שבוע טוב לכולם!!!!!!

אפרז

New member
שבוע טוב לכולם!!!!!!

מזמן לא ביקרתי בפורום, פה ושם הצצה, אך ממש לשבת ולצפות בעבודות המקסימות לא היה לי זמן. כל-כך חיכית לחופשת הפסח, אבל החופשה לא מגיעה, יש לי כל-כך הרבה עבודה!!!!!!!!!!!! ובנוסף יש לי שני ילדים קטנים בבית, אז אני כמעט ולא עושה כלום כרגע. מקווה שהמצב ישתפר בעוד מספר ימים.... טליה, מצטערת שלא הגעתי למכירה, מאד מאד רציתי!!!!!!!!! היתי בבית-הספר עד השעה 15:00, וכבר לא היה לי כוח לכלום (כן, גם בחופש אני פוגשת תלמידים- גם מחר.........). האם תהיה לך עוד מכירה באזור??????????????

coral chan

New member
שבוע טוף! ../images/Emo210.gif

גמני לא נכנסת בקושי לפורום (או למחשב בכלל) בגלל עומס יתר בפעילויות. בכל מקרה,כבר הספקתי להכין תכשיטים לליל הסדר,אז אני מסודרת!
אעלה אותם בהזדמנות הקרובה ^__^

wildspirit

New member
לא מקובל עליי ../images/Emo3.gif

מה זה עומס יתר
אבל מעולה שהכנת תכשיטים - ככה את מסודרת מצפה ומחכה

אפרז

New member
גם עליי לא מקובל!!!

אני שונאת אדישות והתלמידים כיום לוקים באדישות!!! אני אשב עוד כמה דקות בכדי לצבוע בלכה חרוזים שעשיתי אתמול בלילה (יש לי היום חתונה של חברה מאד טובה) ובעוד שעה וחצי מגיעות אלי הביתה 4 תלמידות שלא עשו עם עצמן שום דבר כל השנה ועכשיו אני צריכה להקדיש מזמני הפרטי, בכדי שהן תכתובנה עבודה- סזיפוס כבר היה מרביץ לי!!!!!!!!!!

wildspirit

New member
מתוקה שיעבור לך בקלות ../images/Emo24.gif

לא פיספסת כי ירד גשם אז לא היתה מכירה אבל... ביום שני הקרוב בגן יבנה תהיה המכירה ואת מוזמנת וכל מי שרוצה מוזמנת גם יהיה שילוט בכניסה. אני אשמח לראות אותך

linakog

New member
שאלה

שמעתי שיש יריד אומנים בגן יבנה בימי שישי. האים זה נכון? איפה? תודה

המכירה נדחתה לחודש הבא ../images/Emo3.gif

אבל כיף למי שמסודר לחג. היום רצתי לרנות כמה מאות מולטי קאט להספיק להכין לי שרשרת לערב חג. בצבעים שאני הכי אוהבת אדום בורדו ושחור
שרשרת שעשיתי לי פעם נתתי מתנה לחברה שהגיעה לביקור מחו"ל התלהבה וישר עבר אליה.

למעלה