שבוע טוב לכולם

jana3

New member
שבוע טוב לכולם

אתמול נשקלתי לאחר 3 שבועות שחזרתי לעבודה וירדתי רק חצי קילו, אבל מבלי לעשות כלל דיאטה, אני מניקה מלא להזכירכן. קצת מבאס, לא ירידה כזאת איטית. יום שבת אכלתי המון, ובלילה הקאתי הכל, איזה מזל...... ולא, זה לא קטע של בולימיה חו"ח, פשוט היה בא לי להקיא.

חן123

New member
אני בטוחה שלא תאהבי את מה שאני

אומרת, אבל המשפט "הקאתי הכל איזה מזל" הוא בהחלט בעייתי. זה לא מזל להקיא, זה ביש מזל, גם אם זה בא אחרי ארוחה גדולה. בואי תראי את נקודות האור, את לא עושה דיטאה ויורדת. לאט, אבל יורדת. זה נהדר. את יכולה טיפה לשמור יותר ולעבור לקצב טיפהגובה יותר, אם את רוצה, ולזכור לא להקצין כי את מניקה

jana3

New member
אכן זה נשמע גרוע מה שאמרתי לגבי

ההקאה, אבל שלא תביני לא נכון, אני שונאת להניק!!! ולגבי הקצב בירידה, אך אך אם רק הייתי מפסיקה ולו במעט עם העוגיות וכו' אני יודעת שייתי עוזרת לעצמי לרדת ביתר קלות, אבל זה פשוט כ"כ קשה בחורף, שכבר ניסיתי כמה פעמים להפסיק ולא הצלחתי אני יודעת שכשיהיו ימים יותר חמים אז אוטומטית אני מפסיקה לשתות תה עם סוכר ו/או נס קפה עם סוכר, ואוטומטית אני אפסיק עם העוגיות ויעבור ליותר מים, ובטח ההשלמות של המתוקים יבואי לי מפירות אבל עדיף כי זה יותר בריא. ורציתי לשאול עוד משהו חן, יש לך איזה תפריט יומי מוכן ובריא עבורי, כזה שאוכל לשמור עליו וגם לרזות? תודה על ההתייחסות.

דינגו2

New member
גם אני

אשמח לשמוע על תפריט יומי בריא... ודרך אגב, בוודאי התכוונת שאת שונאת להקיא, ולא שונאת להניק. חחחחחחח....

קלריסה

New member
תודה על הביאור

אני ישבתי מול המסך ותהיתי לי: מדוע הגיברת הזאת מניקה הנקה מלאה, שזה לא מאוד נוח כשחוזרים לעבודה, ושאלתי את עצמי: אז למה היא ממשיכה לעשות את זה למען השם? אז הבנתי אם זה נכון מה שאת מסבירה, היא טוענת שלהקיא היא שונאת, שזה נשמע לי יותר מובן. אבל טוב, הכול יחסי ולא כולנו אותו הדבר, אולי יש כאלה שאוהבות להקיא ושונאות להיניק ו... יאללה, הבנו אותך קלריסה, יותר טוב שתפסיקי עכשיו

jana3

New member
חחחח

אני קוראת עכשיו את התגובה שלך וממש צוחקת, לא ידעתי שכ"כ התבלבלתי.אבל לא נורא, אני רואה שהבנתן אותי. נו ומה לגבי תפריט, יש לך כזה?

jana3

New member
מה כך אמרתי?

שאני שונאת להניק, אוי ואבוי לי, ממש לא התכוונתי לכך, ותודה על התיקון.

אתי אתי

New member
להפסיק עם העוגיות...

- תקני עוגיות שאת לא אוהבת - תקחי כמות מסויימת (2-4) בצלוחית ותאכלי רק אותה - תכתבי מכתב פרידה לעוגיות ואל תגעי בהן...לפעמים קל יותר לא לגעת מלאכול רק קצת בנות, יש עוד הצעות???

חן123

New member
שונאת להקיא...

אין לי תפריט, פשוט כי אנילא דיאטנית ותפריט טוב אמור להיות תפור לצרכיך. מה שבטוח הוא לא יכיל עוגיות (כלומר אחת או שתיים כאולי כן). אין ספק שאת יודעת מה נקודת החולשה שלך, ולדעתי את חייבת להאבר בה. אגב, היום פחות קר, זה משפיע משהוא?

jana3

New member
האמת שאני כבר לא אוכלת הרבה עוגיות

וכבר הרבה זמן זה לא יותר מ - 2, וכן נראה לי שמזג האויר משפיע, אני מקווה שכשאשקל בעוד כמה ימים אני אראה תוצאה אחרת על המשקל.

אתי אתי

New member
תפריט...

אולי בגלל המקצוע, אבל אפילו דיאטניות כבר לא נותנות תפריטים (לפחות מדברים על זה יותר ויותר) כי מי לא יודעת ש 20 עוגיות ברצף זה משמין, ומה יעזור אם נכתוב תפריט שמדבר על חסה ושמן זית.... החוכמה היא לאתר את מוקד הבעיה - ששונה מאחת לאחת ואפילו שונה מתקופה לתקופה, ולנסות למצוא לה פיתרון. צר לי, ממני לא תראו תפריט...

למעלה