שבוע טוב לכולם
.פותחת עם.מתוק

cial 1

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo48.gif.פותחת עם.מתוק

כמה תמונות מה הכנתי בשבת נינ גם קיף וגם עייפות הקור גם גם בצפון חזק מתגברים קצת טוב יש לי כמה תמונות מה היה ביוכולת שלי להכין חלות קטנות מתוקות וגם חלק מהבישול שלי ועוגויות קצת ויותר מאוחר הדובדבן שבקפת כך אומרים וילדים שלה? שבוע מבורך לכולם והמתכון הכי טוב הוא בריאות נבקש בלי קשה היה שבת של קור ועייפות הכול עבר בשלום נודה ומודה לאל שוב מברכת אתכם באהבה רבה. ולך אדון חמוד שף
10 קבל גם מתכונים מכאן כך אנחנו נהיה טיקו? צוחקת הלווי ויהיה לו זמן ןאת הזמן להכין הכול תודה לך גם אבל באמת תאמץ משהו? ושבוע טוב לך חני בהדגשה

cial 1

New member
והכשוי הפף לקישואים ממלואים

חצי טיגון חצי בתנור

cial 1

New member
בוקר אוב לכולם שף10 נתן גדולה וחני הקטנה11

החלות שלי הם משהו ושל הגב' המתוקה קרין תמיד יש להאמין במתכונים שלה ואני כאן גם עם המתכון שלה רק עם קצת שינוי על החלות כמה זיגוג של תפוז מחמאה ואבקת סוכר וכמובן ביצה טרופה ועל הכמות של הקמח יש שוני גדול אבל הרבה ממנה. החלה והלחמניות שלה המתכון באתר YNET דגש אני מבורכת בלעשות בצק וכול מי שהיה מבקש אני תמיד שם לזוהר לבית כנסת תמיד חני האופה הקטנה של השכונה כמובן אני לא בואתה השכונה אגב גם השכונה לא? הזמן גם נתן את שלו לרע ולטוב הכול מלמעלה. נמשיך הלאה יש חיים יש למען מי. אני אצרף תמונה עוגת קיווי נטו עם קרם חמאה והוספתי שמנת מתוקה וזה גרם לשינו אבל טעים. אני רוצה לקנות כלים כול מה שאני מוסרת לא חוזר וגם נשברים? טוב השובוע אתן את העוגה בקרם שלה וגם עם מלון זה המתכון לא היה מלון אז יש קיווי ונשאר מהקרם וקת עוגת ספוג אז ? תראו?

cial 1

New member
בוקר טוב ובוקר אור לכולם../images/Emo24.gif וחתוך לאעוגה

cial 1

New member
ואחרון חביב חלה קטנה כמו עוגה בזיגוג אגוז

אגוז וסוכר גולוקס אותו מתכון של חלה מתוקה.

שפ10

New member
עוגת קיוי

ערב טוב העוגה נראת ממש טוב ! איך הטעם ?הקיוי לא נפגע באפיה?

cial 1

New member
ערב טוב שף10 לא נפגע הטעם כמו שאתה אוכל תרי

אני הוספתי 3 דובדובנים מסוכרים בירוק ועדין כוחו של הקיווי חזק ומה אתה מכיר את הקיוי הוא משאיר טעם חזק בגרון כמה שניות וכך גם עם העוגה יש לי גם באותה השיתה עם מלון קטן זה המתכון המקורי וכמובן גם עם הקיווי ויש לי עוד עוגת קיווי משהו קצת קשה יותר מורכבת אני אצרף לך תמונה זה גם עם הקיווי בתוך הקרם מעם וגם לקישוט עם קרם שוקולד מעורב היא מתאימה לכול ארוע חגיגי יוכילה שלי רצתה את התמונה בגדול ויש היום אני אצרף אותה לגבי עות המלון אני אכין בעז"ה מחר ליום הנשואין של האח שלי ואני אצלם לפני שהם אוספים. ערב טוב לך גם הלחם גם העוגות שלך רשמתי יותר קל לרשום כך עם -WORD זה עוזר הרבה. שוב ערב טוב לך

cial 1

New member
רותי410 ערבטוב מתקוה ותודה לך נכון גם דברים.

מהשיגרה יכולים לקבל מקום טוב רק איך שמגישים אותם הכול פשוט קצת השקעה קצת הידור" נו ליופי וגם העין אוהבת זאת כך יש עוד תאבון . טוב מה קורה לאן נסעה יוכילה מגיע לה חופשה ואז היא נוחת כאן עם מלה הפתעות הכי מדהימות אני פותחת חשבון באמריקה יש שם לתת ולקבל מתכונים אני רק לוכחת בנתיים אבל אם יוכי תתן לי רשות אני אקח גם משלה ואני אציין שזה שלה בעז"ה נכון יש שם בלגן הם לא רק על מתכונים גם על סיפורים וגם תמונות של כול צעד בחיים הכול אבל הם ענקים וזה טנופה אדירה לאינטרנט אכן כך ועוד אחת יקירה שלי והיא גולדה כמובן לאן נעלמה מקווה שהכול בסדר אצלה ולכולם מאיוד חנה פ FRIGE פרי ירוק שחמטית וענת וענתי בכל כולם חסר טוב מברכת אתם
לשלום בריאות חני

cial 1

New member
רותי410.צהריים טובים חומד.שלי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

שאלת לגבי חשבון באמריקה זה אתר קהילות כמובן על בסיס אוכל מתכונים ועוד תמונות מהחיים שלך גם תמונה שלי עכשיו שם ליופי והכרות ועוד סיפורים מהחיים בקיצור סבטוחה למה כי יש להם הרבה הצעות כולל התאבון וכולל בהרבה דברים כמו מה את מומחית מה את אוהבת אבל את מורשת לכתוב זאת זה. הסימון? של זה כתוב ורק לתת על עחץ דהיינו הוי? לא ממש כובת לכול מה שבה לך? לרופוים וכך זה את כותבת לך כך הם מכירים אותך יותר וגם יש פדבקים חזקים אני כתבתי שאני בבישול המרוקאי כך זה נותן להם גיוון אחר מהדברים היפים שלהם ואני מאמינה שיש לפני כאלה וגם נכול הדות כמובן גם יהדות שלנו זה קצת מסובך כי אני עדיין לא מלתי את הכול מדובר כול מה שקשור למטבח מ-א-ת הבנת ושם יש עולם שלם של מתכונים בכול המובנים גם בנפרד וגם לבד לדוגמה על הקרם גם עוות לבד ובכלל כול מה שתבקי בובה יש והשפים הכי טובים בעולם שם מככבים ללא כול תמורה כי היום זה העידן החדש כך ותן תן תקבל גם לא תקבל? ועוד הסבר זה רשום כמו בכול אתר מכובד זה חשבון וזאת התשובה מזה חשבון הפרטים שלך לא בכללותם ממש כך רק עיר מדינה תמונה וכמובן יש לך סיסמה וכוד ושם כינוי כמו כאן בארך? והשאר הבנת ואם את תגלשי לשם מה אגיד לך אחרי שעה את רוצה ללכת לישון למה? כי הכול מדהים ומעייף עד כמה הכמויות של הקהילות שם נותנים מהחיים שלהם וזה היופי? פשוט מדהים ביותר . אתן לך דוגמה רק נרשמתי ופנה אלי שף קטן ונותן לי את המתכונים הפרטים וכך זה הולך אני גם פונה לבקשת עזרה וקבלת ידידות. טוב עדיין לא סיימתי את הרשום שלי כי הכול באנגלית עוד אתמול בילה מצאתי תוכנה קטנה לתרגום בחינם שעוד בבילון רעים פה לא נותנים פעמיים ניסיום אני פינתי לבקש בויזה של הבן הרי כך יורד אצלי חשבון האינטרנט והם לא מגיבים נכון. דגש כול מי שרוצה ממני את התוכנה בחינם לתרגום עברית אנגלית מתבקש לשלוח לי במסרים את האימייל? ואני שולחת טוב עד כאן הסבר ויום הכי טוב לך אגב התוכנה זה חלון קטן בצד זה שווה?

למעלה