שבוע טוב לכולם!
כ כמעט25 New member 14/8/05 #4 איזו ציניות.. עזוב 9 באב ואיפה ההתנתקות??? הולך להיות שבוע לא קל, נקווה שהוא יעבור בכמה שפחות בעיות וכאב ושלכל אחד מאיתנו אישית יהייה שבוע מדהים!!
איזו ציניות.. עזוב 9 באב ואיפה ההתנתקות??? הולך להיות שבוע לא קל, נקווה שהוא יעבור בכמה שפחות בעיות וכאב ושלכל אחד מאיתנו אישית יהייה שבוע מדהים!!
D dod_basim New member 14/8/05 #6 אתם מסתכלים קטן מסתכלים קרוב... היום זה היום השני למאבק בנגע הסגריות שלי אחרי קרב לילי עקוב נדודי שינה. כן הגיע יום מס' 2.... רק עכשיו אני מבין עד כמה אני מכור... באסים מתי מגיע הקריז?
אתם מסתכלים קטן מסתכלים קרוב... היום זה היום השני למאבק בנגע הסגריות שלי אחרי קרב לילי עקוב נדודי שינה. כן הגיע יום מס' 2.... רק עכשיו אני מבין עד כמה אני מכור... באסים מתי מגיע הקריז?
L liontamer New member 14/8/05 #7 ../images/Emo47.gif ישראל !! קטן עליך אחינו! לאון אנחנו אוהבים אותך שאנן
כ כמעט25 New member 15/8/05 #10 טוב אז קודם כל יש פה סתירה..גבר עם כאלה שרירים לא יכול להיות גם עם *** ענק כזה עד הברכיים.. וחוץ מזה..הוא בטח יכול לזיין רק חמורים עם כזה דבר...
טוב אז קודם כל יש פה סתירה..גבר עם כאלה שרירים לא יכול להיות גם עם *** ענק כזה עד הברכיים.. וחוץ מזה..הוא בטח יכול לזיין רק חמורים עם כזה דבר...
P Piren New member 15/8/05 #12 קשה? אתה ראית את הדבר הזה? גם אם הוא לא קשה זה מספיק בשביל שהבחורה תדמם למוות.
כ כמעט25 New member 15/8/05 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תכלס...צודקת...
כ כמעט25 New member 15/8/05 #16 ../images/Emo150.gifאחלה גבר!!! התמונה (החמודה ביותר) שלך בילבלה אותי קצת.. מההתרגשות כתבתי צודקת.. עזוב אני רעבה!!! זה מה שחשוב עכשיו.. אתה יודע לבשל?
../images/Emo150.gifאחלה גבר!!! התמונה (החמודה ביותר) שלך בילבלה אותי קצת.. מההתרגשות כתבתי צודקת.. עזוב אני רעבה!!! זה מה שחשוב עכשיו.. אתה יודע לבשל?
P Piren New member 15/8/05 #18 חחחחח וואי, אפילו לא זכרתי שיש לי תמונה שם .. צריך לעדכן, יש לי שיער די ארוך עכשיו הממ.. לבשל.. תלוי מה אני די בסיסי
חחחחח וואי, אפילו לא זכרתי שיש לי תמונה שם .. צריך לעדכן, יש לי שיער די ארוך עכשיו הממ.. לבשל.. תלוי מה אני די בסיסי
כ כמעט25 New member 15/8/05 #19 טוב!!! הלכתי לנשנש משהו! אני מחכה לאנשים בצ'ט!! אני אהייה שם עוד 5 דק'