שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

שלום חברות וחברים ביוזמתה של ענתי שגרה באשדוד , חשבנו לעשות מפגש פורום באשדוד בשיתוף עם גורמים נוספים כמו עמותת עמדא. מאחר ויקח זמן לארגן זאת, נראה שזה יהיה כבר אחרי פסח. ברצוני לשמוע תגובות שלכם והאם תהיו מעוניינים לבוא, מהם הנושאים שתרצו לשמוע עליהם ולפי זה נוכל לתכנן מרצה מתאים. מאחלת לכולם שבוע טוב ומבורך, טובה

טילי66

New member
טובה יקירתי

ברכות על היוזמה.בודאי שאני מעונינת לפגוש ולהפגש עם כולם. אני היתי מעונינת לשמוע על ביטוחים סעודיים.כמו ביטוח קולקטיבי .פרטי וכו...... שמעתי שיש שינויים ואני לא בקיאה. אפשרות נוספת הרצאה ע"י רופא על הנושא הכאוב לכולנו. מוכנה לעזור לך תמידואולי זו גם תיהיה הזדמנות לראות אותך. חיבוק אוהב תמי

תמי יקרה, גם אני מצפה לראותך

והרבה לפני המפגש הנ"ל, נראה מה יהיה השבוע עם אבא שלי ואוכל לתכנן את הימים הבאים אוהבת, טובה

ענתי44

New member
ברוכים הבאים

לכבוד החדשים בפורום ולאחר שהיו דיונים רבים על מסגרת ליקיר שלנו, מרכז יום, בית אבות או עו"ז חשבתי שכדי לבקר במרכז יום ובבית האבות שצמוד אליו ולערוך סיור שילווה בקבלת מידע על מכלול נושאים שמטרידים את כולנו. כל הכבוד לטובה על שהרימה את הכפפה ותארגן את המפגש, כשאני לרשותה בכל דבר ודבר אני אשמח להפגש וזהבה זו הזדמנות נפלאה שסוף סוף תפגשי את אמא שלי.

תודה ענתי על ההצעה

הרגע חזרתי מהחתונה באזור אשקלון אני מקווה שאתחיל ליצור את הקשר בין הגורמים בעזרתך וכך נוכל לארגן מפגש מעניין ומועיל לכולם. מקווה שאת ואמא מרגישות טוב, נשיקות ולהתראות, טובה

hregev11

New member
מפגש הפורום

טובה'לה - כל הכבוד על היוזמה, אשמח לבוא למפגש באשדוד, אני מקוה שכבר ארגיש טוב אחרי הניתוחון שאני עומדת לעבור בברך הידועה. במידה והכל יסתדר - אגיע בכיף ומי שירצה להצטרף אלי , אעשה זאת בכיף, להתראות לכל יקירי חני

yekantalisa

New member
אגיע בשמחה, תלוי טרמפ מת"א/גבעתיים

לחושך העובדה שאינני נוהגת. על הבוקר ראיתי בהארץ מחקר מופרך - על פניו- בדבר הקשר בין מניעת אלצה' לתזונה דלת קלוריות.... אקרא בעיון לאחר שאגיע לעבודה.

יקרה, לא תהיה בעייה

אחרי שנקבע מועד למפגש, נתאם הסעות, יש לנו כמה נהגות במרכז. לגבי המחקר, כמוני כמוך, לא מאמינה למחקרים שמצביעים על קשר כלשהו כי לוקחים משתנה אחד ותמיד אפשר למצוא קשר כלשהו אך זה לא אומר שזה קשר סיבתי או מסביר שיהיה לך יום נפלא, נשמח מאד לפגוש ולהכיר אותך טובה

חני יקרה, בהצלחה עם הניתוח

מה שלומך? הרבה זמן לא דיברנו, גם אני אשמה, רצה כל הזמן, דאגה להורים מתי הניתוח שלך? שיהיה בהצלחה ותחזרי לפעילות מלאה אוהבת, טובה

hregev11

New member
טובה יקירתי - תודה

תודה על ההתענינות, הניתוחון שלי נקרא ארטרוסקופיה שזה חורים משני צידי הברך וניקוי הקרעים ושאיבת הציסטה, זה ניתוח קצר מאד עד יום אחד שלאחריו אצטרך להזדקק לקביים ואני מקוה לטוב ושאוכל לחזור לחיים טובים וקלים. להתראות ולהשתמע חני

ענתי44

New member
בהצלחה בניתוח יקירה

מברכת אותך מכל הלב בבריאות ובהתאוששות מהירה והחלמה שלמה.

hregev11

New member
ענתי - תודה על הברכות

אני מקוה מאד שכך יהיה ואוכל סוף סוף לחיות את חיי, אחרת מה יהיה? להתראות חני

טילי66

New member
חני חברתי היקרה

בהצלחה רבה בניתוח.מה בידיוק את עומדת לעבור אנא עדכני.כמה זמן האישפוז ?שהכל יעבור בשלום חיבוק אוהב תמי

hregev11

New member
תמי חמודה !

דיברתי איתך על הניתוחון והוא כנראה ללא אישפוז, אלא אם כן יערך בערב אז אצטרך להשאר ללילה. אשמח לראות אותך בביתי או שנהיה בקשר טלפוני. אני מקוה שאספיק להיות בגבעתיים בימים הקרובים ואז כמובן שאגיע גם אליך. להתראות

למעלה