שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

קודם כל הפורום שלכן מקסים ומפרגן!!! החלטתי שאני עושה הסבה מקצועית, בהיותי אמא לשני בונבונים קטנים ואי היכולת שלי למצוא עבודה חלקית.....חשבתי איזה תחום אני אוהבת להתעסק...עשיתי חושבים על כדאיות עיסקית בעקבות קורס מט"י שאני לוקחת.... החלטתי ללכת על תכשיטנות!!!! אני לוקחת את הדברים מאוד ברצינות ומתכוונת לפתוח עסק רציני ופעיל עם כוונות להיות "מיכל נגרין/ליטל קלמנסון" הבאה עם יחודיות משלי! ועכשיו אני מגיעה אליכן....השאלות רבות נתחיל והבסיסיות: 1. היכן החנויות הזולות ביותר לקנות מלאי ראשוני של חרוזים? ואיזה סוגים/כמויות כדאי לקנות? 2. איזה כלי עבודה הם הכרחיים לתחילת העבודה? 3. כיצד אתן משווקות את עצמכן? 4. כיצד אתם מתמחרות תכשיט? 5. היכן כדאי לעשות השתלמויות מקצועיות בנושא? 6. האם עשייה של חרוזי זכוכית באופן עצמאי יקרה/כדאית? זהו בינתיים תודה על כל התשובות ובתקווה בעתיד להתחיל להעלות עבודות קרן

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

וואו הסבה מקצועית,
מעולה ועוד בחרת בתכשיטנות
בכל אופן הגעת למקום הנכון
תשובות לשאלות 1. החנויות הזולות בעיקרון נמצאות בדרום תל אביב ברחוב החמשל יש חנות בשם אבגד ודיאור, בהמשך יש לך את רחוב דרך יפו תל אביב יש את אימפאריאל וברוק ויש עוד המון חנויות שם באזור. בואי נגיד שהשתיים הראשונות מאוד זולות אבל בכל חנות את יכולה למצוא משהו. סוגים וכמויות וואו - שאלה גדולה - זה עניין של אהבה, למה את יותר מתחברת - אם זה לחרוזי סברובסקי או מולטיקאט או כל דבר אחר. 2. כלי העבודה ההכרחיים הם בעיקרון פלאייר, קאטר, חוטי דיג, חוטי מתכת (את יכולה לראות במאמרים שלנו יש מילון מונחים של כלי עבודה וסוגי חרוזים שם תוכלי למצוא המון זוגי חרוזים וכלים) 3.שיווק הכי טוב ונכון לעשות בראש ובראשונה על ידי משפחה וחברים. בעיקרון אני מכינה דברים נותנת למשפחה הקרובה שלי מתנות ולחברים והם אלה שעושים את השיווק הכי טוב והכי נכון שיש. אחר כך את יכולה ללכת לחנויות לנסות למכור להם או בדוכנים וכו 4. תמחור תכשיט = את לוקחת את סך כל החומרים שהשתמשת בהם, כמה שוה לך שעת עבודה ומוסיפה רווח. כל אחת שעת עבודה שלה שונה זה יכול לנוע בין 20 ל 60 שח תלוי בתכשיט ובהשקעה שלך. 5. השתלמויות, אני לא כל כך בטוחה שיש משהו כזה. יש כל מיני חוגים ומפגשים וכו'. בואי נגיד שתידבקי לכאן ותוכלי ללמוד הרבה מאוד. כי אין יותר טוב מללמוד מחברים. יש כאן סדנאות וירטואליות שאת יכולה לראות וללמוד מהן, יש מפגשי חברים שגם שם אפשר ללמוד - בקיצור זה מקום מעולה ללימוד. 6. אני משערת שזה יקר אבל אני אתן למומחיות בנושא לענות לך. את יכולה לשאול את יסמין סיון היא מכינה לבד את החרוזים שלה. לטעמי זה יקר כי יש לקנות מבער וחומרים וכו. מקווה שעזרתי במקצת ואשמח לראות אותך כאן איתנו - במחלקת התמכרות לחיידק החריזה

shooli90

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

וכתבתי כבר בפורום שיש חנות מאוד זולה ברשפון שם החנות מיסטיקהנסי ותווכחי

שלולית3

New member
ברוכה הבא../images/Emo24.gifיש לי כמה עצות

בדרך כלל אני קונה את החרוזים והאביזרים באבגד בתל אביב.(רח החשמל)יש להם כל מה שאת צריכה.לדעתי את צריכה להחליט מראש איזה עבודות את רוצה להתחיל וללכת עם רשימת קניות,בלי הרשימה תמיד תחזרי הביתה עם משהו שיחסר לך. באבגד ישנה בחורה מאוד נחמדה קוראים לה נטלי ,היא תלווה אותך ותכוון אותך לכל מה שנחוץ לך. שיהיה בהצלחה

נראה לי שאקפוץ לאבגד עוד השבוע

אני ממש רוצה להתחיל להזיז עניינים. כמה התקציב שאני צריכה לאיזשהו מלאי ראשוני? 1000 ש"ח נשמע הגיוני?

wildspirit

New member
מאוד הגיוני - תקחי בחשבון שאולי

אפילו יותר מ 1000 ש"ח קניה נעימה

שלולית3

New member
אל תבהילי אותה..לאמא של סהרצוק

אם את קונה בסכום כזה תבקשי מהם הנחה. הם נותנים הנחה לקניות חוזרות תשאלי מה המדיניות של החנות

y0y02

New member
האם אבגד באמת זולים?! וזהו לא רק ה

"שם" שיצא להם?... מוזר תמיד שאני הולכת משום מה נראה לי ששם יקר והשאר יותר זולים...למרות שהמחיר כמעט אותו הדבר אצל כולם... מוזרר:S

רק דבר אחד לומר יחס מגעיל באבגד

יש מלא אחרים ויותר נחמדים לכי דיור צבי ועוד אבל רק לא לאבגד

תודה רבה על כל התגובות

ועוד שאלה לכל החנויות יש את אותה "סחורה"? מקובל לבקש תשלומים על סכום גבוה?? האם יש דברי מסויימים שכדי במיוחד ללכת לחנות ספציפית?? לא היו הרבה התייחסויות לסדנאות חרוזי זכוכית....אולי עוד מישהו יכול להוסיף בנושא??

wildspirit

New member
בכיף ../images/Emo140.gif

אפשר להגיד שלרוב החנויות יש אותה הסחורה - אך ייתכן שמצבע מסויים ומסוג סוים יהיה חסר משהו בהחלט מקובל לבקש תשלומים תשלחי מסר ליסמין סיון היא בעיקרון מתעסקת בחרוזי זכוכית והיא יכולה לתת לך תשובות יותר לעניין כי זו המומחיות שלה

ורדה 1

New member
ועוד עצה חשובה רק ממכירה קשה להתפרנס. כשתרגישי מספיק בטוחה בעצמך תתחילי להעביר סדנאות.

למעלה