|נמסטה| ../images/Emo23.gifשבוע טוב ומבורך אהובים (ותשובה)
מאחלים לכולנו שיהיה שבוע של אור, שבוע של אנרגיות טובות, שלווה ואושר. שבוע פשוט לכולנו, אלו שיהיה להם סתם בפשטות, ואלו מבינינו שיהיה להם פשוט
תרתי משמע. ולשאלתך יקרה, תפיסת הטנטרה הינה חובקת עולם והוליסטית לחלוטין. רבדים רבים ממנה מכוונים לאדם עם עצמו, וגם החלקים הפופולריים העוסקים בזוגיות ומיניות, בעצם מכוונים לחיבור של אדם אל עצמו וליקום דרך בן הזוג. מרבית המדיטציות המתוארות בוודות ניתנות לביצוע לבד, גם מלימוד עצמי בהתבסס על קריאה. כמובן שיהיו אלמנטים מסויימים חסרים, העבודה עם מורה או מנחה, שיכול לתת לך את נקודת ההתייחסות וההשקפה החיצונית, לראות ולחוש איך את באמת מתקדמת, כי כולנו יכולים לעשות פעילות שנים ארוכות, מבלי לשים לב שאנחנו מרמים את עצמנו או מזייפים בנושאים מסויימים. מעבר לכך, קיימים אלמנטים שונים שניתן להשיג רק בעבודה עם קבוצה. לדוגמא - הנושא של שרינג (שיתוף) שבו את למדה המון ממה שאחרים בקבוצה משתפים בו, כמו למשל הנושא של עבודה עם מגע, תנועה וקול, שמתבטא חזק יותר בקבוצה, או נושא של קבלת עצמי כמו שאני וקבלת הגוף שלי כמו שהוא, הרבה יותר קשה לביצוע כשאני לבד. הקבוצה נותנת לי המון פידבק ונקודת התייחסות שונה. אישית אנחנו ממליצים על שילוב של שתי הגישות. גם לבוא לעבוד עם מורה, גם עם קבוצה, וגם לחזק את העבודה בלימוד ותירגול עצמיים. אם את מוגבלת תקציבית, אזי פתרון נהדר הוא סדנאות בפסטיבלים, ויש לך הזדמנות לאחד כזה
מדהים ועוצמתי במיוחד, ביום רביעי הקרוב. שווה ומומלץ. אם את יכולה להרשות לעצמך, אז עבודה בסדנא מתמשכת או סופ"ש מרוכז, יחוללו נפלאות. המון אהבה.