מכיוון שיש לך דיאטנית- היא הכתובת
הכי טובה והכי בטוחה לבעיה שלך, אם התפריט שהיא ייצרה עבורך לא משביע אותך יש לבצע בו שינויים...
אני יוצאת מנקודת הנחה שהתפריט של הדיאטנית מכיל רכיבים בעלי ערך גליקמי גבוה שטובים גם לסכרת משום שהסוכר נספג ועולה לאט, כך שהגוף מצליח להתמודד איתם טוב יותר... וגם לתחושת השובע!
אולי היא צריכה להוסיף לך סיבים תזונתיים שישביעו לאורך זמן... אולי, אם התזונה הזאת חדשה לך, זה פשוט ענין של הרגל ולא רעב אמיתי...
בינתיים עד הפגישה עם הדיאטנית אני ממליצה לך על מה שאני עושה כשאני רעבה בין הארוחות- ירקות... חותכת לי מלפפון, צנוניות, קולורבי וכו ומנשנשת בין לבין כשהרעב גדול עלי... אם אני -ממש- רעבה אני משלבת גם חלבון... גבינה או ביצה קשה למשל... אבל בדרך כלל אם אוכלים ירקות ומחכים קצת, פתאום מגלים שהרעב נעלם... לפחות עד הארוחה הבאה בתפריט