שבוע טוב לכולם

נאן

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

שבוע טוב לכולם יצאתי מהבונקר להתאוורר ולשאול שאלה מישהו קבל עירוי של תרד? יענו ברזל כי נאנוש נהיתה פופאי המלח היא מקבלת תרד דרך הוריד. מאוד אשמח עם יש כאלה עם עיצות יש לי 8 טיפולים. פעמים בשבוע. מקוה שאצל כולכם הכל בסדר ולא ירדתם לבונקר כמוני(היחידה להמטולוגיה היא כמו בונקר. אטמו שם הכל לכבוד המלחמה). נאנוש

daud

New member
לנאנוש שאוכלת ברזלים ../images/Emo13.gif

עם כל השיזופים אותך בה לא פלא ששמו אותך בבונקר
ואני שמח לשמוע שאת אוכלת ברזלים ורק אני מקווה שאת לא משתינה חלודה
ועכשיו ברצינות אני ממש מקווה שלא תבקרי בהמטולוגית הרבה, כדי שיהיה לך זמן לשוחח איתנו כאן, ואני מקווה שהאטימות בהמטולוגית היא רק מבחינת הניילונים ולא מבחינת האנשים שאיתם את נפגשת שם.

נאן

New member
קדיחת התרד

בוקר טוב דאוד למרות הקדיחות והחורים עד שמוצאים את הצינור לחבר לו את התרד ולמרות שהיד שלי לא מביששת שום נרקומנית מתחילה ומלאה בצבעי ההמטומה. הצוות בהמטולוגית פשוט מקסים. ובונקר זה בונקר זה מחלקה בחדר אטום... מכיר רת הפירסומות של סידן נמצא? אז אני שרה לי כל היום שלום ברזל נמצא? לא הוא נגוז ברח פשוט פג. כשאני נשאלת מה אני עושה שם בכלל... אין ספק שאני מורידה שם את הממוצע.... וזאת בגילי המופלג.. רואה יש יתרונות. נאנוש

tiaa1

New member
נאנוש יקירה, מוכנה להכין לך

פשטידת תרד מעולה...ואפילו להביא לך...אבל מה...לא גילו לך שהברזל שבתרד לא מספג? זה F3 ואילו הגוף שלנו סופג F2 . טוב, אני יוצאת לעבודה...אדבר איתך.ביי

נאן

New member
כמה תרד....

יש לך מושג כמה תרד אני אכלתי בכל הצורות כמה סלק וחומוס וים של דברים לעלות את הברזלושום דבר לא קרה רק ירד........... אני לא יכולה לראות תרד בשום צורה יותררררררררררררר פשטידה אחרת באה בחשבון.... נאנוש

daud

New member
נאן אני שמח לשמוע שלפחות לא...

מטפלים לך במחסור בברזל עם גלולת מאה השנה !!! אני לא יודע עד כמה את מכירה אותה אבל אם את לא שמעת על זה או שתשאלי אותי או שתקפצי לגסטרולוגית ותשאלי רופא ממש זקן אחד שנראה כאילו הוא בשטח עוד מימי הביניים

נאן

New member
בעירוי של ברזל

ברזל זה דבר חשוב לכולם אבל במיוחד לחולים במחלות שלנו. ועם אתה קורא לכדורי הברזל שמקבלים בדרך כלל גלולת המאה אז אני עברתי כמה סוגים ובלי הצלחה.הקטע שהתשישות עכשו חזקה והיא על רקע מה שעברתי אבל בעיקר הברזל ובי 12 ומחסני הברזל. חשוב לבדוק ולטפל לפני שהמערכות קורסות כמו שקרה אצלי. נאנוש(תחשוב בכיוון המזהירה הלאומית)

daud

New member
לגלולת מאה השנה קוראים ככה כי...

היא היתה טובה לשימוש אפילו אחרי מאה שנה!!! למען האמת היא היתה עוברת מדור לדור
מדובר בכדור ברזל שאנשיםן היו בולעים כדי "לפתוח סתימות מעיים" ואח"כ מוציאים מהעביט (סיר לילה) ושוטפים עד לפעם הבאה.
ודרך אגב אני לא יודע עם את מכירה את הסידרה "דר' קווין רופאה במערב" אבל פעם היה שם פרק בו הרופאה המליצה ליולדת חסרת ברזל להרתיח מים עם מסמרים חלודים ולשתות את המים (בלי המסמרים)
לא יודע עם זה באמת בריא ו אני זוכר את זה כי מאז אני שואל את עצמי אם אכן פעם היו משלימים ככה ברזל או שמדובר בחופש האומנותי של התסריטאי

daud

New member
דרך אגב נאנוש זו ממש שערוריה!!!

את מתכוונת שבנוסף לחדר אטום את מקבלת גם דיקור סיני במחטים ביד !!! נאנוש באיזה קופת חולים את??? גםן אני מצטרף!!!

נאן

New member
מישהו ראה את ברוטוס?

כללית מושלם. והדיקור לא מבייש ידים של נרקומנים חחחחחחחחחחחחחחחחח אז תחשוב פעמים אה... אני פופאי המלח.... זה בגלל התרד בעירוי מישהו ראה את ברוטוס?

daud

New member
את מתכוונת לברוטוס הרומני ?

את יודעת ההוא שרצח את קיסר קיסר מההסתדרות זו שמחר ישביתו ו שלפני שהוא היה מלך ההסתדרות היה המלך של רומא איפה שמדברים רומנית את יודעת כמו בפתגם כאשר אתה ברומא דבר רומנית

נאן

New member
עד רומא................

דאוד לאן הגעתתתתתתתתתתתתתתת? עד רומא. לדיסנילנד יותר קרוב לחפש לי את ברוטוס של פופאי זה שחומד לו את אוליו לעצמו!

daud

New member
אם אנחנו בענייני דיסנילנד....

אז מעניין מה קורא עכשיו בדיסנילנד בצרפת
הצרפתים מחרימים אותו בגלל החרם על צרפת ?

שריק 7

New member
סוני- לא חשבתי על הקשר כזה../images/Emo132.gif

של חרם צרפתי על מפעל אמריקני.. אבל מאמינה שימשיך כמנהגו בזכות התיירים. אם יהיו תיירים....
שרי

ששרון

New member
שרי חרם צרפתי על מפעל אמריקאי

כבר קיים די הרבה שנים אם הבנתי נכון יש המון צרפתים שמתנגדים למקדונלדס ומחרימים אותו , הן באי הגעה פיזית, וכלה בלהפגין נגד סניפים, להטיף נגד, ויש אפילו "לוחם" צרפתי ידוע ששכחתי את שמו שמפגין דרך מקדונלדס נגד הגלובליזציה והוא תרם ב...לשרוףץ להם את הסניף למיטב ידיעתי בשנה האחרונה הוא גם ניסה להכנס לישראל בשביל להגיע לשטחים ולהפגין גם נגדנו, כמיטב המסורת, אך לא אפשרו לו להכנס למדינה שרון

נאן

New member
אוי ואבוי

אוי ואבוי ברוטוס שלי נגנב אז למי ארביץ מכות אחרי שאני מקבלת את הברזל...? לפי דעתי הוא יותר של האמריקאים אז בבקשה דאוד שגר את עצמך... ולך לחפש לי את ברוטוס.... חת ושתיים. אני פופאי המלח....

daud

New member
נאן למה להרביץ ???

נאנוש אני מתחיל לפחד ממך, אני מקווה שלא תרביצי לי אם אני לא אמצא אותו

daud

New member
אני יודע על מי את מדברת...

איזה איכר צרפתי גינג'י עם שפם סטייל אסטריקס שהכריז "מרד" נגד האיחוד האירופי וגילה שיוצא לו מזה המון כסף
מאז הוא הפך ל"מתסיס מקצועי" ןמסתובב בעולם חי על תקציבים של כל מיני אירגונים הומאניים וכאלו. את הסניף של מקדונלדס הוא שרף כי מקדונלדס התעקשו לא להשתמש בבקר צרפתי או משהוא כזה, ולהפגנות שלו מצטרפים המון צימחוניים וטבעוניים שמתנגדים ל"תרבות אכילת הבשר" שמקדונלדס מייצגת מממ מהבחינה הזו אני איתם אני גם חושב שתרבות אכילת הבשר של מקדונאלדס היא עלבון לבשר טוב

למעלה