שבוע טוב לכולם
התגעגעתי ממש

נופר א

New member
../images/Emo24.gifגם אני ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מי שחשב שבת"א ../images/Emo186.gifאז בטח שהוא

לא היה בהרים בנווה אילן שליד אבו גוש , כן, אכלתי את כל המתוקים האפשריים באבו גוש. בקיצור חוץ מהקור שהיה בלילה שלא יכולנו לצאת מהמלון (לא היה צורך, קטורזה הופיע באחד האולמות של המלון) הכל היה משגע. בבוקר אחרי ארוחת בוקר, יצאתי לטיול רגלי לאבו גוש. האוכל במלון
השיף דניאל ערוסי , די חדש במלון, מבחר ענק של בשרים כולל - ממולאים של פלפלים וחצילים- טעים, לשון- מעולה, בשר פרוסות שלדעתי היה צריך עוד קצת לבשל (כמה גרוע כשיודעים מה צריך ומה לא ממש לא נהנים), ירכי עוף בתנור מתקתק וטעים, בורגול - ללא עגבניות אלא עם מלפפונים ולא עם הרבה פטרוזיליה, היה שם סלט מעניין מאטריות אורז מעורב בגרגרי תירס -טעים. הסלמון מצויין, ולארוחת הבוקר כל מיני סלטים כמו חתיכות גסות של עגבניות מעורבות בקוביות גבינה בולגרית, מיני דגים מלוחים, מיני פשטידות עם ביצים כמו מחמר המרוקני, גבינות תוצ' הבית, זיתים תוצ' הבית - נראה לי שהגבינות והזיתים הם תוצ' אבו גוש גם המלצרים הם מִשָם. העוגות היו פרווה כמובן, היו המון ומכל הסוגים אבל אני הלכתי למתוקים ולעוגת פרג. המתוקים
אבל הפרג בעוגה הורגש כנראה שלא בושל מספיק. סה"כ מאוד נהניתי ועד הפעם הבאה אני כאן איתכם.

את גרה בדיוק שם? יואו איזה קור שם

אני לא ניידת והיגעתי למקום עם אוטובוס ולאבו גוש הלכתי עם אחד הנופשים שלנו.

למעלה