שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif

איזה באסה, שבוע חדש. מזל שאני לא חוזר לצבא מחר, אלא יום שני(עדיף, ככה אין לך את ההרגשת באסה הזאת יום שבת בערב...)
לא לשכוח שבוע הבא -11/11 הופעה של גלי בזאפה. לאה שבת מתארחת בהופעה הזאת!
רציתי להשב את תשומת לבכם להודעה הזאת! שימו לב מישהו כתב שם שכתבו עלינו בעיתון. מישהו ראה את זה במקרה?! זה מופיע במדור הרכילויות של סוף השבוע או במעריב או בידיעות.
חוץ מזה אני מצרף תמונה נוספת של גלי מהמפגש, ביחד עם אפרת. היום הייתי אצל רובי, יש לו תמונות פשוט חבל"ZZZZZZ מהמפגש, עכשיו הם בידיי ואני מקווה בקרוב לסרוק אותם ולהעלות לאתר! (עודד יש שם תמונה שלך עם גלי, פשוט מעולה!!)
שיהיה לנו אחלה שבוע

R o b b i e D

New member
עכשיו קיבלתי את זה. אני שומר לך

זה היה במוסף מעריב של סוף שבוע. היה את התגובה של רועי בר נתן + עוד תגובה. קיבלתי את זה ממישהי בעבודה שישר כשראתה את זה , חשבה עליי.

כן, אנחנו ממש סקרנים!

וגם תציין מתי זה בדיוק התפרסם. מעניין איך אף אחד מאיתנו לא עלה על זה (עדי כנראה נרדם בשמירה...טוב אפשר להבין אותו...
) לדעתי, אלירן, צריך פשוט לשלוח העתקים מזה לכל חברי הפורום ושכל אחד ימסגר ויתלה בבית את הפרסום הראשון שלו בחיים מעל גבי העיתונות (גם אם לא כאינדיבידואל). לא סליחה, הפרסום הראשון שלי היה בגיל 11.5 עם גלי ב"משהו" ז"ל...

שלמונזה

New member
הא כבר כתבו את השם שלי ../images/Emo168.gif

בעיתון....
והראו אותי בטלוויזיה (כמדומני 3 פעמים) אני יותר מפורסמת ממה שאתם חושבים

שבוע טוב the silence girl

ברוכה הבאה לפורומנו! שמחים שאת כאן. ראיתי אותך ממש מעט אז אולי כבר עשית את זה אבל אם לא- אנא כתבי לנו כמה פרטים בסיסיים עלייך (שנכניס אותך לרשימת המיוחסים
). משהו כמו בת כמה את, איפה את גרה, ובאיזה יא' את לומדת (סתאם. פשוט יש פה כמה טינאייג'רים כולל אלירן).

שרית7

New member
סליחה מראש על חוסר הצניעות אבל...

כשהייתי בת 15 צילמו אותי ל"מעריב לנוער" יחד עם גלי וכתבו כמה מילים עליי. ולפני כמה שנים כשהייתי סטודנטית צעירה, צילמו אותי ואת רובי דרור מגישים לגלי פרחים בתכנית של אמנון לוי כשהיא קיבלה זהב על "ביום שאחרי" ועל האוסף "רק אתמול". אבל הכוכב האמיתי ללא עוררין הוא רובי שלפני כשלוש שנים צולם לתכנית של שרהל'ה שרון שהוקדשה לגלי,והתחרה נגד מעריץ נוסף (כלי לא קטן בעצמו) בשם קובי (הוא לא בפורום הזה) בחידון גלי ונדמה לי שרובי ניצח בכל מקרה זו היתה תכנית מאוד מאוד מוצלחת למי שלא ראה.

ברור שאני זוכר את התכנית הזאת

שהתכנית הזאת שודרה, אני זוכר שהבנתי שאני מאוד אוהב את גלי, כי ראיתי פרסומים והשקרה חיכיתי לתכנית...(זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי תכנית רק בגללה
) מסתבר שכבר אז ראיתי את רובי לראשונה... אני זוכר את רובי וקובי איך הם רבו ונלחמו אחד עם השני מי יודע יותר על גלי זה היה כזה מצחיק

את האמת שכבר כתבו על האתר

פעם בעיתון... עכשיו ניסיתי למצוא את זה ברשת ואני לא מוצא, אבל פעם שמתי לינק בפורום הישן....

הנה פתאום מצאתי את זה../images/Emo70.gif

אוף איך אני שונא שזה קורא, אני מחפש שעה, בסוף מחליט לרשום שלא מצאתי, ובזמן שליחת ההודעה אני מוצא... הנה פה

מה שגלי אמרה לי לפני הצילום...

אני לא רואה כאן את התמונה, לא יודעת למה, אולי בגלל המחשב שלי. בכל אופן, אני חושבת שיצאתי ממש אבל ממש גרוע, אבל גלי יצאה ממש אבל ממש יפה אז זה בסדר... לפני שהצטלמנו (אחרי התמונה הראשונה המצלמה נתקעה פשוט אבל בסוף זה הצליח) היא אמרה לי משהו כמו (מרוב התרגשות אני לא זוכרת מה היא בדיוק אמרה): "איזה מקסים זה שבתמונה היית בת 11 ועכשיו את פתאם פה בתור בחורה"... זה היה כזה נחמד מצידה שהיא אמרה לי את זה, זה היה אישי כזה... סתם נזכרתי בזה פתאם.

וואי זה באמת יפה

ושניכן יצאתם יפות
סוף סוף תמונה עם גלי שהצליחה, כלכך פחדנו שסוף התמונה לא תצא טוב
ואני מצרף שוב את התמונה, למי שזה לא עובד לו...

שרית7

New member
כי זה באמת מרגש.

בכלל אין לך מושג (או שיש לך) כמה מעריצים יש לגלי שהיא מכירה אותם בתור ילדים ועכשיו הם עצמם הורים לילדים. זה מרגש אותה כל פעם מחדש והיא תמיד נרגשת להכיר פנים חדשות.

למעלה