שבוע טוב לכולם

xXx Lilo xXx

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם ^^"

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ראשון- לבד בבצפר. בטח אבריז ממשהו. || חברים שלי נוסעים לטיול של יומיים בים המלח
שני- חופשת מגן באנגלית || והוו חברים שלי חוזרים. שלישי- מגן באנגלית || מנסה לדבר עם המורה למחשבים
רביעי- יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
|| סטיצ'י וקוסטה באים אלי
יוצאים לבלות
חמישי- תקועה בבית!? שישי- בצפר. המון סבל ושיעמום. בטח מקבלת צעקות מהמורה לספרות למה הברזתי לשיעור שלה מול העיניים
|| יוצאת בערב. איתו? (ניראה אם הוא יזכור כי קבענו ליפני איזה יומיים.)(הסיכויים כ"כ קלושים
) שבת- לא יודעת. אולי מתחילה להיכנס ללחץ מהמגן בתנ"ך
שיהיה לכם שבוע טוב, תהנו ברוק"צ או בכללי במה שתעשו בערב (לכול המנודים שלא הולכים לרוק"צ XD)(אלא אם כן אתם יותר מאגניבים ואתם יוצאים לראות את שורטי או סופרסתם
)

שבוע טוב. ../images/Emo141.gif

ראשון-מסיימת מוקדם בגלל אסיפת הורים! יאייי. כנראה הולכת לעבודה של אמא שלי. בתקווה שהיא לא תגרור אותי איתה לאסיפה. שני-יומולדת!
הולכת לבית ספר עד 12. נוסעת עם אמא וחברה של אח שלי לקניון מלחה כדי לחגוג.
שלישי-נשארת עד 5 ומשו בבית ספר בגלל קורס מד"א. יהיה מגניב.
נוסעת לטקס יום הזיכרון בחור כלשהו,ואז חוזרת לאחד בראשון. רביעי-טקס בבית ספר וגם בכיתה,כנראה.
יום עצמאות!!! אעאעאעא. רוק"צ בערב. חמישי-נראה לי ישנה עד הצהריים. XD עושים על האש בבית עם המשפחה.
שישי-נחה?
שבת-לומדת כנראה. נראה לי שיש מבחן בראשון.

../images/Emo210.gif איכ , שבוע חדש :/

ראשון-מן הסתם בצפר כי יש מבחן בתנ'כ , אני וחברה עושות הרצאה באנגלית [שהרגע כתבתי בשעה וחצי XD] לכיתה . שני - בצפר ואז ישנה כל היום ^^ שלישי - בצפר , פעולה , מבחן באזרחות על 150 עמ' >< רביעי - בצפר , טקס יום הזכרון לחללי צה"ל שהשכבה שלי עושה בצופים , כנראה רוק"צ
. חמישי - יום העצמאות [חופש ?] שישי - בצפר , פעולה , מבחן בהבעה . שבת - בטח תהיה פעולה בבוקר ואז אני אשאר עם חברים עד הלילה XD

BegForMercy

New member
אהההההההההההההההה

נוטשת ליומיים ;; ראשון- גיבוש1#!@ אההאאההה שני- גיבוש!#$@!# אההההההההההההההההההההההההההההההההה שלישי- מועד ב' במתמטיקה שלא למדתי אליו אהההההההההההההההההההההההההההההההההה רביעי- יום הזיכרון.
| ערב יום העצמאותDDDDDDDDDDDDDDDD: אההההההה יהיה כיףDD: חמישי- יום העצמאות | בערב דיי סווארם X הורקור+אול דיי פיר [כנראהD:] שישי- סופשבוועעעD: שבת- ישנה כמו בהמה.

Emergency Exit

New member
אורוששששששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה בגיבוש. הב פאן אנד דונט בי אפרייד!

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- בצפר >< שני- מבחן בספרות.
שלישי- בצפר || חוגיטרה || ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
רביעי- בצפר || יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
|| עובדת [?] || ערב יום העצמאות - בסוף כנראה שאני לא הולכת לרוקצ
.. אולי יוצאת עם חברים או משהו.. חמישי- יום העצמאות
בטח ממנגלת או משהו
שישי- ישנה
שבת- SOS [?] ~מקווה שהפעם לא ישתין עליי כלב~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- שיעור פרטי במתמטיקה. שני- מבחן בלשון. שלישי- שיעור פרטי במתמטיקה. רביעי- רוק"צ? חמישי- לישוןןןןןןןןןןןןןןן שישי- ביתספר
בוחן בכימיה. שבת- לומדת למתכונת במחשבת.

למעלה