שבוע טוב גם ממני
בשבוע שעבר עשיתי CT רבעוני, עזבו את זה שאיבדתי את ההכרה אחרי הבדיקה בגלל הרגישות ליוד (עשיתי הכנה תוך ורידית עם סטרואידים אבל זה כבר לא מספיק כנראה), הגיעו התוצאות והן טובות! חל שיפור יפה בגרורות בכבד, חלקן נעלמו והיתר התכווצו. הריאות נקיות כבר הרבה זמן ובעצמות המצב סטטי, כך שאני מבסוטית. קיבלתי גם תוצאות בדיקות דם היום ותפקודי הכבד כמעט בנורמה כבר שוב. ביום חמישי יש לי ביקורת אז אבוא לרופאה עם בשורות טובות
אתם יודעים מה? גם עם העובדה שהמחלה שלי גרורתית וכרונית התרגלתי לחיות. רק עם העובדה שהיא יכולה להחמיר , להשתולל ולהרוג אותי יום אחד לא מצליחה להתרגל לחיות. הייתי חותמת עכשיו על הסכמה לקבל את התרופה שהיום אני מקבלת לכל החיים ורק שהמחלה תהיה רדומה ואני אחיה עוד הרבה שנים. בחיי, הייתי מוכנה לזה! עירוי פעמיים-שלוש בחודש וקצת חולשה ושיער דליל והעיקר לחיות ולא בפחד שהמחלה תתפרץ שוב ותתגבר שוב על עוד קו טיפול.
אבל אין לי את האופציה הזו, אז אני פשוט מנסה לשחרר. כלומר, להפנים שיש דברים שאינם בשליטתנו ואף אחד בעצם לא יודע מה יקרה איתו עוד 5 דקות, שלא לדבר על עוד חצי שנה, שנה, שלוש , חמש או עשר שנים. אז מה שנשאר הוא פשוט לחיות, כמה שיותר רגיל, כל עוד זה אפשרי, לחיות היום, עכשיו. ולא לחשוב יותר מדי על הבאות...