שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם ../images/Emo42.gif

אחרי שבת סוערת באם תהיה מלחמה ומתי נכנסנו למוצאי שבת עם אסון גדול בו נהרגו חיילנו. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט אמן

אורא

New member
בוקר טוב ושבוע שקט ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכר החילים שנהרגו ... שבת היתה גשומה וקרה, 7 מעלות בירושלים. אבל היה נחמד והבאתי איתי את המסכה כך שאני מוכנה למתקפה של סאדמי החמוד של חמותי. שבוע שקט וללא תקריות אור

jif

New member
בוקר טוב

לפחות היום יצאה השמש
. שבוע טוב לכולם ורק בשורות טובות

arem12

New member
שבוע טוב

ובוקר אור
שנישמע דברים טובים יותר.
לזכר ארבעת החיילים

smagi

New member
שבוע טוב ושקט לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

jif

New member
מצטערת לשנות נושא, אבל

מגי, מה הכנת בסוף ליום האהבה?

smagi

New member
קניתי כל מיני שטויות קטנות כאלה

ויצאנו בערב למסעדה סינית ,היו מיליון אנשים, אבל היה נחמד. חוץ מזה שאבי חטף שפעת חבל על הזמן אז גם הייתי אחות במשרה מלאה

jif

New member
אז לקחת ממני

רק חצי רעיון
. תהיו בריאים.

smagi

New member
רציתי גם את הנשיקות אבל

המיקסר שלי שבק חיים

smagi

New member
התכוונת רעיון למתנה בשבילי../images/Emo3.gif

נכון???

הגנובה

New member
אני הענקתי לבעלי חוברת קופונים עם

כל מיני הטבות והנאות....
הוא קיבל אותה עם חיוך גדול על השפתיים והוא מאוהב במתנה שלי

אורא

New member
כל הכבוד לך על ההשקעה ואני

לא עשיתי כלום - אלא הלכתי לישון בשעה 19:00 עד השעה 6:00 בבוקר. וביום שבת הכנתי לאבא שלי עוגת תפוחים כמו שהוא אוהב. והוא מאוד נהנה - ואחי אמר איך אפשר להכין משהו שאת בחיים לא תאכלי ופוי על התפוחים ואיך לא מתתי באמצע ההכנה רק מלהריח אותם. ואני עניתי שהשתמשתי במסכת אב"כ בעת ההכנה

jif

New member
גם אני לא חגגתי

אני חוגגת את ט"ו באב, זה מספיק. אור, אני חולה על ריח של עוגת תפוחים. אני אופה רק בשביל זה.

הגנובה

New member
אני אפיתי השבוע 4 עוגות שמרים -

משהו לא מהעולם הזה
מימי לא טעמתי כזאת עוגה
... אמא שלי ואחותי היו אצלי בשישי בערב, אכלנו את העוגה וקיטרנו (על הקלוריות) - אבל הטעם הוא טעם גן-עדן

ואני אפיתי שתי עוגות במו ידיי ../images/Emo12.gif

עוגות גזר שנרשמו כאן והטעם היה אלוהי................בחיי. השאר - ק נ י ת י - במו ידיי וכרטיס האשראי גם כן.

הגנובה

New member
השבת שלי היתה על הפנים...

ביום חמישי - קרצפתי את הבית, יצאתי לקניות - הכל כדי שאוכל בשישי שבת להנות קצת... יום שישי - היתה הפתעת חיי
- לא החלטתי עוד אם זו הפתעה טובה או הפתעה שטומנת בחובה עוד הרבה כאבי לב.... בשישי בערב הגיעו אימי ואחותי - נשארנו עד 3 וחצי בבוקר - ובשבת ישנתי - עד 4 אחה"צ
- בעלי נתן לי לישון... ולא הפריע לי... קמתי עם כאבי ראש - כאילו סאדאם חופר לי בשכל
- ולא הצלחתי להירדם עד 4 בבוקר
ההפתעה - קשורה לחמתי - ואני צריכה להחליט עוד איך אני מעלה את זה על הכתב.... - נשבעת לכן - מיום חמישי בערב הפרצוף שלי נראה כך

אורא

New member
תעלי על הכתב במסר הכל בלי להחסיר

אף פרט ... עכשיו הרגת אותי מסקרנות. אני קרצפתי את הבית ביום שישי, אחר כך הלכנו לראות טבעות נישואין לא קנינו. קניות והכנת עוגות. ביום שבת בבוקר הכנתי פאי תפוחים לאבא שלי, ואחר כך נסעתי עם אחי לירושלים עיר החורף הניצחית. בדרך חזרה קניות בהום סנטר ראשון - מישהו החליט שכשמתקנים משהו בבית שוברים את כולו ומחליפים

הגנובה

New member
אור, אני מנסה לשלוח לך מסר ולא

מצליחה להיכנס לתיבת המסרים שלך... אולי סיגל תוכל להעביר לך את המסר שהעברתי לה??

למעלה