שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

רציתי לשמוע מה דעתכם על טיפול ברפואה המשלימה פלוסים ומינוסים, איך לדעתכם בוחרים מטפל טוב?

תראו עשינו המון דברים

אני חושבת שהלקח שלמדתי הוא לדעת לעצור בזמן.לא ללכת עם הראש בקיר. אם משהו עזר להרבה אנשים זה ממש לא אומר שאני אמשיך באותו טיפול עד צאת הנשמה אם אני רואה שהוא לא מצליח. לקח נוסף הוא לא לקטול את כל התחום אם היה לי נסיון לא מוצלח איתו .אני בעד לקחת מכל תחום את מה שעוזר. היה לנו נסיון רע מס' פעמים עם הומאופטיה למשל ואח"כ נסיונות נהדרים עם הומאופטיה.מזל שלא שללתי את כל התחום.החיים הם טיימינג ולפעמים בתקופות שונות דברים עובדים אחרת. זה כמו מישהו שמטפל בתוספי מזון:האם כל פעם שתוסף מסוים לא עובד הוא משמיץ את כל הביו מדיקל?

מסכימה איתך

חייבת לציין שאני מאמינה שלא צריך לדפוק את הראש בקיר או להמשיך טיפול כאשר רואים שהוא לא עוזר. כאן מגיע "אך" ראיתי שמעתי יותר מפעם אחת על אנשים שחושבים שטיפול ברפואה המשלימה הוא "זבנג" וגמרנו ולמרות שיש גם מקרים כאלו חשוב לציין שלא כולם הם כאלו. יש תהליכים ושינויים שצריכים להעשות דרכי חשיבה שלא מעולים וצריך לשנות וכו'.... כך שיש מקרים שהטיפול הוא ארוך, לרוב נראה כל מיני שינויים לאורך הטיפול.במידה ולא קורה כלום אז סימן שצריך לשנות מטפל או כיוון.

מטפל טוב הוא בעל ידע ונסיון בתחומו

ולנו היה באמת נסיון מעניין וייחודי עם טיפולים משלימים באמנה שעשו אצלנו שינויים למרות הקשיים, הומיאופטיה שעבדה ועובדת בצורה מפליאה- רק אחרי שמצאנו מטפל טוב, קשוב ואחד שמכיר את הקשיים הרבים של ילדינו. זה לא פשוט למצוא מטפל טוב, אך חשובה גם הנכונות שלו להקשיב ולהיות קשוב לנו ולילדינו וכן הגישה. טיפול ביו אנרגטי ורייקי עוזר אצלנו נפלא וזה הזמן להודות לך קטרין על העזרה שלך והאנרגיות הטובות- המון תודה!!

vered73

New member
מטפל טוב לדעתי הוא זה שחולק מידע

2 דוגמאות: אלרגולוג קונבנציונלי לחלוטין שנתן לי לקרוא ואף הסביר לי מידע, לגבי אלרגיות, הבדיקות הקשורות באלרגיות, ודוגמאות בהן ניסוי ותהיה גוברות לפעמים על המדע עצמו. דוגמא שניה - לרעה - מרפאה שעובדת עם נרות הופי לטיפול בנוזלים באוזניים, הגובה 180 שח לטיפול בן 10-20 דקות. באותו מחיר פניתי לחנות מדיסין ברמת גן, שם קניתי (בזמנו) באותו סכום - 11 נרות הופי וקיבלתי אחד נוסף מתנה (הספיק לי לשישה טיפולים) וקיבלתי הדרכה מצוינת וליווי טלפוני בנוסף. אני מאמינה שמטפל טוב, הוא זה שאינו שומר את המידע לעצמו, מתוך הידיעה, שאדם שסומך עליו ימשיך ויוועץ בו, גם בתשלום. אני תמיד מאמינה שההורים הם מטפלים בעצמם, טובים למדי. שוב, צריך לנסות לפני ששוללים
המשך שבוע טוב ורד

למעלה