שבוע טוב לכולם.

שבוע טוב לכולם.

בהתחלה חשבתי למחוק את כל השרשור האווילי שפתחתם לכם במו חבורה של ילדים קטנים בארגז חול על קוקטייל. אני לא פה שבת אחת וכבר פוגרום! חבל. הייתי בטוחה שהכניסה לפורום הינה מעל גיל 18, כנראה טעיתי או ששינו את זה בלי ליידע אותי. השרשור ימחק באופן מיידי. ואני חייבת לציין, למרות שלפי השרשור שהיה פה אני לא חושבת שלמישהו אכפת, אני מאכוזבת!

עוד דבר.

הפורום אינו מקום לוויכוחים וירידות על בסיס אישי. וחלקים של שרשורים שלא היו הולמים נחמקו בלי ידיעת הכותבים.

למה שהפורום יהיה לבני 18 ומעלה..?

אני גם חושבת שהשירשור ירד לפסים ילדותיים ומבחינתי תמחקי..אבל האמת שהוא די היה נחוץ..

כי הפורום הינו לבני 18 ומעלה.

זו עובדה, לא משהו שנתון לויכוח או לשינוי שלי. השרשור נחמק והוא לא היה נחוץ בכלל אבל אני מעדיפה לא להיכנס לדיון הזה. האמת היא שאני יותר מאוכזבת מהוותיקים שכבר מכירים אותי מאשר מכל החדשים.

ז י ג ז ג

New member
שבוע טוב לכולם.. ../images/Emo16.gif

אל תרטחי גברת מנהלת.. בסה"כ תשמחי שהגיעו כמה חדשים שהעבירו את השבת עם קצת הומור!! זה אף פעם לא הרג אף אחד....

תרתחי.

אני לעולם לא רותחת. יש המון דברים שלא הורגים אף אחד ולא מקובלים בפורום שלי. אני תמיד שמחה לקבל חדשים במידה והם לא עושים לי בלגן על גבי הפורום. חבל, כי ההודעות נמחקות וסתם אתם מעבידים אותי שעות נוספות ובסוף יוצא לפעמים שבמקום להגיב להודעות אני עושה סדר בבלגן.

Sefy

New member
תחכה בתור!

לי היא אמרה שהיא הציעה סקס וסירבתי! אז יש לי זכות ראשונים לדחיה

סקרלט אוהארה...../images/Emo6.gif

ממש אבל ממש עצוב אני חשבתי לתומי שנשים בגיל שלך לא מתנהגות ככה..כנראה טעיתי ובגדול אני רואה שאני עדיין מתחזק בדעותיי שהילדותיות שאת מדברת עליה ממש מתחילה ממך וחבל שאת משמשת דוגמא רעה לכל הנוכחים בפורום. הסיבה היחידה שלא עשיתי באמת פוגרום רציני ממה שעשית פה זה כי אין לי כוח להתעסק עם אנשים ברמה כמו שלך... לא היתה כל בעייה להגיש ולכתוב עשרות פקסים זועמים למערכת תפוז על הכוחניות שאת מפעילה פה בפורום ובקשה לשחררך מהעול הזה של ניהול הפורום.

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo12.gif

ואתה באמת חושב שאם מאעפן כמול יגיש עשרות מכתבים זועמים למערכת תפוז.. היו מעיפים אותה מהנהלת הפורום?? GET REAL!!! ודי לא הבנתי את פשר ההודעה שלך.. אחרי הכל היא מחקה את השרשורים כי ירדו עלייך! משמע היא ניסתה לעזור לך.. וזו התודה שלך??...

זיגזג...../images/Emo6.gif

אווייש אני חולה על התגובות האלו... בוא נגדיר מציאותי... ביחד אוקיי??? 1:אתה לא יודע מי אני בכלל... 2:אתה לא יודע מה אני מסוגל לעשות ומה כבר עשיתי!!! (חחחח) 3:אתה לא יודע מאיזה חברות אני יכול לשלוח את המכתבים הנ"ל... 4:אל תנסה להיות גיבור גדול
אתה הרבה יותר קטן ממה שאתה חושב שאתה.

בעניין החברות...

אוטיסט... חברות=לא חברות במובן של ידידות וחברות לחיים... חברות=חברות ממובן של בתי עסק.

מאור 87

New member
מה בדיוק אתה רוצה ממנה../images/Emo35.gif

כמו שאמרו פה, זה שהיא מחקה את השרשור נגדך, היה בשבילך.. ואם כבר ילדותיות, אין משהו יותר ילדותי ויהיר מאשר לשים תמונה שלך בכל הודעה, או יותר חמור (וגם דיי פתטי) לשלוח הודעה עם תמונה שלך ושל חברתך ולהגיד "תקנאוו!!!!!!!!!!!!!" כמו ילד בן 12.

Sefy

New member
תנו לו לחיות באשליות שהוא שווה גרוש

העיקר שהוא מאושר

למעלה