שבוע טוב לכולם!!!!!! המון בהצלחה עם הניקיונות!!!
G g a l i 1 0 1 New member 12/4/08 #1 שבוע טוב לכולם!!!!!!../images/Emo140.gif המון בהצלחה עם הניקיונות!!!
ע ע ד י ו ש New member 12/4/08 #2 ../images/Emo20.gif שבוע טוב לכולם!!! ../images/Emo20.gif שבוע רגוע ונפלא!
ב בשורות טובות! New member 13/4/08 #5 היי, אמרת לי שאתה לא מהמתחרפנים ../images/Emo2.gif אצלנו הקטנה קצת חולה, אז הולך להיות מאתגר לנקות ככה... כל כך בא לי כבר חול המועד אי אפשר ללחוץ על איזה כפתור ולהריץ את הזמן ישר לחוה"מ?
היי, אמרת לי שאתה לא מהמתחרפנים ../images/Emo2.gif אצלנו הקטנה קצת חולה, אז הולך להיות מאתגר לנקות ככה... כל כך בא לי כבר חול המועד אי אפשר ללחוץ על איזה כפתור ולהריץ את הזמן ישר לחוה"מ?
ב בחור כארזים New member 13/4/08 #6 תהפכי דף בלוח השנה.. שבוע לחוץ לאו דוקא בניקיונות. רפו``ש לקטנטונת..
ב בשורות טובות! New member 13/4/08 #7 ../images/Emo6.gif אז מה עוד לחוץ אם לא נקיונות? וסתם כך שאלת תם- למה המרוץ לקניות מזון לפני פסח? בפסח הסופרים הרי גם פתוחים, לא? <אני מרגישה מטומטמת מרגע לרגע... >
../images/Emo6.gif אז מה עוד לחוץ אם לא נקיונות? וסתם כך שאלת תם- למה המרוץ לקניות מזון לפני פסח? בפסח הסופרים הרי גם פתוחים, לא? <אני מרגישה מטומטמת מרגע לרגע... >
ע עלה קטן1 New member 13/4/08 #8 לא כרגיל וגם תמיד חסר על המדף כל מיני דברים מלבד העובדה שאני בכל אופן גרה בעיר לא דתיה ואין לי מקום לקנות בו בפסח (שלא נדבר על שנה רגילה)
לא כרגיל וגם תמיד חסר על המדף כל מיני דברים מלבד העובדה שאני בכל אופן גרה בעיר לא דתיה ואין לי מקום לקנות בו בפסח (שלא נדבר על שנה רגילה)