שבוע טוב לכולם

אסססף

New member
שבוע טוב לכולם

שלום לכם... שאלתי שאלה את הקלפים האם חברה שלי נאמנה לי? והקלפים שיצאו - 2 חרבות, אס חרבות, 4 גביעים, 5 גביעים, 8 חרבות... את האמת אין לי מושג מה זה אומר אבל אשמח אם תוכלו לפרש לי את מה שהקלפים חושבים תודה רבה

אסססף

New member
הוספה

אפשר לומר שיש לי מעט חששות אבל ללא שום בסיס... יכול להיות שזה מטבעיות כנראה...

צ ל י ל 8

New member
היי אסססף ../images/Emo140.gif

שאלתך קצת בעייתית כי היא מציגה תשובה של כן ולא. מלבד זאת, תמיד רצוי לשאול שאלה חיובית ולא שלילית
אם אתה מעוניין, ניתן לבדוק את פוטנציאל היחסים בינכם, שגם משם אולי יהיה ניתן לענות לשאלתך. תעשה פריסה קלטית ושאל: מה פוטנציאל היחסים שלי עם X בחצי שנה הבאה?

טורנדו1

New member
היי אסססף../images/Emo141.gif

ראשית כל השאלה לא מסוגננת בצורה הנכונה,וגם יצאו לך 5 קלפים,אבל עם מה שנפל כך במקרה אני ינסה לעזור לך.צר לי מאד אבל כנראה ידעת למה אתה רוצה לשאול את השאלה הזו,כרגע חברתך במצב של התלבטות,ואתה מרגיש שחל בה שינוי מסויים,ניראה לי שהיא מתונה למצבי רוח משונים,היא נוהגת להסתגר לבדה,ומדחיקה את רגשותייה,מה שברור כאן זה שהזוגיות שלכם קצת פגועה,והיא מנסה כנראה למצות את הטוב במקום אחר ולא איתך.אשמח לתגובתך,מקווה שעזרתי למרות שהשאלה לא הייתה כפי שצריך,עניתי לך ממש לפי הקלפים שנפלו ככה במקרה על פי תחושות.

טורנדו1

New member
צלילוש שלי../images/Emo24.gif

תמיד יוצא שאני עונה בדיוק שאת מנסה לתקן את השאלה,ומי כמוך יודעת למה שמי טורנדו,הכל מהר אצלי,טוב לא נורא עניתי לו מה שנפל לו.

צ ל י ל 8

New member
בטח היית מנהלת לבד את הפורום ../images/Emo8.gif

סתם.. לא קשור... מה אני הייתי עושה כאן בלעדייך?|

טורנדו1

New member
ניהול ?אני?../images/Emo4.gif

NEVER,אין סיכוי. שיש מנהלת כזו מי צריך יותר,זהו מספיק בואי נעזור לחבר"ה.

למעלה