שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

שיהיה לכולכם אחלה שבוע אני חוזר מחר לצבא, וצפי שאני אחזור ב-20/10, אני מקווה כמובן באמת לצאת בתאריך הזה, וכך להיות נוכח בהופעה של גלי ב-23(שנראה לי כבר יותר מחמישה חודשים לא הייתי בהופעה
), שימו לב שתיקנתי את עצמי, במה שכתבתי מקודם, נותרו הרבה יותר מ-2 מקומות, כך שעדיין ניתן לרכוש כרטיסים
(יפית, מבחינתי ההודעה הזאת יכולה להימחק). אל תשכחו לראות את גלי שבוע הבא אצל אדיר מילר ב-15/10. אני מקווה שיצא לי גם לצפות בזה בבסיס(מקסימום, אני נפגש עם שרית שבטח מקליטה
) מי שיכול לצלם תמונות מהתכנית, שיצלם וישים פה
ואגב שרית, יום שני היא סוף סוף חוזרת לפורום, אז שיהיה לה ברוכה השבה
. אל תשכחי לספר חוויות מהטיול
תמשיכו לכתוב עוד הרבה הודעות בפורום(אני נהנה לחזור הביתה ולראות את הפורום חי
). רובי, אני מקווה שתענה להצעתו של שמוליק לפתוח דף חדש
לכל מי שנכח במפגש מעריצים שהיה לפני חודש, ויש לו תמונות, אני אשמח לראות, אז או שתשלחו לי למייל([email protected]), ואני כמובן מבטיח לא לפרסם באף מקום ללא אישור של מי שמופיע בתמונה, או שתפרסמו פה אם אין לכם בעיה עם זה.
שיהיה לכולם אחלה שבוע
אלירן

שבוע טוב אלירן, רובי וכולם ../images/Emo141.gif

שיעבור לך מהר ובכיף. את רובי אני לא רואה פה יותר מאז ה"תקרית". אני מקווה שזה לא קשור. עכשיו סיימנו חודש של סליחות וימי תשובה, ואין לי שום עניין שמישהו יכעס עלי או שתהיה פה אווירה לא נוחה. רובי תאותת לי רק ששמת הכל מאחורה ושאפשר להמשיך הלאה.

R o b b i e D

New member
הייתי פגוע האמת אבל סלחתי

לא הייתי פגוע מהעניין לגביי גלי כי לכל אחד את הדעות שלו . אין ספק. בלי שום קשר אני בתקופה מאד קשה בחיי ורק גלי עושה לי חם על הלב וכשהייתי צריך גם להפגע מזה ומההודעה המשפילה של שמוליק על ניתוח האופי שלי לעיניי כולם ממש החלטתי לעזוב הכל. אבל אפשר להתחיל מחדש ואני מקווה שלא אפגע משמוליק או אחר ושהפורום הזה לא יהפוך לשוק.

שרית7

New member
לא לקחת שום דבר ללב

קודם כל אף אחד לא יכול להכיר מישהו באמת רק על סמך מה שכותבים פה בפורום אז ניתוח אופי??!?!?!?!! לקחת הכל בפרופורציות חוץ מזה לא יודעת למה שמוליק נשמע לי דווקא אחלה בחור.

רובי אני מצטער לשמוע

שאתה בתקופה לא קלה. לכל אחד יש את התקופות האלה, אני מקווה שזה יחלוף מהר ותצא מזה רק יותר מחוזק. אם אתה מעוניין לשתף אתה מוזמן, אני בטוח שנוכל לייעץ ולתמוך במידת האפשר, ואני במיוחד אשמח לעזור. זה מסביר לי עכשיו את מידת הרגישות הגבוהה שהיתה לך, ואולי את הסיבה שהדברים יצאו קצת מפרופורציה. אני שמח מאוד שחזרת - הוקל לי.

R o b b i e D

New member
תודה שמוליק

לגבי התקופה הנוכחית כקשה בחיי אתה יכול להבין שזה מאד אישי אבל תודה על התתעניינות וכן אני over רגיש לפעמים.

ברוך שובך רובי!

מקווה שתעבור התקופה הקשה מהר.. בינתיים מצורפת תמונה חמודה של גלי לעידוד

עדי 345

New member
לרובי, הוציאו לי את המילים מהפה...

שיהיה פורום טוב, שיהיה לגלי טוב, ולכולנו...

willo1

New member
אלירן!

בקשר לעניין עם התמונות .... שזה לא יקרה שוב מה?
אני לא אוכל לשאת את זה.....

שירן אין לך מה לדאוג!../images/Emo13.gif

התמונה שלך אצלי!! ואני אשים אותה בפורום בקרוב! מה אכפת לך? ממילא את האאוטינג הגדול כבר עשו לנו...אולי פחות נקבל איזה הצע ל"ווג" או ל"אל", או לכל הפחות הצעת חוזה ל"עלית". נו, מה את אומרת??
אלירנוש! שבוע מקסים ומבורך! שתחזור אלינו בשלום ושיעבור לך מהר ובקלות. מחכים לך שתחזור!! אני מנסה ניבוי סרק להוסיף פה לינק עם כותרת. נא להתעלם.

ניסוי (ולא ניבוי)נוסף. להתעלם!

נסיון נוסף שאם הוא לא מצליח אני תקועה עם אי יכולת להוסיף לינקים עד שאלירן חוזר (וזה לא יום או עוד יומיים)... אני לא מצליחה להבין כנראה את ההוראות. מנסה שוב2:

willo1

New member
../images/Emo8.gifדואגת דואגת

חחחחח הצעה מווג? מממממ שום הצעה כזו עוד לא הגיע אליי. מה את אומרת ? יש למה לחכות?

בואי נגיד שיש דברים שאני יודעת ואת

(עוד) לא.... טוב נו, אם לא "ווג", מה את אומרת על "לאשה"???? מספיק טוב לך??

שלמונזה

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo168.gif

מקווה שהשבוע הזה יהיה יותר טוב מקדומותו. וגם שיהיה הרבה יותר שמח בפורום. מזל שלא היה אתמול גלי באדיר מילר כי לא יכלתי לראות... שבוע הבא מקווה לראות!

שלמונזה,

תראי: רועי חזר בשלום (פפפפפ=אנחת רווחה) שרית חזרה בשלום (סוף סוף!) רובי בטח יחזור עוד מעט אחרי שיושרו ההדורים. שרית הצליחה להוסיף תמונה לפני שהיא נסעה אני הצלחתי להוסיף קישור את שירן יצלמו בקרוב ל"לאשה"
את לא פספסת את ההופעה של גלי אצל אדיר מילר עודד מקבל תגובות "בונות" אלירן מחכה כבר להופעה בצוותא לשמוליק יש חברים ששולחים לו מזל"טים ביומולדת לכוכבית י-ש יומולדת היללי משתפרת עם הסריקה הגר ונטעלי חזרו לפורום ועדי לא מפסיק להפתיע אותנו עם מידע שאף אחד לא עולה עליו מה רע? הפורום שלנו פורח!!!!!!!!

שלמונזה

New member
שמחה שהפורום פורח ../images/Emo168.gif

אני כ"כ שמח שפרח
פורח, השמש
במרום אומרת לי שלום
מקווה באמת שרובי יחזור, למי שיש את המייל שלו נא לשלוח לי מסר, אני צריכה לדבר איתו

למעלה