שבוע טוב לכולם

riki72

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

אני תמידפה ותמיד חושבת עליכם גם אם לא כתבתי

שבוע טוב ומבורך לך ולכולם

לפנות בוקר (0400 שעון ישראל, כך על פי נאסא) היה ירח מלא. ירח חזק ובהיר במיוחד למי שצפה בו או למי שצפתה בו). ירח שגם מסמל את בוא הסתיו, השבוע הוא שבוע של ה-AUTMAN EXUINOX, שזהו רבע השנה ותחילת הסתיו, והנה בא היורה עלינו... אתמול ראיתי את הירח, ואז כיסו את אורו עננים כבדים, ועלטה מסוימת באה במקום האור החזק והכל כך לא אופייני ללילה, ושמחה מיוחדת באה לי ללב, ענני גשם, ענני ברכה.... מי יתן ותבא עלינו שנת גשמי ברכה ורצון, שנת אושר ושמחה, מימוש חלומות ובריאות לכולם....

גם אני פה כל הזמן רק...

בגלל המעבר לירושלים... למתאר ההררי הקשה כל כך... אני מסתפק בקריאה של דבריכם המחכימים ומחממים לי את הלב, ביודעי כי יש לי כאן עוד בית לחזור אליו, כשהמים הסוערים שבתוכי ידעו קצת מנוח, ויתנו לי לדעת קצת מנוח... אז תמשיכו ! אחלה שבוע שיהיה מלא מלא פלאות ושפע דניאל

מצחיק...

אני כותב לכם, קורא, ומבין שאני בעצם כותב גם לי.... המים הסוערים בתוכי זהו דימוי שמכיל בתוכו גם את המציאות הפיזית שלי (מים באזנים מים בעיניים...) אולי גם סוג של הומאופטיה...

שבוע טוב אהוב ../images/Emo24.gif

ככה השארתני לאנחות וגעגועים. טוב לשמוע ממך ושעשית את המעבר. אויר הרים צלול כיין, טוב לנשמה שלך. מאחל שמצאת את הנישה ושתוכל לערוך תיקונים בנחת. אגב, קיים סיכוי סביר שבקרוב אתחיל לעלות לעיר באופן סדיר. החיים יחליטו בימים הקרובים. אספר לך. שיהיה שבוע טוב מלא פלאות והרבה אהבה. אלישוע

למעלה