שבוע טוב לכולם

MA LI

New member
שבוע טוב לכולם

אני אחות של מיכלי המנהלת של הפורום הזה בתאריך ה-15 לדצמבר מיכל חגגה יום הולדת ואף אחד או אחת כאן לא הזכיר את זה !!!!! ( האמת הופתעתי) אז אני אנצל את הבמה ואברך את אחותי הגדולה בשלל ברכות ואיחולים שמגיעים רק לה!!! מזל טוב ויום הולדת שמח עד 120, מאחלת לך בריאות, אושר, אהבה, הצלחה ופרנסה טובה מאחלת לך כל מה שאני מאחלת בשבילי ועוד יותר מזה......מגיע לך בקרוב אני חוזרת לישראל ונחגוג ביחד LOVE YOU VERY MUCH MALI

Mon951

New member
יום הולדת שמייייייח למנהלת שלנו !! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

מצטערת....לא היה לי מושג! אז למרות האיחור רוצה לאחל לך יום הולדת שמח, הרבה בריאות ואושר ושכל חלומותייך יתגשמו!! מזל טוב!!!!!!!!!!!

ilani7

New member
טוב מאוחר .........

מאשר אף פעם. מזל טוב והמון הצלחה והגשמת רצונות וחלומות.

עליזה 63

New member
מזל טוב ליפה בנשים לכבוד

יום הולדתך אני רוצה להעניק לך מתנה . שאלי שאלה אחת ממוקדת ושלחי לי תמונה במסר או פה בפורום ואני יתקשר עבורך.

ron68

New member
מזל טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי. הרבה אושר ובריאות, פרנסה טובה ונחת מגידול בתך. אגב היום אני חוגגת יומהולדת. ההפרש ביננו הוא יומיים. לא בשנים אני משערת.

ורדיתה65

New member
|לב../images/Emo189.gifמיכל מקסימה שלי - הנה חגגת יום הולדת

עוד שנה חלפה אולי שערה לבנה הצטרפה ומחשבה עצובה שחלפה אבל את כעת יותר חזקה עומדת על שתי רגליים עם נסיון ושנים שנוספו שנים של מתיקות ואושר. מיכל, אמא מדהימה אשה מקסימה מיוחדת במינה. שיהיה לך שפע של מזל טוב המון חום ואהבה שתמשיכי להיות אמא נפלאה ונהדרת ליסמין המתוקה והמקסימונת. שיהיה לך הצלחה בכל מה שתעשי ולכל מקום שתלכי שפע של אור שפע של אהבה שפע של שמחה שפע של בריאות והכי חשוב - שפע של חיוכים וימים טובים. שתמיד תמיד ילווה אותך המזל הטוב בלכתך המלאך הטוב והשומר יגן ויומך יהיה יום של אושר, שמחה וסבבא. אז להרבה שפע טוב ומזל טוב ל י ו ם ה ו ל ד ת ך ובכלל.
שיהיו מעתה הימים - ימים של קסמים, ניסים ו..........מתנות.
עם כל אהבתי והערצתי וכמובן איחולים ליום הולדת שמח
ורד (סיוולה לשעבר).

ורדיתה65

New member
יעל (RON68) היום את.בת.... אני מתארת לעצמי

38 שנה (אני מקוה שאני לא טועה) מאחלת לך - יום הולדת שמח שפע של מזל טוב שיהיה לך הכי טוב בחיים. תמיד תחייכי תמיד תשמחי תמיד תברכי תמיד תבורכי.
והכי הכי חשוב - שפע של אור, אושר, שמחה, אהבה ובריאותתתתתתתת.
שיהיה לך המון המון מזל טוב.
ורד

Mon951

New member
מזל טוב רון ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo141.gif

שתדעי רק אושר ובריאות!! יום הולדת שמח!!

m i c h a l i

New member
מזל טוב יעלי ../images/Emo24.gif

יום הולדת שמח מקווה שחגגת כמו שצריך
אושר אהבה ובריאות, מכל הלב

ron68

New member
חן חן על הברכות ותודה רבה

לא הספקתי לחגוג. הילדה שלי בת ה-9 רוצה להזמין אותי למסעדה. אגב יש לה יותר כסף ממני. הכסף מדמי כיס קבועים של חמישה שקלים פעם בשבוע וממיחזור בקבוקים שהיא אוספת ואני עוזרת לה. מה אתם אומרים לצאת איתה למסעדה? היא מקציבה 100 ש"ח לעניין. אבל אני בטוחה שהיא תזכיר לי את הבזבוז של כספה במשך כל השנים. ללכת או לא? אבל היא מדהימה עם הרצון וזה מרגש אותי מאוד. מחכה לדעתכם. תודה.

m i c h a l i

New member
אני הייתי מרשה לה להזמין ../images/Emo13.gif

איזו מקסימה
והייתי דואגת בעוד זמן מה לאיזה "מענק מוגדל" בדמי הכיס...

Mon951

New member
באמת מרגש מאוד.

לדעתי את באמת צריכה לקבל את ההצעה אבל כדי שהיא לא תבזבז כל כך הרבה כסף אולי תגידי לה שאת מעדיפה שהיא תזמין אותך לגלידה? אל תגידי שזה בגלל הכסף, תגידי לה שזה פשוט מה שבא לך.

אה מיכלי רק עכשיו שמתי לב!!!

שיהיה לך שמח מכל הלב,יומהולדת וכל יתר השנה. שתהיי אמא לדוגמא. עליי להודות שאחרי שקראתי את הסיפור האישי שלך,אני ממש גאה בך מחזיק ממך מחזק אותך,את בהחלט משהו מיוחד,הכל נרשם לזכות איפשהו.עד 120

m i c h a l i

New member
תודה לכל המברכים ../images/Emo24.gif

ומזל טוב גדול גם לך אחותי הקטנה אוהבים אותך ומתגעגעים מאד מאד... נשיקות חמות

מיכלללללללללללללי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

המון מזל טוב יקירתי אושר בריאות והרבה אהבה עד 120 בסבבה

יומולדת../images/Emo65.gif

קצת באיחור אבל מכל ה
מזל טוב מיכלי מתוקה שהשנים הבאות יביאו לך הרבה אור ושמחה
רגעים מופלאים וקסומים עם יסמין היפה
סיפוק והגשמה של אינסוף חלומות
וכמובן אהבה, אהבה כל הזמן