שבוע טוב לכולם...

gaga28

New member
שבוע טוב לכולם...

מה שלום כולם? ואיפה אתם? שיהיה לכם שבוע רגוע כמו לקנגרו

gaga28

New member
כמעט שכחתי...

השבוע יהיה שנה למותו של אילן רמון הנה תמונה טובה שלו לזיכרון...

Hector M

New member
../images/Emo39.gif תמונה מקסימה

היי gaga28, למראה תמונה כזאת קשה שלא להתפעל מהיופי המדהים של הטבע ומהיצור הכל כך חמוד הזה. זה בהחלט משכיח לרגע את כל הבעיות,הצרות והמתחים... שיהיה גם לך שבוע מהמם!

Hector M

New member
ערב טוב גם לך!

אם במקרה אתה בקטע של מוסיקת קלאב נחמדה אז הנה לינק בשבילך: www.surfacenoise.org/Sample2.mp3 מה המצב חוץ מזה? ספר על חוויותיך מסוף השבוע.

gaga28

New member
../images/Emo72.gifשוב ערב טוב

איזה חווית... לא יצאתי לשום מקום רק עבודה ועוד עבודה אני בקטע של קלאבינג+האוס אני בודק את הלינק,ואני חוזר ביי

gaga28

New member
אתה עדיין פה?

תודה על הלינק... יש לי המון חומר פה נראה לי שיש לי את הקטע הזה איפשהו... קבל תמונה מצחיקה מהסדרה של הטרוריסטים

Hector M

New member
שחקת אותה

תמונה מצחיקה במיוחד,מעניין מי הכשרון מאחורי הטיפול הפורנוגרפי של התמונות האלה?(היתה גם תמונה עם הילרי קלינטון יחד אותם חברה). גם אני חובב סקס מושבע אך סתם התעוררה בי סקרנות האם יש פה איזה מסר שמסתתר מאחורי התמונה הפרובוקטיבית הזו(מעבר לפארודיה על המצב הפוליטי בעולם)? בכל מקרה,זה נחמד ומשעשע. אגב,מאיפה יש לך חומר קלאב האוס? מהם הטרקים האהובים עליך?

רומן 35

New member
איזה עוד יש בסדרה?

אהלן גבר, כתבת שהתמונה המצחיקה היא מתוך סדרה של הטרוריסטים,או לפחות ממה שאני מבין זה חלק מסדרת תמונות נוספות. תרגיש חופשי לשלוח קטעים נוספים באותו סגנון ובעדיפות לכמה שיותר בוטה כחול וארוטי! זה מושך ומזמין לבקר בפורום ועושה שמח. אתה ענק!

gaga28

New member
אני ער ומגיב קבל!

שאוורמה סאדאם בקרוב ברחוב הילל

רומן 35

New member
השיר הנבחר בגני הילדים לשנת 2003

אמנם כבר קצת ישן אבל... השיר הנבחר בגני הילדים לשנת 2003 סבתא בישלה רמדיה נתנה למוקי נתנה לצוקי נתנה לפוצי ואף אחד לא נשאר

gaga28

New member
האלו רומן35

מה שלומך בן אדם? הרבה זמן לא הייתה כאן... הכל בסדר? קבל עוד אחד מצחיק...

רומן 35

New member
אתה תותח!

gaga28 מלך הפורום! אתה מדהים אותי מפעם לפעם יותר ויותר אבל עם התמונה של קרמיט ממש התעלית על עצמך! אני מסיר את הכובע בפניך. והנה לינק שאולי גם קצת יוסיף לבדיחות הדעת: http://www.zooass.com/games/neverland/neverland.swf

למעלה