שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם../images/Emo99.gif

מה שלום כולם?? מה עשיתם אתמול? אתמול היתה לי מסיבת הפתעה (לא כל כך הפתעה, ידעתי על זה... :) ) ואחר כך יצאנו לחורבה! כל יום שישי בלילה, אני אומרת ששבוע הבא אני לא הולכת, וכל שבוע אחרי זה אני חוזרת לשם, אז היה ממש מגעיל, נמאס מהמוזיקה ומהאנשים!!! ומה אתם עשיתם??? שבוע טוב, שישי הבא אני לא בחורבה שמופי...

tankgril

New member
קודם כל......./images/Emo24.gif

אם זכור לי נכון מישהי פה הבטיחה לספר איך הייתה היום הולדת שלה. דבר שני אני נורא נהניתי אתמול. באיזה קומ היית למעלה או באלטרנטיבי. ומנסיון המשפט הזה לא עובד!!!!!

שבוע טוב!!!../images/Emo9.gif

סתם להזכיר ששבוע הבא ביום שישי יהיו כל שחקני לחיי האהבה בחורבה. כמה מרגש אה??
בכל מקרה נהנת מהמסיבת "הפתעה" שעשו לך?
ביום שישי האמת,לא יצאתי לשום מקום מסוים סתם ישבתי עם כמה חבר´ה והייתי עם ה-
,הסתובבנו בעיר פה ושם,ואז הלכנו לראות מה קורה בנירוונה. אז קודם כל היה מלא שם,אבל בואו ונשאל מלא במה?! היו הרבה ערבים,המוזיקה לא משהו בכלל. הייתי ברחבת דשא למעלה....וכרגיל אני רקדתי והשתוללתי שם... יאללללללללללללללההההההה בבבבבללללללללללללאאאאאאאגגגגגגגןןןןןןן... חחחחחחחח...אז הקפצתי כמה חבר´ה שם למרות שהייתי עם נעלי בית ולבושה בסמרטוטים אבל זה לא הפריע לי
אז בוא נגיד שהמקום עצמו איך שהקימו אותו עם התפאורה והכל אחלה+ המוסיקה שמו שירים די ישנים וחזרו על אותם שירים כמה פעמים בכל הזמן הקצר שהספקתי להיות שם. האנשים הרוב ערבים. הייתי נותנת למקום הזה בניקוד מ-1 עד 10 5 וכל הניקוד הזה הולך על ההשקעה של הקמת המקום! (אז תבינו לבד.....). אז שיהיה לכולנו אחלה שבוע שבעולם!!!
LOVE ענת.

ronen1981

New member
בוקר טוב לכולם....

אני רואה שבליתים לא רע בסוף שבוע.... אני גם עשיתי לי סוף שבוע ארוך של בילויים ביום חמישי בחורבה ביום שישי בקיבוץ אפיק ובטילת חוף הים ואתמול ברוקדים בראש צלול בטכניון.... אני עייף אבל מרוצה.... אולי היום אני יצא שוב נראה........צריך מכל מקרה לחזור ללמוד כי מה לעשות בילויים בילויים אבל סטודנט אני עדיין.

vegi force 1980

New member
בוקר טוב לכם

מישהו מכאן אולי היה ביום שישי בצהריים בים? חוף הסטודנטים אולי?

tankgril

New member
ענתייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד
טוב די מספיק. התגעגעתי אליך.
אני כמובן הייתי בחורבה והיה לי מאוד נחמד שתיתי ורקדתי ומאוד נהניתי.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם אני התגעגעתי............... מה ניש נש????? אני מקווה שהכל טובבבבבבבבבבבבב.................. לי יש ימים עמוסים בזמן האחרון ואני בקושי מצליחה להיות פה כל הזמן.... לאבא שלי יש בעיות ברגל אז עכשיו אני הנהגת שלו.
וואלה חוץ מזה הכל מצוין!!!!
LOVE ענת.

tankgril

New member
הכל בסיידר!!!!!../images/Emo3.gif

מה עם העבודה אני יכולה להבין שהסיוט נגמר? חוץ מזה את יודעת שאני פה כדי לתת לך תמיכה מוראלית.

יהיה בסיידר......../images/Emo122.gif

איזה סיוט נגמר.........הוא עוד נמשך כל השבוע הזה. שבוע הבא אני אמורה להגיש את הפרויקט ערוך וגמור להגשה לבוחנים חיצוניים. ואסור שיהיו תיקונים של הרגע האחרון.
ותודה על התמיכה
אני זקוקה לה..... מה חוץ? LOVE ענת.

tankgril

New member
בשביל זה אני פה../images/Emo140.gif

חוץ מזה כלום האחיין שלי היה אצלנו אתמול ומאז עוד לא התאוששתי
.

tankgril

New member
לא משהו רציני....

אבל הוא רוצה כל הזמן על היידים(בן 3 חודשים) וחס וחליסה שיורידו אותו לישון או משהו כזה. אז עכשיו אני מסכנת מאוד
כל הצוואר תפוס
.

tankgril

New member
כן

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אבל בואי נחזור למציאות אני חושבת שאני מעבר למסאז´ וזה לא יעזור. דווקא ידיד שלי מהחורבה (שלא ראיתי כבר מלא זמן) יודע לעשות מסאז´ מעולה מנסיון.

למעלה