שבוע טוב לכולם..

Bitchhh

New member
שבוע טוב לכולם..

אז תהיתי לי.. רובנו נולדו או גדלנו לתקופה שקווין כבר לא היו בדיוק נחלת הכלל, ורקק מעטים וטובים שטרחו לנבור במאה הקודמת גילו את קסמם.. אני התוודעתי לקווין לראשונה כשהייתי בת 7 בערך, אז אח שלי שהיה עסוק בלהיות מתבגר מרדן בן 15 היה שם את זה כשעון מעורר בסטריאו מידי פעם, וככה הייתי מוצאת את עצמי מתעוררת לצלילי מטאליקה, קווין, מגאדת ועוד רבים וטובים. עם הזמן גדלתי ולמדתי לאהוב אותם בעצמי, במיוחד בזכות זה שאח שלי הי קונה את כל ההופעות, קלטות, דיסקים חולצות וכדומה.. איך אתם הכרתם את קווין?

בערך בגיל 7 גם כן

הייתי בן 7 הייתי גר במושב גקרוונים קטן בגוש קטיף הייתה לנו חבורה די גדולה שכל עיקרה היה לבנות מחנות (מתחת לאדמה ,על עץ,בבית נטוש, בתוך שיח, באוזן של סנאי...ועוד) והיה לנו שני מנהיגים כריזמטים שהיתחרו על לבנו האחד מעריץ מושבע של קווין והשני שרוף על גנז אנד רוזס(הבן אדם היום מ"פ אבל כל התייחסות עליו מסתכמת בזה שהוא היה בהופעה של גנז שהייתה בארץ)המנהיג הכריזמטי יותר היה אותו אחד ששומע קויין(השמועות אומרות שהוא נשוי +4 ומובטל בקריית גת) כך שגם אנחנו בהתאם שמענו קווין וגם אחרי שאותו בחור עזב את היישוב עדיין כל פעם שהייתי שומע קווין הייתי מתרגש. גדלתי ובגרתי ובגיל 14 בגלל שהסתובבתי עם הערסים של בית ספר אז הייתי צריך לשמוע מזרחית, אז שמעתי אייל גולן ואתניקס אבל בגיל 16 עשיתי תשובה וקווין חזרו בגדול למחוזותי כמו כך גנז אנד רוזס אבל קווין זה ניהיה מחלה שהמשיכה לתוך השרות הצבאי: טקס סוף מסלול ואצלי בראש מתנגן we are the champion האלמוותי ,בשמירות במסלול מזמזם את בוהמין ראפסודי ומקבל שבת,באמצע עזה בדרך למחבל מזמזם בראש אתwee were rock you ,במקלחות בטירונות המצאנו שיר על המשקל של anoter one beit to dask רק שבמקום היינו שרים "ניראה לי שאני נישאר שבת"(על אותו משקל תבדקו תראו שזה מסתדר) וגם עכשיו שהשתחררתי מקווה לתפוס בדרום אמריקה את אחת מהופעות האיחוד של קווין ואם לא אז בטוח לפחות שהרולינג סטונס מופיעים בבואנוס איירס בתאריך שאני יהיה שם. הכול בחזקת ב"ה

WhiteQueen

New member
אני הכרתי אותם בגיל 3 ימים../images/Emo168.gif

ואני לא צוחקת, שמעתי פעם ראשונה קווין בגיל שלושה ימים. ומשם ההיסטוריה מוכרת. אני מכורה.

ketas

New member
אממ בערך בגיל 5-6

נסעתי עם אמא ואח שלי לחו"ל ודי שיגעתי אותם במטוס
אז אח שלי שם לי אוזניות לסתום לי ת'פה קצת. זה היה ה"גרייטיסט היטס" הראשון, ואני זוכרת שבמיוחד אהבתי את השיר "בייסיקל רייס". תאמת שעד גיל 10 בערך הייתי בטוחה שאני בין הבודדים שמכירים את קווין ונורא הופתעתי כאשר שיר שלהם זכה במקום הראשון של "100 השירים הגדולים של VH1" (אתם כמובן מבינים שאני מדברת על בוהימיין רפסודי". ואז די עזבתי את קווין. והקמבאק שלי אליהם היה בגיל 12 בערך בהצגה של ב"ס שהשמיעו בה את השיר "אנד'ר ואנ בייטס דה דסט" ושמתי לב שמשום מה אני יודעת את המילים. אז חזרתי הביתה אל שירי הקווין שהיו לי במחשב, הורדתי עוד המון אחרים וחזרתי להיות מכורה. ~הסוף
~

e dor

New member
התכוונת ... קנית עוד שירים ../images/Emo13.gif

אני לפני כמה שנים (לא מעט) שמעתי בפרסומת לבירה (למי שזוכר
) את השיר Love Of My Life ואהבתי. אחרי כמה זמן נחשפתי יותר ללהקה ולשירים שלה ולפני כחצי שנה התחלתי להתעניין הרבה הרבה יותר (אע"פ שכבר הכרתי את השירים המפורסמים יותר שלהם, לא שהיום אני מכיר המון, אבל יותר
). ולפני חודש, בכלל יותר, התחלתי ללמוד תופים אז אני מעריך נגנים הרבה יותר
חחח

rainbow 1974

New member
הכרתי את קווין בזכות

אמריקן איידול.. שקונסטנטין מרוליס שר את בוהימיין ראפסודי

אני היכרתי אותם רק השנה.

אה, כן, ובהזזמנות זו אני מצרף את עצמי לפורום. איתמר, עוד שבועיים 17...
. מוזמנים באופן חופשי לבקר בפורום לד זפלין... בכל מקרה התחלתי בזכות חברה טובה מאוד שלי שגם חשפה אותי לזפלין, היינו עם עוד חברה שלי ששמעה בדיוק את קווין, לא זוכר איזה שיר. מדובר היה בלהקה האהובה עליה, וגם שמעתי בעבר שמדובר בלהקה אדירה ואת הסגנון שלה משני להיטים. חזרתי הביתה וצרבתי שני אלבומים. הראשון ששמעתי היה A Kind of Magic שהיה די חביב עליי, אבל האלבום השני שנחשפתי אליו ושבה את ליבי היה A Night at the Opera. כמובן התאהבתי בשירים כמו Death On Two Legs, The Prophet's Song, וכמובן הדובדבן שבקצפת החלבית Bohemian Rhapsody. ברגעים אלו אני טוחן את האלבום Sheer Heart Attack

LEATHER REBEL

New member
אחי הגדול הביא הביתה את THE GAME

זה היה כשהייתי בן 10. בעצם עוד לפני זה אני זוכר את BICYCLE RACE באחת התכניות הראשונות של זהו זה. את התקליטים החסרים, בכל אופן, השלמתי אני. בקניה. התרבות הישראלית היא אמנם של "העתק בשבילי ואני מעתיק בשבילך" (היום זה צרוב לי ואצרוב לך), הבעיה היא שאז, תקליטי פלסטיק מתוצרת ישראל היו בעלי איכות קלוקלת, ובכדי ליהנות הנאה שלמה מהעסק רצוי היה שיהיה בבית עותק ישראלי חדש, או אם אפשר עותק יבוא. מאז כמובן גדלתי וקלטתי שיש עוד זמרים ולהקות, אבל קווין הם בכל זאת מבחינתי פרק בהסטוריה.

נ ר ו ש

New member
הממ... בהתחלה הכרתי במעומעם

את We Are The Champions ואת We Will Rock You ואהבתי.. אח"כ אמרו לי שהם של קווין וחברה שלי השמיעה לי את בוהמיין
מאז אני מכורה
[מתחילת השנה בערך]

למעלה