גם אני! ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode! חרישה. שיר השבוע לא של פראמור: כל Melee-Devils And Angels.
Evanescence-My Immortal. [הוא ממש מתאים לטוויילייט!!
] קליפ השבוע: Decode, ברור!
וכל מיני טריילרים של טוויילייט ששמתי באייפוד.
איכות מדהימה. להקה/אומן השבוע: Melee ופארמור. אלבום השבוע: Devils And Angels. משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 91 בביולוגיה!!! D: משהו שלילי שקרה השבוע: נמנמ 87 בבקיאות.
[חרשתי! ><] נפלתי באמצע מסלול אחד.
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-גריק, מגרש ביתי. סרט-Taking 5 עם אלונה טל ודה קליק פייב. XD סרט גדול. ספר-New Moon.
ציטוט השבוע: יש מלא מהטיול השנתי. תתכוננו להפצצה. XD ~באמצע הנגב, שממה לגמרי. XD~ ~היה שם מקור מים פיצי כזה~ חברה שלי: "היי, הנה הכינרת!!!"
~לפני זה, עברנו ליד ים המלח~ ~מישהי מדברת עם אמא שלה~ ~אמא שלה שואלת אותה איפה אנחנו~ היא: "אנחנו ליד ים המלח, בדיוק עברנו את הכינרת." XDDDDDD ~באמצע מסלול אחד, שממה מטורפת! המדריכה שלי הקריאה לנו קטע מהתנ"ך על הנגב~ המדריכה: "..."וילכו בני ישראל הנגבה-" חברה: "ויאמרו כי שממה היא." זה היה כזה גדול. XDDDD יש עוד מלא, לא אחפור לכם. XD תמונת השבוע: אין לי כוח, תגובה מהירה. המאכל שעשה לכם את השבוע: נמממ. טונות של חטיפים מהטיול! במיוחד שוקולד. המון. המון. שוקולד.
ולשאלה המתחלפת: מה אתם חושבים על השיר החדש של פראמור - Decode ? מדהים
. שרשור שבועי ראשון-מבחן בנביא. || חורשת למתמטיקקה. || אולי קוסמטיקאית. שני- שוב חורשת. || בת דודה שלי טסה לפולין.
שלישי- הולכת לחברה. נחשו למה?! לחרוש! XDDDD רביעי- מבחן במתמטיקקה.
אבא'לה. Wish me luck! חמישי- לומדת לספרות.
שישי- מבחן בספרות!
שבת- מנוחה סוף סוף.
אולי יהיה זמן לנשום ולקרוא את אקליפס. שבוע טוב!