שבוע טוב לכולם!

שבוע טוב לכולם!

על פניו נראה שהצלחנו להוריד מעלינו את ההטרדות. אלא מה? בינתיים גם הפסקנו לכתוב כן, גם אני
ההטרדות אכן הצליחו לעבור את הגבולות, חדרו דרך העור, והטרידו גם את מנוחתי. ובכל זאת, אין שום סיבה לתת כזה כוח בידי אדם אחר. לא בגלל פסיכוזה, ולא משום סיבה אחרת. למעשה, אופי ההטרדה שהיתה כאן ורדפה אותי למחוזות בהם אני מסתובבת, די מזכיר את מה שעושה הפיברו לאדם. אז לקחתי לי פסק זמן ואספתי כוחות לניסיון נוסף. אתם איתי? מה דעתכם? מוכנים לקפוץ שוב למים? אני מזמינה את כולכם: הותיקים שכתבו - לחזור הקוראים הסמויים - לצאת מהארון והחדשים - להעלות שאלות ולספר... בקשה אחת מהחולים הותיקים שכבר עברו אבחונים וטיפולים וכאלו... אני פחות מכירה את הממסד כי לא התעסקתי איתו. כשיש שאלות מנהלתיות, מוסדיות וכיוצ"ב, אשמח להתעשר מהידע שלכם. אני בטוחה שהיכולת שלכם לסייע עולה על שלי בהרבה. שיהיה לכולנו שבוע קל

tiaa1

New member
משהו מוזר....כתבתי פה הודעה לפני 3

שעות והיא "נעלמה"....מה קורה?

tiaa1

New member
אסתי הי. גם אני חולת CFS....את

חושבת שאני זוכרת מה כתבתי לפני 3 שעות?
בכלל קמתי משינה לפני זמן מה..."והתוכנה" נמחקה....

טיה, יש משהו שנקרא: מפלצת הפורומים

לשם שינוי, זה לא קשור לטרולים חחח
ממש סיפורי אגדות - שלנו, כאן בתפוז... בכל מקרה, קורה שהודעות נמחקות מעצמן אך אינן נעלמות לגמרי
האם זו ההודעה? הי נאוה, טוב להשתמע שוב..../ tiaa1 פיברומיאלגיה ותשישות ו 16:00 | 29/12/20 קצת פסק זמן מהחגים וצריך לחזור לשיגרה כלשהי...נכון, גם כאן בפורום... אישית אני נמצאת במצב בריאותי "מתנדנד" יש ימים טובים יותר ופחות. זה משפיע על עבודתי ..וזה הנושא הכי משמעותי לי כרגע-איך להתמודד עם העבודה והמחלה, כאשר מיציתי כמעט את כל ימי המחלה שלי, אבל....אני זוכה ליחס טוב תומך ו"מכיל" מהממונים עלי. עדיין אני צריכה לקום בבוקר ו"להתניע את עצמי"...וכו' כרגע אין לי בעיות עם הממסד כמו שיש לי קושי פנימי להתגבר על הקשיים היומיומיים שהמחלה גרמה לי .... והדברים האחרים שהשתנו אצלי....מת לנו חתול יקר- רוני....חיכינו חודש ושמענו על גורים ממוצא פרסי שננטשו בעמותה. נסענו ביום שישי לפני שבועיים, ואחרנו בחצי שעה גב' אחרת אימצה את השחרחר האחרון. נו ולחזור בלא כלום.....חתולה בת חדשיים וחצי-לא טוהר לה ולא הדר אימצה אותנו עוד בכניסה והתבייתה על בני. היא כבר היתה מ"הקבועים" שם וזכתה לשם דניאלה....נו וכמו בכל סוף טוב דניאלה כבר גרה אצלנו...שיגעה קצת את החתולות הותיקות...הצטננה מכירה כבר את הדרך לוטרינר, אינה מסרבת לנסיעות....פותחת יפה את הפה לקבל רבע כדור כל יום....אינה סובלת משחות נגד....וגנבת אוכל מקצועית. רק במקרה היא ישנה עכשיו. נראה שבבוקר אכלה טוב ועכשיו שנת היופי שלה. אז זהו. מעכשיו זה בוקר טוב עם דניאלה מיקה וסתיו. ביי. ________________________________________________________________________________ אז את רואה, לא כל העולם נגדך
ושיהיה ב
עם החתולה
החדשה

זוהרה7

New member
טיה שלום - תתחדשי על דניאלה../images/Emo54.gif

לבת שלי הנשואה יש כלב חדש ופעם ראשונה בחיים שאני נותת לכלב לשבת עלי ואני מלטפת אותו. נכון שאחר כך אני מנערת את עצמי ורוחצת ידיים אבל זאת התקדמות ניכרת אצלי. כבר חשבתי שאולי אאמץ כלב מחונך. לאחר שהעלתי את הושא בעלי חד משמעית לא מסכים. בעלי עוד יותר לא אוהב חתולים. אז מה שנשאר לי זה להמשיך לראות חיות מחמד בתמונות ואצל אחרים. כל טוב. זוהרה *

tiaa1

New member
תודה זוהרה,חשבתי עליך בזמן האימוץ

לא, לא בגלל שאת פקידת אימוץ
אלא בגלל כל הקשיים הקטנים בדרך...עד שהחתול מתביית בבית. דניאלה כבר בת 3 חדשים, כאמור קיבלנו אותה לפני שבועיים,ולמרות שהיא ממש מחונכת ומחוננת היא דורשת טיפול...תחילה היו לה בעיות מעיים...("מעי רגיז?") אחר כך התחילה להתעטש ולהשתעל כמו תינוק....וחיסונים, וכדורים נגדפטריות עור...עד שנעשה ממנה "מאנש" יקח זמן. ובינתיים בשבוע הראשון סתיו היתה עצבנית, מיקה נכנסה ממש לדיכאון...ולא זזה ממקומה...וכשניסיתי להרים אותה קצת על הידיים 7 ק"ג...את זוכרת...אז היא נתנה לי ביס ביד דוקא איפה שלי אין שומן....וכשניסיתי לחלץ את היד משכתי יד +7 ק"ג חתולה זועמת....ולמחרת היה לי תור לרופאה בהדסה.....ממוצא רוסי....נניח שהאמינה לי שהסימנים הם רק מחתולה....וכל ההרפתקאות האלו תחת STRESS בלתי ידוע שהקפיץ לי את לחץ הדם. בוקר אחד בחופש ,5 לפנות בוקר הרגשתי כ"כ רע שקראתי לאזרח י' שהוא כבר "מנוסה" בהצלת חיים.... הוא מדד לי לחץ דם ואפילו לו זה נראה מוגזם אז הזמין אמבולנס. עד שאלו הגיעו, אני קצת התחזקתי וסרבתי להתפנות לבית חולים. לחדר מיון מגיעם רק כשאין ברירה או בלי הכרה... בטח לא בשעת בוקר מוקדמת כשהתורנים כבר עיפים, ורופאי הבית "הרעננים" רק מטפטפים לתוך המשמרת החדשה...ועדין לא ממש מאופסים. ואז כשסרבתי להתפנות אמר האזרח שעדיף למיון שע"צ כי משום מה שם תמיד רגוע יותר..אולינותנים לכולם מורפיום.....אם רק הייתי יודעת את זה אני ובעיות השינה....להת.

tiaa1

New member
הי נאוה, ממש לא הרגשתי שכל העולם

נגדי....פשוט נראה היה לי תמוה....וזכרתי שכתבתי הודעה... טוב אז יש דברים שאני עוד לא יודעת....כל יום לומדים דבר חדש מפלצת הפורומים....האם היא קרובת משפחה של המפלצת מלוך נס????? נו וכמובן תודה על האיחולים לכב' דניאלה......

שרון 8

New member
נאווה

תודה שחסכת לי הסבר... (הארון) אני חושבת שאסתי התכוונה לכך שישנן הודעות שלא ניתן לקרוא בכלל בגלל הפרסומת... אין בעיה שיתפרנסו - אך אם לא נוכל לקרוא את הפורום - אנשים לא יכנסו...

estihuber

New member
../images/Emo12.gifהטרדות.......

אני לא מצליחה להעלים את הפירסום מעל התוכן וזה מעצבן כי אני לא מצליחה לקרוא את הכתוב משום שהפרסום המטריד יושב לו בנחת ולא נותן לי אפשרות לקרוא שורה שלמה. .א.

פורטל תפוז מתפרנס מהפרסומות

זאת כדי שכולנו נוכל ליהנות מתקשורת מגוונת חינם. ההתעלמות מהפירסום זה עניין של הרגל, כי העין מתרגלת. צריך להתרגל מחדש כל פעם שהיא משתנה, אבל יש פרסומות נעימות יותר ויש שפחות זו עיסקת חבילה שאין לנו אלא לקבל אותה

yamit23

New member
נאוה - אסתי צודקת, הפרסומת מסתירה

אנא היכנסי שוב להודעה שלך על "מפלצת הפורומים", בה שחזרת את ההודעה של טיה, את תראי שההודעה משום מה רחבה מהרגיל, והפרסומת לא נצמאת לצד הכתוב, אלאעל הכתוב!! אודה לך מאוד אם תוכלי לטפל בזה, וסוף סוף אדע מה טיה כתבה! ימית.

שחזור נוסף

הי נאוה, טוב להשתמע שוב..../ tiaa1 פיברומיאלגיה ותשישות ו 16:00 | 29/12/20 קצת פסק זמן מהחגים וצריך לחזור לשיגרה כלשהי... נכון, גם כאן בפורום... אישית אני נמצאת במצב בריאותי "מתנדנד" יש ימים טובים יותר ופחות. זה משפיע על עבודתי .. וזה הנושא הכי משמעותי לי כרגע- איך להתמודד עם העבודה והמחלה, כאשר מיציתי כמעט את כל ימי המחלה שלי, אבל.... אני זוכה ליחס טוב תומך ו"מכיל" מהממונים עלי. עדיין אני צריכה לקום בבוקר ו"להתניע את עצמי"...וכו' כרגע אין לי בעיות עם הממסד כמו שיש לי קושי פנימי להתגבר על הקשיים היומיומיים שהמחלה גרמה לי .... והדברים האחרים שהשתנו אצלי....מת לנו חתול יקר- רוני.... חיכינו חודש ושמענו על גורים ממוצא פרסי שננטשו בעמותה. נסענו ביום שישי לפני שבועיים, ואחרנו בחצי שעה גב' אחרת אימצה את השחרחר האחרון. נו ולחזור בלא כלום.....חתולה בת חדשיים וחצי-לא טוהר לה ולא הדר אימצה אותנו עוד בכניסה והתבייתה על בני. היא כבר היתה מ"הקבועים" שם וזכתה לשם דניאלה.... נו וכמו בכל סוף טוב דניאלה כבר גרה אצלנו... שיגעה קצת את החתולות הותיקות... הצטננה מכירה כבר את הדרך לוטרינר, אינה מסרבת לנסיעות....פותחת יפה את הפה לקבל רבע כדור כל יום.... אינה סובלת משחות נגד....וגנבת אוכל מקצועית. רק במקרה היא ישנה עכשיו. נראה שבבוקר אכלה טוב ועכשיו שנת היופי שלה. אז זהו. מעכשיו זה בוקר טוב עם דניאלה מיקה וסתיו. ביי. ____________________________________________________________________ מקווה שזה יותר מוצלח טיה, סליחה על שבירת הבלוק לשורות קצרות יותר...

susu281

New member
איחולים לרגל הכנסת ההודעה הראשונה

לשנת 2004 קצר וקולע!

למעלה