שבוע טוב לכולם
ממש המון זמן שלא רשמתי כאן. אני חושבת אפילו יותר משנתיים.. מאז המפגשון שעשינו חלקנו בקניון עזריאלי בפסח (למי שהייתה וזוכרת...).. אני בת 30 (ממש עוד מעט
) וזכיתי בלופוס לפני כ-4 שנים. אצלי המחלה מתבטאת בדלקת פרקים. לא יודעת למה אבל יש לי צורך לשתף דווקא בתקופה טובה שאני עוברת. לפני חודש וחצי נולד בני בכורי המקסים. ההריון עבר "חלק" בלי שום בעיות ואפילו הרגשתי הרבה יותר טוב משהרגשתי לפני ההריון. כאילו כל התופעות של הלופוס פשוט נעלמו...הדבר היחיד שהזכיר לי שאני "חולה" הוא הבדיקות המרובות שהייתי צריכה לעבור בגלל שמדובר בהריון בסיכון.. אני זוכרת שבזמנו נאמר לי שיהיו לי בעיות להיכנס להריון ואפילו שלא כדאי כי ההלופוס יכל להתפרץ .. המסר שאני מנסה להעביר הוא שניתן לעשות הכל, כמובן עם מעקב של רופא טוב, מחשבות חיוביות ותמיכה מבן הזוג והמשפחה(תודה ענקית לבעלי המקסים ואחותי האחת והיחידה!!!) אני רואה שהרבה בני משפחה שיקיריהם חלו בלופוס כותבים כאן, המקום של המשפחה הוא מאוד חשוב, לתת תמיכה והרבה אהבה ולהבין שזה לא כל כך נורא, ואפשר לחיות גם עם. וכמובן (שוב) עם מעקב של רופא.המחלה יכולה להיות רדומה וניתן לחיות חיים "נורמאלים" לחלוטין. מאחלת בריאות לכולם ושבוע מצויין.
ממש המון זמן שלא רשמתי כאן. אני חושבת אפילו יותר משנתיים.. מאז המפגשון שעשינו חלקנו בקניון עזריאלי בפסח (למי שהייתה וזוכרת...).. אני בת 30 (ממש עוד מעט