שבוע טוב לכולם

ayaly2

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo13.gif

אז ככה רציתי לשתף אתכם בהיעלמות שלי לאחרונה. עברתי משהו אישי לא נעים עקב סיבה רפואית היה קשה אך גם מחשל כמו כן נסתרות הם דרכי האל. לאחר התאוששות חוזרת לעבודה וממלאה מצברים לקראת השנה החדשה ואיתה גם פרויקטים חדשים ורעיונות
יש לי את הגנים שלי ונוספו חדשים וכן כמה צהרונים. כמו כן עובדת על ההצגה של הענק וגנו שיעלה במאי במתנס כפר יונה ופתוחה להצעות לגבי תפאורה ובובות כמובן בתשלום. הספר שלי :מסיבת הכפיות הולך לא רע המלאי הראשון בחנויות נגמר ומחכים לחידוש . כמו שאמרתי אשמח אם תמחיזו את הספר שלי:מסיבת הכפיות ושאמח גם לשמוע רעיונות ולראות תמונות
** צריכה גם רעיונות לספרים לגילאי:5-7 זה פחות התחום שלי אז מי שמכיר סיפורים לגילאים האלה אשמח לשמוע. הנה גם תמונה מההצגה שלי הנסיכה והצפרדע שהצגתי בכיכר העצמאות בנתניה .התפאורה אני ואבא שלי הכנו
אז זהו פחות או יותר התגעגתי אז באתי... ושיהייה שבוע נפלא נשיקות לכולם

ברוכה השבה!

כל הכבוד על הנחישות והתעוזה! שיהיה המון בהצלחה! יופי של התארגנות על תפאורה ואיזה יופי שאבא שלך משתתף ביצירה!

איילה - כ"כ שמח לראות ששבת אלינו ../images/Emo24.gif

היית חסרה לנו והתגעגענו
יודע שעברת ימים ותקופה לא פשוטה אבל אני מאושר לראות שכתמיד את יודעת למצוא את הצד החיובי והטוב גם ברגעים הכי קשים ולהבין שמכל דבר, קשה ככל שיהיה, ניתן לגדול ולהתפתח נפשית,רוחנית ואישית מה שמצדיק את מה שכתבת... אכן ניסתרות הן דרכי האל. ברכות על ההתאוששות והחזרה לעבודה וכמובן גם על לקוחותייך החדשים ועל ההצגה שבדרך... איזה יופי לשמוע שהמהדורה הראשונה של " מסיבת הכפיות " אזלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי בפייסבוק את אחת התמונות מהנסיכה והצפרדע בנתניה, שיבחתי אותך שם ואני משבח שוב על הבמה העשירה והציבעונית לא ידעתי שגם לאבא שלך היה חלק בה ולכן מבקש שתעבירי לו בשמי: כל הכבוד על התוצאה ובעיקר על העבודה המשותפת והעזרה לבת שלו. שיהיה שבוע טוב, מוצלח ומלא בבשורות טובות ואך ורק טובות

שמחה לשמוע שחזרת במלוא המרץ ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

בהצלחה בהכל. מצטרפת לדבריו של דודי . ושוב המון בהצלחה

איילה יקרה, ברוך שובך!../images/Emo140.gif

קודם כל, תהיי בריאה! שיהיה לך כוח להציג ולשמוח. התפאורה שלך נראית צבעונית ומשובבת-לב. כל הכבוד לך ולאביך! בהצלחה בהכל!!!

פ י ו ל ה

New member
אה ועוד כמה דברים

רציתי לומר לך שההצגה נראית מגניבה. לי יש אימא נגר. הא? נכון שלא צפית את זה? היא בחורה שווה בהחלט וכבר כמה פעמים דובר על לבנות דברים יחד, מקווה שעוד יצר לנו :) כל הכבוד על כל העשיה והאמת שהכי כיף בכל זה, זה שהספר אזל מהחנויות! נכון? מקווה שתמשיכי להצליח ורפואה שלמה. סיפורים, את מתכוונת ספרים קיימים בכדי להמחיז? יש לך נושא כלשהו שבא לך יותר?

ayaly2

New member
חברים שלי התגעגתי../images/Emo13.gif

תודה על הפרגון והתמיכה ועל כל האכפתיות

למעלה