שבוע טוב לכולם

רונית-1

New member
שבוע טוב לכולם

השבוע הגעתי לסניף מכבי בבת ים כי לקבל טופז 17 לניתוח, נדהמתי לגלות את היעילות והמהירות בה מקבלים טופס 17 הפקידה לקחה את טופס ההפניה לניתוח מבית החולים שאלה אותי באיזה ניתוח מדובר וטופס ה-17 היה בידי בפחות מחמש דקות. מה אתם אומרים על היעילות? מי אמר שלוקח הרבה זמן לאשר ניתוחים? ובכלל צילום חזה נעשה בסניף ללא המתנה בתור מגיעים מצטלמים ותוך חצי שעה יש את הצילום עם חוות דעת של הרופא על הצילום. הקלות שבה נקבעות בדיקות שונות כמעט ללא זמן המתנה. נראה לי שמכבי השתפרה משמעותית לעומת שנה שעברה שעברתי את הניתוח. רונית

שלגיה**

New member
רונית אל תשכחי שמכבי מחוייבת

לתת לך המשך טיפול בבי"ח שבו עברת את הניתוח כלומר אם זה שירות שהקופה לא יכולה לתת כמו ניתוח בקעים וכו´ אז היא לא תשלח אותך לעשות את הניתוח בב"יח שאיתו היא עובדת אלא בבי"ח שבו התחלת את התהליך. עובדה שאת הצילום חזה עשית בקופה ולא במרפאות חוץ בוולפסון...מאידך אני מכירה כמה אנשים שעושים להם בעיות להגיע אפילו לביקורת אצל הכירורג והם חברי מכבי,זה תלוי ומשתנה בהרבה דברים. אני במאוחדת וקיבלתי את כל מה שרציתי לקראת ואחרי הניתוח. בכל מקרה בהצלחה בשבוע הבא,הי זה בדיוק עוד שבוע ! בהצלחה,בהצלחה בהצלחה ! שלגיה

gal33

New member
איזו מצחיקה את, היתה לך כבר הזמנה

לאשפוז. אז ברור שהם יאשרו במקרה כזה. כבר הופנית למרפאה כירורגית בבית חולים, קיבלת הזמנה לאשפוז, נו אז מה נותר עוד לעשות? ובאמת לוקח פחות מחמש דקות להוציא טופס 17, אין פה יותר מדי מה להתברבר. גם בסניף שלי צילום חזה נעשה ללא המתנה אם יש מקום. עדיף שהמכונה תעבוד על פני שתהיה מושבתת, הרי המיליונים עבורה כבר שולמו... ההוצאות כבר יצאו, אז כדאי להגדיל את ההכנסות כמה שיותר, לא? כשאני ביקשתי לאשר לי את ה- GBS כל היעילות נגמרה לפתע פתאום. אל תתלהבי כל כך. זה גוף כלכלי לכל דבר. החולה לא במקום ראשון, המאזן הכלכלי כן. זה בכל הקופות ככה. גם במשרד הבריאות זה ככה. יום טוב.

למעלה