה עבר עלייך בזמן שחרפתי? מסכינה שלי...

בוקר טוב לך אוריאן ולכולם, יש הסבר לסיפור שלך

הבחור שקפץ על האוטובוס היה באילת , הוא הגיע להופעה ,ולא נשארו כרטיסים להופעה של שלומי , הוא התאכזב מאד ונכנס לדיכאון עמוק שערער את יציבותו הנפשית ...עד שחשב להתאבד ולהתאייד מהעולם הזה , כך קרה שהוא בחר דווקא באוטובוס שלך , הוא רצה שתכתבי על זה בפורום של שלומי שבת ( אם הוא לא נהנה בהופעה לפחות יכתבו עליו בפורום
) חבל שלומי איבד מעריץ גדול
. מקווה שתתאוששי מהסיפור במהרה ותעלי / תעלו לנו חוויות חיוביות , שבוע טוב לכולם .

orianush

New member
../images/Emo6.gif סיבה טובה להתאבד

דרך אגב לא קרה לו כלום, הוא פצוע קל מאוד טוב נעזוב את זה, יש דברים יותר מעניינים ההופעה, הייתי עם חברות ונהננו מאוד מאוד מאוד הייתה אחלה הופעה היה שווה את הנסיעה
אני לא צילמתי הפעם כלום אז נחכה לתמונות של קרול

../images/Emo13.gif למרות הסיבה הטובה עדיף שלא יתאבד לא ?

אני לא מקנא בנהג האוטובוס המסכן , עבר חויה לא קלה בכלל ... אולי אני אצלצל לחני ואבקש שתארגן לו כניסה להופעה ?
למרות שלדעתי מגיע לך הופעה פרטית להירגע מהחויה הקשה
היידה קרול איפה התמונות ?

קרולינה אני מצטער לשמוע ומאחל לך בריאות רבה

החלמה מהירה ותחזרי לאיתנך ( זה אני
) ואין לי הרבה סבלנות
סתם סתם ... המון הריאות והחלמה מהירה , נחכה כמה שצריך יש לנו את כל הזמן שבעולם , זה עבורך תהני .

nina41

New member
../images/Emo184.gifכולם חולים עכשיו

קרול תרגישי טוב ותיהי בריאה גם אני לא הייתי כאן כי לא הרגשתי טוב השפעת הזאת דפקה על הדלת של כל בית בישראל אני רואה מבלי לרחם. רק בריאות טובה לכולם. מאיה.

למעלה