שבוע טוב לכולם.........

שבוע טוב לכולם.........../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

מה שלומכם חבריי היקרים?! יו, התגעגעתי........................ אני מרגיש את זה כשאני כותב...סוג של געגוע לתקופה מאוד מאוד יפה. חן המתוקה ביקשה ממני לכתוב, ובאמת הרגשתי אחרי זמן ארוך שזה הטיימינג להיכנס ולכתוב. אז קודם אני רוצה להגיד לאוריאן - תקשיבי...שיחקת אותה. היתה תקופה שהפורום היה מאוד יבש, ובאמת ליוסי אין עדיין פעילות בארץ בגלל שעדיין אין אלבום, אבל בכל זאת הצליחה בעזרתכם כמובן, לנהל את הפורום ולהחזיק מעמד בניהול הפורום - מוריד ת'כובע בפניך! חוץ מזה שאוריאנוש הופכת להיות לאט לאט מנהלת אישית :) היא מקושרת לאנשים הנכונים, כבר מכירים אותה בסביבה של שלומי שבת... קיצר, אוריאן את בדרך הנכונה :) בכל אופן, חזרתי לפני שבוע וחצי בערך משוויץ, נהנתי, היה כיף, ממש קצר...5 ימים ל-2 הופעות. יוסי בטח כמו שאתם יודעים הופיע בצרפת, ואני עדיין מחכה לשבת איתו ולשמוע חוויות, אני מניח שזה יקרה בקרוב מאוד.... אני כרגע מתכנן לעבור בע"ה למרכז, לעבור דירה..לכן אני מאוד עסוק ואין לי כ"כ זמן אגב שמעתי שהסנובית חזרה מתאילנד :)) מעניין אם היא גם תיכנס ותכתוב משהו.. שמרו על עצמכם! תמשיכו לפרגן (אתם לא יודעים כמה זה חשוב) ליוסי, כאן בפורום הזה אני בטוח שמהשקט הזה שאתם שומרים עליו יפה, יצמחו ימים עמוסים ודפים גדושי חוויות מהופעות, ועוד הפתעות שיגיעו עם האלבום החדש שבע"ה יירגש עוד אנשים וייגע... יתווספו עוד מעריצים ותומכים. מאחל לכם באופן אישי לכל אחד ואחת תקופה נפלאה! אגב מי שיש לו/לה פייסבוק מוזמן להתחבר אלי לרשימת חברים :) שמרו על קשר, שלכם באהבה,, אריאל.

חן 16H

New member
../images/Emo9.gif אריאל!!!!

בן אדם מקסים שכמוך תודה שנכנסת המון הצלחה במעבר לדירה החדשה ובכלל בכל מה שתעשה בחיים love you חן

שלום שלום

תענוגג לראות אותך פה... שמור על קשר והמון המון בהצלחההה בהופעות ובמעבר הדירהה

ברוך מחייה המתים?!

אז אריאל'ושש עכשיו אני מבינה למה אני אף פעם לא מצליחה לתפוס אותך חח... אני ממש שמחה שנהנת בשוויץ.. ובהצלחה במעבר לדירה החדשה...
ואממ אל תשכח את מה שאמרתי לך עליו... כי יש מצב שאני עוד יפתיע אותך וירצה להקדים הכל
אז תצפה לצלצול חח ושמור על קשר!

למעלה