שבוע טוב לכולם

xXx Lilo xXx

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: מה אתם חושבים על השיר החדש של פראמור - Decode ? שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

xXx Lilo xXx

New member
והוו. ראשונה?../images/Emo29.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: Decode
שיר השבוע לא של פראמור: הדיסק של the script ושל Metro Station
קליפ השבוע: Decode
להקה/אומן השבוע: פראמור
אלבום השבוע: הדיסק של the script ושל Metro Station
משהו חיובי שקרה השבוע: נמנמ ימי הולדת
משהו שלילי שקרה השבוע: מחשבים
סדרה\\סרט\\ספר השבוע: סדרה- על טיבעי ספר - twilight (saga)
ציטוט השבוע: לא זוכרת כרגע ציטוטים ><"
תמונת השבוע:
(אני באמצע XD)
המאכל שעשה לכם את השבוע: שוקולד X_X
ולשאלה המתחלפת: מה אתם חושבים על השיר החדש של פראמור - Decode ? פשוט אין מילים
~חח שומעת אותו עכשיו~
שרשור שבועי
ראשון- מבחן במודלים
שני- מבחן חוזר בג'אווה
שלישי- חופש בגלל הבחירות.
רביעי- מבחן בספרות || יומולדת לליאן-ליאור-לירון
חמישי- אינלי שמץ'
שישי- כנ"ל
שבת- והוו? ~אני בטוחה ששכחתי הרבה דברים שאני צריכה לעשות השבוע, אבל לא נורא.~

xXx Lilo xXx

New member
היום יש יומולדת(15) לבר! ../images/Emo12.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

ראשון- היה מבחן ממש ממש ממש טוב במודלים.
שני- זוועה של מבחן בג'אווה. || טקס רבין. || יומולדת לבר (היא הייתה "מי ביוטיול לאי" ניראה לי ><") שלישי- והווו חופש והוו עבודה באנגלית והוו לומדת לספרות X_X" || אולי חלום עומד להתגשם פה || נסטי בטיול שנתי וממש הולך להיות לי משעמם ואני הולכת להגעגע אליה
רביעי- מבחן בספרות || יומולדת לשלישייה || שיעור ג'אווה - בטח המורה תעיף אותי מהכיתה ><" חמישי- אז ככה - לומדת עד ממש ממש מאוחר, כניראה מקבלת תמבחן במת'
ואיך לא- עבודה באומנות. || נסטי חוזרתתתתתתתתתתת
שישי- יוצאת
שבת- לחץ אטמוספירי! עזבו, אתם לא תבינו X:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifניתן לנאצים לנוח קצת ^^

סיכום שבוע- שיר השבוע של פראמור: אני שומעת רנדומלי. שיר השבוע לא של פראמור: רנדומלי. קליפ השבוע: לאדעת. להקה/אומן השבוע: רנדומלי חח אלבום השבוע: רנדומלייייייייייייי. משהו חיובי שקרה השבוע: מסיבת גיוס לידיד וסוףסוף התאחדנו שוב כללללללללללל החבר'ה מהחופש הגדול D: חצי כבר התגייסו אז קשה וזה חח משהו שלילי שקרה השבוע: היו שני מבחנים במתמטיקה ונדפק לי הסופ"ש עם חרישה להסטוריה. סדרה\סרט\ספר השבוע: חזרתי לראות גריק. סוףסוף יש לי את פרק3 ואפשר להמשיך. (עונה2) ציטוט השבוע: לאדעת. תמונת השבוע: אני מתה מהסטוריה. המאכל שעשה לכם את השבוע: לאדעת. ולשאלה המתחלפת: מה אתם חושבים על השיר החדש של פראמור - Decode ? עוד לא שמעתי אותו חחחחחחחחחחח שרשור שבועי - ראשון- מבחן בהסטוריה. שני- שעתיים ראשונות עם המחנכת בגלל רבין. רק חצי שעה תקשורת מעשי חח לפחות לא עד 4. שלישי- יום רגיל. רביעי- טיול שנתייייי! חמישי- טיול שנתייי! ההורים+אחים נוסעים בבוקר לאילת = בית ריק עם יונתן D: שישי- ביתריק. לישוןןןןןןן עם יונתן. בערב מסיבת גיוס ליונתן באיזה ביתאחר. שבת- ביתריק עם יונתן. ראשון - גם ביתריק. ביתספר. ת"א.

גם אני! ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode! חרישה. שיר השבוע לא של פראמור: כל Melee-Devils And Angels.
Evanescence-My Immortal. [הוא ממש מתאים לטוויילייט!!
] קליפ השבוע: Decode, ברור!
וכל מיני טריילרים של טוויילייט ששמתי באייפוד.
איכות מדהימה. להקה/אומן השבוע: Melee ופארמור. אלבום השבוע: Devils And Angels. משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 91 בביולוגיה!!! D: משהו שלילי שקרה השבוע: נמנמ 87 בבקיאות.
[חרשתי! ><] נפלתי באמצע מסלול אחד.
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-גריק, מגרש ביתי. סרט-Taking 5 עם אלונה טל ודה קליק פייב. XD סרט גדול. ספר-New Moon.
ציטוט השבוע: יש מלא מהטיול השנתי. תתכוננו להפצצה. XD ~באמצע הנגב, שממה לגמרי. XD~ ~היה שם מקור מים פיצי כזה~ חברה שלי: "היי, הנה הכינרת!!!"
~לפני זה, עברנו ליד ים המלח~ ~מישהי מדברת עם אמא שלה~ ~אמא שלה שואלת אותה איפה אנחנו~ היא: "אנחנו ליד ים המלח, בדיוק עברנו את הכינרת." XDDDDDD ~באמצע מסלול אחד, שממה מטורפת! המדריכה שלי הקריאה לנו קטע מהתנ"ך על הנגב~ המדריכה: "..."וילכו בני ישראל הנגבה-" חברה: "ויאמרו כי שממה היא." זה היה כזה גדול. XDDDD יש עוד מלא, לא אחפור לכם. XD תמונת השבוע: אין לי כוח, תגובה מהירה. המאכל שעשה לכם את השבוע: נמממ. טונות של חטיפים מהטיול! במיוחד שוקולד. המון. המון. שוקולד.
ולשאלה המתחלפת: מה אתם חושבים על השיר החדש של פראמור - Decode ? מדהים
. שרשור שבועי ראשון-מבחן בנביא. || חורשת למתמטיקקה. || אולי קוסמטיקאית. שני- שוב חורשת. || בת דודה שלי טסה לפולין.
שלישי- הולכת לחברה. נחשו למה?! לחרוש! XDDDD רביעי- מבחן במתמטיקקה.
אבא'לה. Wish me luck! חמישי- לומדת לספרות.
שישי- מבחן בספרות!
שבת- מנוחה סוף סוף.
אולי יהיה זמן לנשום ולקרוא את אקליפס. שבוע טוב!

חחחחח שחר הזכירה לי ציטוט! ../images/Emo141.gif

אמרו למישהי מהיפה והחנון "רנדומלי" אז היא כזה "מה? איך ילדה בשם רן יכולה להיות דומה לי?" XDDDDDDDDDDDDDDDD

אחרון, נו. ../images/Emo98.gif ../images/Emo141.gif

"אמא שלך כ"כ זקנה שהיא חייבת שקל לאליהו הנביא!!!"
מספיק ודי.

Earth to Bella

New member
חחחח הסרט הזה עם אלונה טל ודה קליק פייבXDD

מצחיק XDD והשיר הזה כזה חמוד D:::::::

xXx Lilo xXx

New member
כניראה ~שוב~ פיספסתי אותו ../images/Emo29.gif

כמה צפוי. אבל היי! ישלי תשיר
^^"

נסטי XD

New member
חחח הסרט עם אלונה וקליק פייב כזה מהמייזינג!!

[מהמם+אמייזינג XD] חחח זה כזה סרט פאקצות...אני מכורה..XD

May Music

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אלונה טל כזאת חמודהה. ליאורי בואי נראה ביחד!D:

xXx Lilo xXx

New member
למה אימיול?!../images/Emo29.gif

מי משתמש בימינו באימיול ? את רצינית? למה יש לך אימיול? אני מזמן מחקתי אותו
יוטורנט = חיים חדשים
(אהממורידהדיסקיםוסרטיםומשחקיםאהמלאשמעתאתזהממני) (בונה מזה קשה לכתוב בלי רווח, אני רגילה אוטומטית להכניס רווח XD) (אוקיי שתקתי) אגב, ביוטורנט, את יכולה אהמלהורידאהמ למצוא את כל הספרים של twilight וביררתי וזה לא זמני זה עד מתי שבאלך. אבל זה נוראי לקרוא את זה במחשב ><" מניסיון

לא קוראים לזה ביטרונט? ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

או שאנחנו לא מדברות על אותו הדבר?
וזה לא נכון, אימיול זה אחלה. אנחנו עדיין משתמשים בו, אניוואי. :)

xXx Lilo xXx

New member
חחח יש ביטורנט (עיגול כתום כזה)../images/Emo29.gif

ויש יוטורנט (מרובע ירוק שיש בו תאות U בלבן כזה)
אני שונאת תאימיול, הוא ממש דופק לי תמחשב ו/או לא רוצה להוריד לי דברים... רק במקרים ממש קשים שאני צריכה שירים/דברים כלשהם בעברית אני נאלצת לריב איתו שיוריד לי.

למעלה