שבוע טוב לכולם

TAL BAR ZOHAR

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo43.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכל חברי הפורום !! קטע קצרצר (לצערי ואיני יכול אחרת) מתוך הרגש העצום של ענק הסצינה DUDI SHARON לקיץ 08 למי שהיה במצעד הגאווה דה ז'וו !!! זהו הקטע הכי מדובר של דודי שרון שהיה לשיאים מטורפים בסט הגאווה!! תנו הפעם למוזיקה לדבר!!השיחרור הרשמי צפוי לחודשיים הקרובים !! ישנם עיכובים קלים (קשים) מאקו"ם ישראל. המיקס של דודי נשלח לחברתSONY רקורדס לאנגליה לאישור המיקס של היוצר דודי שרון שנבחר מתוך 340 קטעי דאנס ,טכנו וקלאב מיוצרים בכל העולם!! חובה לציין שזהו הדלפת מידע ממקור ראשון והכל ב"שושו" מתחת לאדמה!!! בואו נחזיק ידיים זוהי אחת המקפצות החזקות שכל סצינת חיי הלילה בישראל תתגאה !! הדרישה!! אם לא התחברתם מהפעם הראשונה לשמוע זאת שוב ושוב ושוב פשוט כובש מרענן ואיכותי!! קצת מידע אודות הזמרת DUFFY והמיקס!!_-- והפעם לזמרת DUFFY (התשובה לזמרת "איימי ווינהאוס" ) אחת זמרות הפאנק המוערכות שהשתלטה בצורה קשה על רקע הMTV אחת הזמרות המבטיחות בעולם שהוציאה אלבום בכורה מצויין מומלץ!!! ידועה בשיר YA YA YA -MERCY חברים!!! האזנה נעימה!! שבוע מקסים!! ******************* לכל חברי הפורום החדשים ובמיוחד לוותיקים תודה על עצם זה שאתם כאן אין על השיתוף פעולה עימכם!! אני מבקש לצרף יחד עם מילות התודה שלכם תאריך נוח למפגש המעריצים בפורום הרשמי בתפוז עם הרכב הקלאב המוביל בישראל!! DUDI SHARON & JOUEL התאריכים הינם: 9.06.06 (יום שני בשעה 20:00 20.6.06 (יום שישי בשעה 17:00 שיהיה לכולנו המשך שבוע מקסים ומרענן, מלא אמביציהו אינרגיות טובות !! המון אהבה טל בר-זוהר!

TAL BAR ZOHAR

New member
חובה לציין!!

שאיכות הסאונד לסרטון במכוון לא נשמעת טוב על מנת ..> וההמשך ידוע!! בכל זאת ניתן להבין המון המון !

פאקקק פאאאק אתה המלךךךךךךך טלללללללללללללללל

קודם כל זה באמת היה קטע נדיר בהמשך הייתה לו עליה מפילללללללללהה סוףףףףףף עם דרבוקות הורס!!! שיהיה לדודי המון בהצלחה מאמינים ומחזיקים לו ידיים1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר למיפגש המעריצים לי אישית מתאים בשניהםםםםם למרות שלדעתי בערב שישי זה יהיה הכי נחמד לדבר עם ג'ואל ודודי לקראת השבת מושלמת!!

ציונע

New member
שיאווו טלל אמלה!!!!!!

זה פשוט פורום ענק אני בשוק. כל יום מפציצים במשו חדש! אני פשוט מאוהבבבבבבב דודי ג'ואל טל אהבת חיייי לנצחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מעדיף את 20.6 כי זה התאריך הכי קרוב ליומולדת שלי! 28.6!

טווףףף אנלא מאמינההההההההה../images/Emo67.gif

עשית לי את החודש שנה לאיודעת מהההההההההההההההההה השיר הזה לא זכור לי בדיוקקק כנראה הייתי מסטולה תחתתתת חחחחחחחחחחחחחח שיר הורסססססס בהצלחה לדודיייייי המלךךךךךךךךךך!!!! יום שישי טל 20.6 נשמע הכי טובבב זה גם בשעה נוחה מאוד

אמאאא שיר אהבה אליפוווותתת!!!!!!!<<<<<<<<../images/Emo23.gif

טל טתה לא מבין איזה צמרמורות יש לי בשיר הזה הורסססס!!!!!!

כבר אמרתי שאני מאוהבת?!?!?!

דודיייייייייייייייייייייייי אתה פשוטטטטט אהבת חייי מלך שלייי!!!!!! שלמותתתת.........

גרוזיה

New member
כמה נתינה מוזיקלית דודיתה אין עליייךךך מלכעעע

ג'ואל ודודי כבוד!! הרבה בהצלחההה שיר ממכר בטוחה שהוא יהיה בין המיקסים הבולטים הקיץ!

Omriza

New member
ענק!! 9.6 .. הסבר בפנים...

יום שישי זה יום בעייתי מבחינת רכבות לכאלה שבאים מרחוק (אני משער שזה יהיה במרכז) אפשר קצת יותר פרטים כמו מה יהיה במפגש ואיפה הוא יתקיים?

Omriza

New member
רגע יכול להיות שלא הבנתי טוב חחחח

הכוונה במפגש זה למפגש מפגש? או מפגש בפורום? לא הבנתי אותך טל... חחחחחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאם כבר אני אבוא, אז עדף ב-9.6

ימי שישי אף פעם לא מתאים לי ... יש מצב אני אבוא עם ידידה שלי, נחיה ונראה

TAL BAR ZOHAR

New member
פרטים נוספים ועידכון חשוב!!../images/Emo20.gif../images/Emo44.gif../images/Emo125.gif

המפגש מעריצים מתוכנן כרגע ולעת עתה בפורום הרשמי כאן !! אך כבר מהצהריים יש שינויים וכנראה שמצפה מפגש מעריצים בשיתוף מערכת תפוז TV ותיהיה תוכנית בת שעה בו דודי וג'ואל יבצעו מופע אנפלאגד לייב לשירים ישנים וחדשים ותיהיה שילוב של שאלות בקשות ברכות ואפשרות זו כרגע בבדיקה!! תחזיקו אצבעות יעזור מאוד השירשור הודעות שלכם לכאן על מנת לקדם את הפרוייקט!! לגבי מנהל משנה !! שימו
!!!! ******************************** אני חושב שמיותר לציין שללא עזרתו הייתי מרגיש כמו בחיסרונה של יד ימיני!! ואני כמובן מדבר על יעקב שניהל את הקומונה הרשמית והביא להצלחה ושיתוף מידע ענקי ואמין!! בפורום רשמי לא ניתן לצבוע /להוסיף מנהלים אך אני נותן את הסמכות המלאה ותוכלו לראות בו גם אם הוא ללא הדגשת צבע מה שלדעתי ממש ילדותי!! יעקב הוא אחד החוטים שיותר אפשר לסמוך עליו מבחינת אינפורמציה ואני בטוח שהוא ישמח לענות לכם באותה מידע!! יעקב גם אם אתה לא מודגש אצלי אתה מודגש יותר ויותר ילד ואדם ניפלא בעל כישורים ואהבה והמון נתינה כלפיי דודי & ג'ואל!!! יעקב בלעדייך הרבה דברים להרבה א6נשים בפורום היו נראים להם אחרת!! אני יודע על אין סוף פעמים שהגשמת ולא מעט חלומות לקהל אשר מעריך ומוקיר לג'ואל ודודי כאחד!! המשך שבוע מקסים לכולם טל בר-זוהר!!

ציונע

New member
טל כנס בבקשה../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

מזאת אומרת מפגש מעריצים כאן בפורום הרישמי? אני אישית יודע שמפגש מעריצים (כמו שהיה לי בשנים קודמות עם להקת היהודים) זה שהיינו קובעים מקום והלהקה הייתה מגיע והייתה יושבת עם המעריצים, ועושים המון המון בלאגן:] אבל לא כל הזמן הלהקה, בפתיחת הפורום זה היה עם הלהקה ולאט לאט זה רק עם המעריצים חחח...

oshrikii3

New member
ממממ..

עדיף 20.6 אבל בכל תאריך שיהיה , אני שם :] והמיקס הוווורסס! אין על דודיי אייייןןןןןןןןןןןןןןןן!

למעלה