שבוע טוב לכולם!!!!!!!!!

שבוע טוב לכולם!!!!!!!!!

ולכל הניגשים למחשבים ותנ"ך.. נקווה שיהיה יותר מוצלח ממתמטיקה... נמאס.

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

ובהצלחה ל... "נמאס מחמאס!" "תחשוב טוב, יהיה טוב"!

בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...ו....

שברתי שיא
קיבלתי 100 מעוגל יפה עגול במתמטיקה

לב שלם

New member
שבוע מצויין! ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שלום לכולם! מי שמכיר/ה אותי, יודע/ת שאם אני כותב בפורומים כאן זה רק בפורום דתיים, ומי שלא אז נעים מאד -
שלם. אני מאד שמח לראות כאן פורום של הידברות בין דתיים לחלוניים, ולמרות שאני די עסוק בזמן האחרון אני מקווה להשתתף בדיונים הפורים כאן. כל טוב.

KickMissioner3

New member
../images/Emo26.gifהנה האמת:

הודעתי מוצבת מחדש לאחר שנמחקה מספר פעמים על ידי מנהלן הפורום המסיונר. בהודעתי המקורית כתבתי שלגבי "היכן שטיפת המוח" עניתי במפורט כאן. [הודעתי זכתה להודעות תמיכה דוגמת Vdrums: זה באמת לא לעניין למחוק הודעות כאלה. ואם אני רשמתי את תמיכתי לדבר למה למחוק אותי? זו סתימת פיות! Tomer] שטיפת מוח מסיונרית מתבטאת היטב בסתימת פיות ומחיקת הודעות כפי שנעשה על ידי מנהלן הפורום. [הודעותי לא היו פוגעות, והסיבה שהן נמחקו היתה כדי שישמעו רק את קולם של המחב"תים בפורום. כעת הודעתי הפכה לפוגעת במתכוון] ---- בהודעתי הקודמת כתבתי: "הודעה זו נמחקה פעם אחת על ידי מנהל הפורום המסיונר שמנסה להסתיר אמיתות מגולשי הפורום. אם ההודעה תמחק שוב - היא תוצב מחדש באופן אוטומטי בראש הפורום ותשאר שם במשך כמה ימים." כמו שהבטחתי, הודעה זו תוחזר לראש הפורום בכל פעם שהיא תמחק עד שמנהל הפורום יחדל מלמחוק אותה והיא תעבור מעצמה לדפים האחוריים.

mayakol

New member
תגיד לי, לא נמאס לך כל הזמן לכתוב

או ללחוץ "העתק- הדבק" על ההודעה הזו "הודעתי מוצבת מחדש לאחר שנמחקה מספר פעמים על ידי מנהלן הפורום המסיונר. בהודעתי המקורית כתבתי שלגבי היכן שטיפת המוח..."??????????
כי לי ממש נמאס לראות אותה בכל פעם מחדש!!! זה מ-ש-ע-מ-ם! ואני מבינה שאתה מרגיש כמו איזה לוחם צדק, אז תהנה, אבל זה ממש מרגיז! אותה הודעה אלף פעמים... ועוד שתי הערות- למה את ההודעה שלך אתה פותח בכותרת "הנה האמת"? איפה האמת? חיפשת אותה בכל ההודעה שלך... קראתי שוב ושוב (והרי אתה מצרף אותה כ"כ הרבה שא"א להתעלם ממנה...
) ולא מצאתי את ה"אמת" הגדולה. ואני דיי בחיפוש עם עצמי, שואלת שאלות, מחפשת תשובות... חשבתי שכמו שהובטח בכותרת, אצלך נמצאת האמת! אבל מסתבר שאין, אין אמת בפרסום
ודבר אחרון- איומים מפחידים, אין צורך להשתמש בהם על ימין ועל שמאל: "אם ההודעה תמחק שוב - היא תוצב מחדש באופן אוטומטי בראש הפורום ותשאר שם במשך כמה ימים"... די, די... מודה שלא בסדר למחוק, אבל מה אתה מאיים??

KickMissioner4

New member
אוטומטי...

*אני לא "מעתיק-מדביק" אלא יש תוכנה שעושה את זה מדי פעם באופן אוטומטי. אני רק משפר את ההודעה לפעמים. התוכנה עדיין לא מבצעית לחלוטין, אך הגישה התוקפנית של "מתנדב" מעודדת ומאיצה את סיום הפיתוח. *האמת נמצאת בהודעה, בדיוק כפי שאמרת: "חשבתי שכמו שהובטח בכותרת, אצלך נמצאת האמת! אבל מסתבר שאין, אין אמת בפרסום!" ההודעה מצביעה על כך שהאמת אינה הרכוש של אף אחד, והמחב"תים שמבטיחים זאת פשוט משקרים. *לא כתבתי "איום" שההודעה תוצב מחדש באופן אוטומטי. כתבתי תיאור של מצב קיים.

KickMissioner4

New member
אה, ועוד הערה....

אני בהחלט לא מרגיש כמו לוחם צדק, מכיון שאינני נלחם באף אחד. זה משעשע אותי, ולא יותר. מצטער שזה משעמם ומרגיז אותך, אבל בשבילי זו הזדמנות מצויינת לקבל מערכת שמזמן רציתי. "מתנדב" באדיבותו הרשה לי לקיים את הטסטים של התוכנה פה בפורום.

mayakol

New member
אההה... אז אתה רק מנסה עלינו תוכנה

הבנתיייי... נתחיל מזה שממש נחמד לדעת שמאחורי ההודעות הרובוטיות האלה מסתתר בן אדם, שיודע לבטא את עצמו יפה גם בלי להשתמש בתוכנה שמעתיקה את דבריו כל פעם באופן אוטומטי! הגישה התוקפנית של מתנדב? על מה אתה מדבר? כתבת שההודעה שלך מצביעה על כך שהאמת איננה רכוש של אף אחד... אבל אתה הרי בהודעתך כותב בכותרת- "הנה האמת"! זו לא סתירה?? לא כתבת איום רק תיאור של מצב קיים- מצב קיים, שמאיים שאם עוד פעם ימחקו את הודעתך, היא תוצב מחדש בראש הפורום... קוראים לזה איום. אולי איום קל אבל עדיין איום.

KickMissioner4

New member
../images/Emo13.gif נכון.

"מתנדב" אפילו הלך לשבת פיזית עם מתכנת של תפוז כדי "לפתור את הבעיה"... אבל התוכנה עומדת להיות מספיק עמידה בפני האפשרויות העומדות לרשותו. *הגישה התוקפנית של "מתנדב" היא למחוק את הודעותי ללא התגרות מצידי, כשלא פגעתי באף אחד. במקום להידבר איתי הוא מעדיף להלחם (כשלי זה מהווה שעשוע, ותו לא). *בהודעתי כתבתי "הנה האמת", מאחר שהאמת היא שעד היום לא פורסמה אף הוכחה חד משמעית שהאמת נמצאת דווקא במקום מסויים (מחוץ לדוגלאס אדאמס שניכס את המספר 42, גם ללא ראיות). *המצב הקיים זה שהודעתי חוזרת מעצמה להופיע כמשמוחקים אותה. לא איימתי שזה יקרה, אלא ציינתי עובדה.

KickMissioner4

New member
סתם הערה,

לא הייתי אומר שהחתימה שלך בהכרח מבוססת: "מעפר נולדת ולעפר תשוב!", "המוות הוא הדבר הודאי היחיד בחיים". בעתיד יתכן וימצאו פתרונות טכנולוגיים לחיים אינסופיים.

למעלה