שבוע טוב לכולם!
|חיבוק

gaia20

New member
שבוע טוב גם ממני + עדכונים ../images/Emo26.gif

אז נתחיל משבוע טוב----> כולם מתבקשים להרגיש טוב השבוע! בלי קונצים! גם את שירי, כן כן, בלי תרוצים!! וקצת עדכונים: היתי עכשיו אצל הרופאה שלי וגם קבלתי את תוצאות הבדיקות... הפלא ופלא השקיעה ירדה צנחה ל....40!! (להזכירכם- היה 94) איזה אושר ושמחה!! טוב, אז הרופאה מרוצה ואני מרוצה אבל אוי... משהו לא היה בסדר, כלומר זה כן היה בסדר, אבל לא מספיק בסדר... "מר המוגלובין" החליט להשאר באותה רמה מהבדיקה שעברה והוא נשאר על 11.9 כמעט העפתי לו סטירה מצלצלת, בכל מקרה הבהרתי לו שאם הוא לא מעלה את עצמו בסקלה ומגיע לפחות עד ל 12.5, אין לו מה לדבר איתי יותר!!!! נראה לי שהוא נבהל קצת..... וזהו, כל שאר הבדיקות היו תקינות... ולנושא אחר- י-ת-ו-ש-י-ם!!!! אתמול שכחתי את החלון פתוח, פעם ראשונה בקיץ הזה שזה קורה לי.... שכחתי 10 ס"מ פתוחים בחלון והיתושים אכלו אותי מכל הכיוונים..... ספרתי 6 (!!) עקיצות ענקיות, כל אחת בגודל של כדור אופטלגין, וכל הגוף מגרד לי בטירוף!!! אוף!! טוב, זהו להתלונן להיום, שבוע נעים לכולם!!

ל3

New member
גיאוש´ החמודה

אני נורא נורא שמחה בשבילך על השיפור בתוצאות ומי יתן וכך הם ישארו תמיד אז על זה קבלי
גדול גדול. לגבי היתושים,אם זה נורא מציק תשימי פנסטין גיל- זה מרגיע את האזור מאוד. אני אשתדל מאוד להתגייס לפקודתך להרגיש טוב השבוע- הלוואי אוהבת מאוד, שירי נ.ב תודה על המחמאות לשיר

ritosh

New member
גאיה יופי!../images/Emo24.gifשתמיד תקבלי תוצאות

טובות.בקשר להמוגלובין הנמוך,נסי לאכול הרבה טחינה.גרגרי השומשום מכילים המון המון ברזל!אם את לא אוהבת טחינה רגילה אפשר לקנות טחינה גולמית ולערבב כף טחינה עם כף דבש ומעט מים ויוצא ממרח לא רע בכלל.אפשר לקנות גם שומשום,לברור אותו,לטחון אותו טיפטיפה ולהוסיף אותו לכל סוגי היוגורט,או להוסיף לו מעט סוכר ולנשנש אותו מתי שבא.נסי וספרי איך זה!
ריטה.

ל3

New member
שבוע באמת נפלא לכולם

והמון המון בריאות אוהבת, שירי

למעלה