שבוע טוב לכולם !!!! מה התוכניות לשבוע הקרוב????????????
ח חולת מנגו New member 19/8/12 #2 שבוע מבורך! מי מתכנן בכלל? שורדים. כל יום מחדש מחפשים איך לשמור על טיפת השפיות שעוד נותרה
K Kesem_ New member 21/8/12 #4 שפיות ???? מתי בדיוק היית שפויה תזכירי לי..... ? התגעגעתייייייייייייייייי
ח חולת מנגו New member 21/8/12 #5 אמממ... אמרתי טיפת שפיות אפפעם לא היתה לי יותר מזה גם אני התגעגעתי מאודדדדד! מירוץ החיים מביא אותנו לכל מיני מצבים, ודי התנתקתי מהרבה מאוד דברים, אבל אני עוד מקווה שלאט לאט הכל יסתדר ואני לא מאמינה שהנסיך שלך כבר למעלה מ-7 איך שהזמן
אמממ... אמרתי טיפת שפיות אפפעם לא היתה לי יותר מזה גם אני התגעגעתי מאודדדדד! מירוץ החיים מביא אותנו לכל מיני מצבים, ודי התנתקתי מהרבה מאוד דברים, אבל אני עוד מקווה שלאט לאט הכל יסתדר ואני לא מאמינה שהנסיך שלך כבר למעלה מ-7 איך שהזמן
K Kesem_ New member 21/8/12 #7 מה 7 ראית איזה מהר הם גדלים אצל אחרים..... ? ואם זה רק טיפת שפיות - אז בסדר, אני מאשרת לך תישארי ככה בדיוק כמו שאת - ככה אני אוהבת אותך !
מה 7 ראית איזה מהר הם גדלים אצל אחרים..... ? ואם זה רק טיפת שפיות - אז בסדר, אני מאשרת לך תישארי ככה בדיוק כמו שאת - ככה אני אוהבת אותך !
י יפעת* New member 19/8/12 #3 ממשיכה עוד קצת את חגיגות יום ההולדת ועוברת שבוע עבודה כייפי, סוף סוף החיים חוזרים לבית הספר, ואני מתחילה לעבוד תכלס, אחרי חודשיים מעורערים מעט
ממשיכה עוד קצת את חגיגות יום ההולדת ועוברת שבוע עבודה כייפי, סוף סוף החיים חוזרים לבית הספר, ואני מתחילה לעבוד תכלס, אחרי חודשיים מעורערים מעט