שבוע טוב לכולם

עלמה2

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, היה לי שבוע עסוק רטוב ונוזל ולא הייתי בעבודה. אז לכולם ולמצטרפים החדשים שיהיה שבוע נפלא וחמים יותר כמו בשבת האחרונה הפורחת החמימה והמלטפת. יערית קבלתי את המסר שלך ושלחתי לך בחזרה. בעבודה קצת קשה לי להתעסק עם הפורום, במחשב בבית יש לי בעיות תקשורת אשר בטיפול ואני מקווה שלאחר הטיפול אני יופיע יותר בפורום. וישמח את לבבכם. עלמה.

ע י ן

New member
שבוע נהדרררר ../images/Emo24.gif

הי עלמה , הי כולם יקרים שלי... מה שלומכם ? - מייד אתעדכן ... גם לי היה קשה לצערי להיות פה אתכם בשלושה ימים האחרונים עכשיו אני פה ...רצה לקרא אתכם ולהתעדכן. אז שיהיה לכולנו שבוע קל ונהדר.. שנצליח להיות פה מה שיותר ...

עלמה יקרה בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שבוע נפלא גם לך ממתינים שהמחשב יטופל ונזכה לראותך יותר ויותר

*יערית

New member
בוקר טוב לכל מאזיני ישראל../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

שבוע טוב לכולם ...
אמנות החיים / מוטי קפלן החיים זו מן תמונה כזאת שאתה משוטט במכחול הזמן תמונה לבנה וטהורה, ביום הולדתך אתה נוטל את מכחול הזמן ומתחיל לצייר את הלא כלום בכל יום אתה מוסיף פרט אחד לתמונה והתמונה מצטיירת לפניך, אט אט ולפעמים אתה עוצר רגע מביט אל התמונה ועושה לעצמך חשבון נפש קטן... מה שהספקת ומה שלא ככה זה נמשך, עד שיום אחד זה נגמר לך, ואז אתה מניח את המכחול ובצד התמונות האחרון מונחת גם תמונתך שלך

עלמה2

New member
פתאם אני מוצאת את עצמי מתחילה את

הבוקר בכניסה לפורום, להתעדכן, לראות מה חדש, ולקרוא את אומנות החיים שיערית כתבה, התאים לי בדיוק בדיוק לרגל 7 שנות נישואי, רק שאצלי עוד לא נגמרו חשבונות הנפש, לא נראה לי שהם יגמרו. אבל בסך הכל אני מאד אוהבת את התמונה שלי. יערית השיר היה במקום הנכון ובזמן הנכון - מדהים.
שיהיה לכולם יום נפלא
עלמה

*יערית

New member
כל החיים הם ........./images/Emo140.gif

אומנות אחת גדולה..... והדרך עוד ארוכה בכדי לראות את התמונה בשלמותה...כל החיים אנחנו לומדים ולומדים ומסיקים ומפיקים,וחשבונות הנפש לפעמים נערמים ולפעמים ננעלים במגירה ללא מפתחות ,ולפעמים עושים אותם....אלו החיים..אם נפסיק את כל הפעילות היומיומית של האדם החושב ניחשב כמתים....
לחיי החיים האלו
זו המתנה הכי נפלאה שקיבלתי בחיי

למעלה