שבוע טוב לכולם

תמר

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo99.gif

אני עומדת בפני טיפולי שיניים שונים שידרשו כנראה לקיחת אנטיביוטיקה. רציתי לשאול באם מישהו יודע אילו תרופות לא לקחת ואילו מומלץ כן לקחת והאם בכלל ישנה מגבלה בלקיחת תרופות אלו או אחרות עקב המחלה. אני מטופלת בקופקסון ומלבד הזרקה יומיומית של התרופה לא נוטלת דבר נוסף. אודה למי שמתמצא בנושא מאחלת לכולם שבוע טוב הרבה בריאות שלכם ת מ ר

anat11

New member
אני לקחתי אנטיביוטיקה,

בגלל שפעת. זה לא אסור אבל אמרו לי לא לקחת אבונקס (לא רק בגלל האנטיביוטיקה, גם כי הייתי חולה לאללה). מצד שני, יש הבדל משמעותי בין הדרך בה האבונקס עובד ותופעות הלוואי דמויות השפעת של האבונקס (והאינטרפרונים האחרים) לבין הקופקסון. אני בטוחה שסיאמית תדע לענות על זה.

סיאמית

New member
עד כמה שאני יודעת

אין שום בעיה עם אנטיביוטיקה. מה שכן, אני תמיד דיווחתי למי שטיפל בי במה שזה לא יהי על הטרפצת שלי לפני שהוא/היא רשמו לי אנטיביוטיקה. ליתר ביטחון.

אורית...2

New member
אני לקחתי מלא אנטיביוטיקה...אבל../images/Emo41.gif

אני לא לוקחת\מזריקה שום דבר !!! עדיף שתישאלי את הרופא שמטפל במחלה (הניאורולוג שלך), כי אני לא מאמינה שרופא השיניים ידע... לקחתי המון מוקסיפן...בגלל השיניים, או יותר נכון בגלל "החצי אוטו" שיש לי עכשיו בפה...והכל בגלל הקורטיזון שהשאיר אותי בלי שיניים ... אבל עכשיו, יש לי חדשות ויפות..חצי פה, עכשיו עובדים על החצי השני . עשיתי השתלות...וכל שתל זה אנטיביוטיקה... יש עוד מישהו\יא שהקורטיזון "אכל" לה את השיניים ??....

RomiVais

New member
תמר.... מה שלומך??? ../images/Emo24.gif

חשבתי שאני אזכה לראות אותך ביום העצמאות
חבל שמשום מה לא יצא... מה חדש אצלך? הכל טוב?? אני ממש לא יודעת לצערי לגבי אנטיביוטיקה. אולי בעצם למזלי, כי זה אומר שאמא שלי לא היתה צריכה אנטיביוטיקה. מה שבטוח, כדאי לשאול לפני ולוודא שהכל כשורה. אני לא זוכרת מה היה בדיוק המקרה, אבל יצא לי פעם לוודא לגבי ריביף + משהו... עדיף לשאול ולהיות בטוחים!!! תרגישי טוב ואני מקווה שהטיפולים לא יכאבו יותר מדי. תהיי בקשר, ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י--מ-א-ו-ד!!!
ע-נ-ק,

למעלה